Nakupte nové i ojeté dopravní prostředky, především automobily, motorky, dodávky nebo skůtry. Pokud potřebujete cestovat i bez řidičského průkazu, využijte železniční dopravu vlakem, nebo silniční dopravu pomocí autobusů.

Maloobchod, prodej, oprava, servis, úprava: -autobusy -náhardní díly

Prodej, půjčovna: -karavany. -obytná auta. -příslušenství ke karavanům.

Výroba, vývoj, projektování, zkoušky, instalace, údržba, opravy, modifikace a konstrukční změny letadel, motorů letadel, vrtulí, letadlových částí a zařízení a leteckých pozemních zařízení

Prodej: -náhradní díly na kolejová a železniční vozidla.

Technická a právní pomoc a poradenství při provozu železničních vlečekprohlídky a údržby drážních hnacích vozidel

Prodej vagónů, lokomotiv a materiálu potřebného k údržbě železnice. Výroba a dodávky strojů a zařízení.

Nabízíme profesionální služby, k nimž patří kvalitní kovovýroba, zámečnické práce, servis a opravy motocyklů, skútrů, čtyřkolek, vybrané zahradní techniky, lodí, vodních skútrů a prodejem náhradních dílů. Zabýváme se také pronájmem vlastních reklamních ploch (billboardů), reklamou a propagací firem na motoristických závodech (převážně motocrossu), ...

Českomoravská komerční společnost. Pobočka první správkárenské společnosti. Provádí: -železniční opravárenství -stavební činnost.

Autoopravna, autoservis: - autoklempířství - oprava karoserií. Oprava, servis: - autobusy.

Půjčovna - obytné vozy AUTO SEPO - karavany FIAT nástavba KNAUS, ADRIA

Dodáváme technické lodě pro údržbu vodních ploch. Údržba přehrad a rybníků, obojživelné nosiče nářadí. Zastoupení značky Conver pro ČR a SR.

Zakázková výroba - nábytek Výroba - nafukovací lodě

Výroba, prodej: - pancéřovaná vozidla - vozidla pro převoz peněz a cenin - speciální nástavby - vojenská a policejní vozidla - balistické sklo.

Pořádání - jízdy lokomotivami a historickými vozy Provoz a opravy - historické kolejové vozy

- prodej lodí a nafukovacích člunů - prodej a servis lodních motorů - prodej lodního příslušenství - prodej a servis zahradní techniky HONDA - prodej městského mobiliáře SPL - prodej dopravních nerozbitných zrcadel VIALUX - prodej venkovních i vnitřních vitrín VITINCOM - vybavení interiéru prodejen MULTI DEKOR.

Modernizace, opravy: - lokomotivy - železniční kolejová vozidla.

Letiště Chrudim Aeroklub Chrudim: -výcvik plachtařský pilotní výcvik na motorových letadlech -pilotní výcvik na ultralehkých motorových letadlech ULLa -základní parašutistický výcvik -vyhlídkové lety kluzáky a motorovými letouny (možnost akrobatických letů) -vyhlídkové lety horkovzdušným balónem -provedení ...

Povrchové opravy: - laminátové kluzáky. Montáž, demontáž a opravy kluzáků: - kompletní opravy laku a nátěrů - montáž a zatěsnění kormidel - kontrola viditelných částí kování - drobné opravy poškozených laminátových částí - stříkání kluzáků (dle přání zákazníka) - stříkání poznávacích znaků - soutěžního a antikolizního označení.

Konstrukční práce : - lodě, čluny, plovoucí zařízení - projektová, schvalovací, výrobní dokumentace - aprobace ČLPR-GL - ocelové konstrukce - podklady pro pálící programy - poradenství - lodě, plavidla, čluny.

Tradice výroby letadel v naší společnosti COMPOSIT AIRPLANES spol. s r.o. se datuje do roku 1991. Od prvopočátku se zabýváme výrobou pevnostních laminátových dílů, se kterými se setkáváme v řadě letadel všech typů a kategorií. Již více než šest let se zabýváme také výrobou lodí, resp. trupů ke katamaránům, které dodáváme několika zákazníků z ...

Autobusová doprava. Vnitrostátní a mezinárodní doprava. Prodej autobusů. Leasing osobních, užitkových automobilů - autobusů, výrobních a technologických zařízení. Oficiální zastoupení Caetano.

Provozování leteckých prací vývoj, projektování, výroba, zkoužky, údržba, opravy, modifikace a konstrukční změny letadel, jejich součástí a výrobků letecké techniky specializovaný maloobchod reklamní činnost a marketing pronájem a půjčování věcí movitých zprostředkování služeb provozování čerpacích stanic s palivy a mazivy.

Výroba: -závodní plachetnice -plachetnice Finn, Evropa, Cadet -lodní kování -výrobky ze skelných laminátů Prodej: -jachty -nafukovací čluny Zodiac, Sevylor -rybářské lodě, pramice, kánoe, veslice -hliníkové lodě, kajutové plachetnice -motorové čluny -lodní motory elektrické, benzinové -navigační prostředky -GPS*, sonary, ...

Ubytování: -podniková ubytovna. Ubytovna: -16 lůžek -dvoulůžkové pokoje -bez WC** -umyvadla -cena za noc 60, -Kč. Služby: -pilotní průkaz -přeškolení na letouny -kurzy-kluzák -základy akrobacie. Pronájem: -letadla. Středisko vrcholového sportu: Petrušov 19 tel.:0462-324164.