Prodej, pronájem a opravy silničních vozidel zajišťují vozové parky, autoservisy a autopůjčovny. Kategorie silniční vozidla zahrnuje automobily, autobusy, nákladní vozy, dodávky, přípojná vozidla, užitkové vozy a další vozy pohybující se po komunikacích.

Importér produktů společnosti MAN Nutzfahrzeuge AG pro Českou republiku. Prodej a opravy nákladních automobilů, autobusů, komunálních a použitých vozidel. Zároveň poskytuje servis a prodej náhradních dílů.

Dovoz a prodej použitých karavanů z Holandska a Velké Británie. Výkup obytných aut a karavanů.

Prodej - autobusy Cestovní kancelář - specializace - Chorvatsko, Itálie Autobusová doprava - vnitrostátní - mezinárodní Dovoz - zájezdové a linkové autobusy

Nabízíme pronájem obytných automobilů a karavanů za velmi výhodné ceny.

Generální opravy předních náprav vozidel KAROSA, LIAZ. Servis malého komunálního vozidla MAGMA. Kompletní servis brzdových soustav FERODO osobních a nákladních automobilů. Autoservis. Opravy: -motorová vozidla se specializací na brzdové systémy nákladních tahačů, návěsů a přívěsů. (VOLVO, MAN, IVECO, ... ), (BPW, SAF, SMB, WABCO, KNORR, ...

Pronájem obytných přívěsů značky Hobby.

Servis - autobusy Servis - osobní automobily Autobusová doprava - vnitrostátní a mezinárodní - vozidla s kapacitou 8 - 49 míst.

Půjčovna obytných vozů – obytkybrno.cz: - užijte si svou dovolenou, prázdniny, víkend, důchod podle svého a půjčte si od nás obytný automobil Rimor Europeo 87p plus, který je luxusně vybaven pro Vaše pohodlí, bezstarostnou jízdu i spánek.

Služby: -pronájem karavanů -pronájem obytné vozy.

Prodej, distribuce, dodávka autobusy: -kompletní služby v oblasti autobusů a nákladních vozů -městský autobus -meziměstský autobus -zájezdový, dálkový autobus -na zemní plyn -prodej a výroba utahováků kolových šroubů pro nákladní vozidla.. Servis, oprava: -nákladní vozidla -autobus -karoserie. -likvidace ...

Výroba - sanitní vozy - pohřební vozy

-Pořádání odborných kurzů, školení a jiných vzdělávacích akcí včetně lektorské činnosti

Autoservis, autobazar. Údržba motorových vozidel a jejich příslušenství. Opravy silničních vozidel. Pekařství, výroba bezlepkové mouky. Vinohradní 516, Vnorovy.