Hadocar, s.r.o.

Činí vám problém doprava a manipulace s těžkým zbožím? Dopravní a manipulační zařízení v podobě vysokozdvižných vozíků, hydraulických vozíků, nakloněných plošin, řetězových systémů a posuvných pásů vyřeší tyto potíže v každém odvětví průmyslu a výroby.

METTCON CB s.r.o.
Vývoj, konstrukce a výroba jednoúčelových strojů, montážních pracovišť, manipulátorů, dopravníků i plně automatizovaných celků. Zajistíme komplexní dodávku zařízení, včetně oživení a uvedení do provozu. Samozřejmostí je individuální řešení zakázek dle požadavků našich klientů.
METTCON CB s.r.o.
Výhradní dovozce: -vysokozdvižné vozíky pro Českou a Slovenskou republiku: -elektrické -dieselové -benzínové -plynové -o nosnostech 700 - 16.000 kg se zdvihem 1, 6 - 8, 5 m -garant záručního i pozáručního servisu pro obě republiky

Prodej, oprava, servis: - manipulační technika - mechanická, hydraulická, přídavná zařízení a náhradní díly na vysokozdvižné vozíky. Výroba: - hydraulické hadice.

Výroba a prodej: - nízkozdvižné a vysokozdvižné manipulační techniky, skladové techniky. Prodej: -paletové vozíky -rudly - pojezdová kola a ložiska. Výkup a prodej: - použitá manipulační technika.

Zámečnictví. Práce: -zámečnické, zámečník. Prodej: -skladovací technika -manipulační technika, manipulace.

INTERNETOVÝ OBCHOD, E-SHOP, prodej: -vodovodní baterie -elektrocentrály HERON -čerpadla HERON - proudová, kalová, tlaková -profesionální dílenské nářadí -elektrické nářadí -ruční nářadí -železářské a spotřební zboží -zahradní nářadí a příslušenství -koupelnové doplňky -masážní sprchové panely -motorové ...

Povrchové úpravy : - kovy Výroba: - stroje Svařování: - kovy Zámečnictví.

Záměčnická výroba: - strojní zařízení - dopravníky - prosekávací zařízení - zakázková výroba dle technické dokumentace. Strojní výroba: - střihadla - rozhýbadla - formy.

Výroba, prodej: -míchačky na beton -sklopné podpěry, sklopné nohy -přepravní a dopravní ocelové palety -lžíce na bagry -zemědělské nástavby -kovové konstrukce -kontejnery. Práce: -strojní zámečnictví -lisování -svařování CO2 -obrábění kovů.

Výroba,prodej: -stroje a zařízení pro hospodářská odvětví a využití mechanické energie -míchačky na beton -sklopné podpěry, sklopné nohy -přepravní a dopravní ocelové palety -bagrové lžíce, lžíce na bagry -zemědělské nástavby -kovové konstrukce -kotle -kontejnery. Práce: -zámečnické,strojní zámečnictví ...

Vývoj, výroba, servis, oprava: -kabiny pro vysokozdvižné vozíky.

Zakázková výroba, kovovýroba, zámečnictví. Opravy, repase: -veškerých ocelových kovových výrobků. Lokalita firmy: Zlínský kraj.

AB TECHnology, s.r.o. je výrobcem průmyslových dopravníků Výroba, velkoobchod, prodej, oprava: - dopravníky, dopravní pásy - stěrače dopravních pásů - separátory kovu - transportní válečky. Práce: - pogumování válců - spojování dopravních pásů.