Hadocar, s.r.o.

Činí vám problém doprava a manipulace s těžkým zbožím? Dopravní a manipulační zařízení v podobě vysokozdvižných vozíků, hydraulických vozíků, nakloněných plošin, řetězových systémů a posuvných pásů vyřeší tyto potíže v každém odvětví průmyslu a výroby.

METTCON CB s.r.o.
Vývoj, konstrukce a výroba jednoúčelových strojů, montážních pracovišť, manipulátorů, dopravníků i plně automatizovaných celků. Zajistíme komplexní dodávku zařízení, včetně oživení a uvedení do provozu. Samozřejmostí je individuální řešení zakázek dle požadavků našich klientů.
METTCON CB s.r.o.
Dodávky a servis všech druhů dopravních pásů(gumotextilní, ocelokordové, PVC, PU, hladké, s profily a klíny, speciální pásy teplotně rezistentní, chemicky a oleji odolné, potravinářské, aj.) - gumové dopravní pásy, hladké, s profily(unašeči) - pásy z PVC a PU, potravinářské - speciální dopravní pásy DERCO-Fabreeka pro potravinářské ...

Výroba, prodej: -dopravníky třísek, článkové, hrablové, magnetické, pásové, válečkové, křížové, řemenové -filtrační zařízení -kontejnery -manipulátory, přípravky, jednoúčelové stroje a zařízení.

Prodej i použité stroje, linky, zařízení: -stroje /výroba, manipulace, doprava, stavby, těžba/ -zařízení /výroba, manipulace, stavby, těžba/ -linky výrobní, technologie, zpracovatelské -zpracování odpadů /recyklace, peletizace, třídění, plazma/ -energetika -biomasa, alternativní zdroje Služby: -zprostředkování zahraniční ...

Strojírenství Výroba dopravníků Výroba dopravníkových válců a válečků Výroba stěračů dopravních pásů Válečkové tratě Modulové dopravníky Magnetické separátory Elektroválce Architektura a projekty Projekty a design ordinací Projekty interiérů provozoven Bytový a průmyslový architekt Stavební práce Stavební povolení Projekty rodinných ...

Konstrukce, výroba, montáž: - účelové stroje na zakázku - stroje na výrobu a zpracování výrobků ze skelného vlákna, minerální vlny a polystyrenu - přesouvací a dopravní systémy, paletizátory - dopravní a balící systémy

Servis: - vysokozdvižné vozíky - paletizační vozíky. Výroba: - hydraulické válce.

-Konstrukce prototypových strojů a zařízení v oblasti manipulační techniky, montážní techniky a v oblasti dalších příbuzných oborů. Zajištění výroby a uvedení strojů do provozu je samozřejmostí.

Zakázková kovovýroba: - ocelové konstrukce - vrata, brány - schodiště - žebříky - okna, dveře - dopravníky.

Výroba a prodej: - nízkozdvižné a vysokozdvižné manipulační techniky, skladové techniky. Prodej: -paletové vozíky -rudly - pojezdová kola a ložiska. Výkup a prodej: - použitá manipulační technika.

Povrchové úpravy : - kovy Výroba: - stroje Svařování: - kovy Zámečnictví.

Záměčnická výroba: - strojní zařízení - dopravníky - prosekávací zařízení - zakázková výroba dle technické dokumentace. Strojní výroba: - střihadla - rozhýbadla - formy.

Výroba, prodej: -míchačky na beton -sklopné podpěry, sklopné nohy -přepravní a dopravní ocelové palety -lžíce na bagry -zemědělské nástavby -kovové konstrukce -kontejnery. Práce: -strojní zámečnictví -lisování -svařování CO2 -obrábění kovů.

Výroba,prodej: -stroje a zařízení pro hospodářská odvětví a využití mechanické energie -míchačky na beton -sklopné podpěry, sklopné nohy -přepravní a dopravní ocelové palety -bagrové lžíce, lžíce na bagry -zemědělské nástavby -kovové konstrukce -kotle -kontejnery. Práce: -zámečnické,strojní zámečnictví ...

AB TECHnology, s.r.o. je výrobcem průmyslových dopravníků Výroba, velkoobchod, prodej, oprava: - dopravníky, dopravní pásy - stěrače dopravních pásů - separátory kovu - transportní válečky. Práce: - pogumování válců - spojování dopravních pásů.