Nakupte nové i ojeté dopravní prostředky, především automobily, motorky, dodávky nebo skůtry. Pokud potřebujete cestovat i bez řidičského průkazu, využijte železniční dopravu vlakem, nebo silniční dopravu pomocí autobusů.

Oprava, repase: - traťové stroje - podbíjecí agregáty automatických strojních podbíječek - svařovací hlavice.

Prodej - outdoorové vybavení - lodě, kajaky.

Dovoz, prodej, půjčovna, pronájem: - karavany

Půjčovna lodí a raftů TITANIC - areál Letiště České Budějovice.

Výstavba obytných motorových lodí, hausbotů na zakázku. Pronájem obytných lodí - výlety lodí.

Půjčovna lodí, raftů, ferratového vybavení a sněžnic Cvakni se.cz

Půjčovna, zapůjčení: - lodě, lodí - šlapadla. Vodní nádrž Slezská Harta.

Camp a restaurace chatky pokoje 40 lůžka 250 půjčovna -lodičky -kola -elektrokola -paddelboard Akvapark

Zapůjčení lodí pro Vás zajistí Půjčovna lodí Veronica - PharmDr. Marcela Gyürüsiová. Naše půjčovna Vám může nabídnout lodě, rafty, pádla, kajaky a další vodácké vybavení. Dále zajistíme dopravu osob a vybavení a začátečníkům poradíme s výběrem trasy. Naleznete nás na adrese Foglarovo nábřeží 934, Veselí nad Lužnicí. Půjčovna, pronájem: - lodě, ...

Výroba: - ultralehké a lehké sportovní letouny.

Zabýváme se obráběním kovů, nekovů a plastů na CNC strojích. Nabízíme tepelné zpracování a povrchové úpravy. Vyrábíme díly pro ultralehká letadla.

Výroba, půjčovna, oprava, servis: - nafukovací lodě

Prodej, bazar: - obytné vozy, auta - karavany - přívěsy

Výroba, stavba, práce: - plavidla - nerezové doplňky na plachetnice, motorové čluny - laminováním různých dílů na lodě, auta.

Oprava, servis, údržba: - ultralehká letadla - civilní letadla.

Výroba: -kajutových plachetnic -motorových lodí -lodního kování -nerezových součástí. Služby: -práce na zakázku -poradenství.

Naše autopůjčovna ve Zlíně Vám zapůjčí osobní vozidla značky Škoda a přívěsné vozíky a minibusy. Autopůjčovna, dlouhodobý pronájem, operativní leasing: -osobní vozidla ŠKODA FABIA, Škoda OCTAVIA -přívěsných vozíků -minibusů -možnost odtažení nepojízdného auta Služby v ceně pronájmu vozidla: - havarijní pojištění vozidla i povinné ...

Provozování autoškoly Opravy silničních vozidel -Maloobchod motorovými vozidly a jejich příslušenstvím -Pronájem nemovitostí, bytů a nebytových prostor, včetně poskytování jiných, než základních služeb spojených s pronájmem poskytovaných pronajímatelem -Výroba klíčů -Pronájem movitých a nemovitých věcí

Prodej, půjčovna - jachty, lodě. Služby - zazimování i jarní servis lodí - poradenství při pořizování lodí - zajištění kompletní plavby po moři.

Distribuce závěsných lodních motorů Suzuki, člunů Suzumar, náhradních dílů a příslušenství - lodní motory přenosné, kompaktní, sportovní - náhradní díly, lodní šrouby, zapalovací svíčky, olejové filtry - oleje, maziva - oblečení a doplňky.

Nákladní železniční přeprava Českých drah poskytuje přepravu průmyslových a zemědělských komodit, kontejnerů, nadměrných nákladů i zboží. Dále nabízíme pronájem železničních vozů, vlečkové a další služby. Přeprava komodit. Železo a strojírenské výrobky: Přeprava: - surová ruda - samotné železo.

Půjčovna obytných aut. Pronájem obytného auta na dovolenou, pro cestování po ČR i do zahraničí. Obytný vůz Carado A464 - podvozek Fiat Ducato. Akce - 7 dnů za cenu 6 dnů, 14 dnů za cenu 12 dnů.

Půjčovna, pronájem - lodě - jakchty - plachetnice. Kurzy jachtingu.

Výroba a opravy - železniční a tramvajové lokomotivy