Prodej, pronájem a opravy silničních vozidel zajišťují vozové parky, autoservisy a autopůjčovny. Kategorie silniční vozidla zahrnuje automobily, autobusy, nákladní vozy, dodávky, přípojná vozidla, užitkové vozy a další vozy pohybující se po komunikacích.

Služby - úpravy, přestavby a servis autobusů a minibusů - revitalizace interiérů - prodej doplňků a příslušenství - prodej autobusových sedadel - prodej autobusů OTOKAR.

Dovoz, prodej: -osobní, nákladní a užitkové vozy -motocykly -autobusy -lodě -letadla

Čištění interiérů vozů, autobusů a nákladních vozidel. Ruční mytí karoserie.

Dovoz, prodej a výkupem motorových vozidel - prodej obytných vozů. Autoservis, autoopravna. Pneuservis. Prodej, motntáž, e-shop - autodíly, autodoplňky - náhradní díly.

Výhradní zastoupení: - autobusy VAN HOOL Prodej: - náhradní díly na autobusy Zajištění: - nákladní doprava (tuzemská a mezinárodní)

Činnost: - CAD projekce a konstrukce automobily, autobusy

Výroba, opravy a generální opravy hasičských vozidel - Vývoj a konstrukce - Zámečnická výroba - Opravy karoserii nákladních vozidel a autobusů - Montáž hliníkových roletek - Montáž celků hliníkových profilů - Montáž a prodej výstražných zařízení (majáků) - Finanční poradenství pro nákup hasičské techniky nebo opravy

Výroba, prodej: - úplný sortiment městské, linkové a turistické autobusy.

Jsme největší specializovaná půjčovna dodávek a mikrobusů v Praze, Českých Budějovicích. Půjčit nebo pronajmout dodávku si můžete od 450, - Kč v místech v Praze, ČB. Po dohodě však kdekoliv v ČR. Otevřeno máme každý den v týdnu včetně svátků. Přijímáme platební karty. Nabízíme zapůjčení dodávek a mikrobusů i s řidičem. Poskytujeme dodávky a ...

Prodej, bazar, oprava, servis, půjčovna: - karavany E-shop: - náhradní díly pro karavany - doplňky a příslušenství pro camping a karavaning

Prodej - autobusy INDCAR - náhradní díly pro autobusy a nákladní automobily - cisterny - přívěsy - návěsy Zájezdová autobusová doprava.

Výroba: - přívěsy pro přepravu koní, lodí, nákladní do 3, 5 t - prodejní stánky - IMBIS* přívěsy - pojízdné stánky - přívěsy na grilování kuřat - chladírenské nástavby - přepravníky aut - speciální přívěsy na zakázku.

Dovoz, prodej, servis obytných přívěsů, automobilů: - Hobby, LMC, Fendt, Adria - caravany na podvozcích - obytné přívěsy, automobily - náhradní díly (Hobby, LMC, Fendt, Adria) - příslušenství. Cestovní agentura: - zajištění pobytů.

Mezi hlavní aktivity společnosti VIKO patří: - dovoz a vývoz dopravních prostředků (autobusy, trolejbusy) a náhradních dílů k nim. Dovážíme a vyvážíme: -paliva -ropné produkty -chemikálie

Dodávka: -hasičské automobily. -požární technika. Výhradní zastoupení firem ROSENBAUER, Bronto Skylift.

Dovoz, prodej a servis vyprošťovací a odtahové techniky - nástavby a příslušenství pro odtahové vozy.

Prodej, oprava, servis, převoz: - obytné přívěsy

Prodej: - nové autokaravany, obytné vozy, užitkové vozy - nová auta - náhradní díly - autodoplňky. Autorizovaný servis všech typů vozidel: - záruční - pozáruční. Financování, leasing, ůvěr. Autobazar všech značek. Pneuservis. Karosářské práce. Měření emisí. Elektrické a elektronické systémy Fiat.

Prodej, pronájem, půjčovna, servis: - obytné vozy - karavany

Autocentrum. Výkup vozů. Prodej vozů. Referenční vozy. Ruční mytí vozů. Autopůjčovna obytných vozů. Prověřování vozidel Fakturační adresa: třída Míru 92, 530 02, Pardubice - Zelené Předměstí