Vybavení jako světla, clony, blesky, objektivy, reflektory, stativy, odrazné desky je nutné k tvorbě profesionálních fotografií nejen v interiéru. Pro pokročilé focení je možné vybírat z různých svitkových filmů, kinofilmů či z papírů pro tisk fotografií.

Dovoz a velkoobchodní prodej produktů CANON. Nabízíme: - dovoz a velkoobchodní prodej firma HOSHI a.s. s pobočkami v Praze a Ostravě, napojenou na maloobchodní a servisní síť COPYTECHNIK SERVIS KT. - servis a maloobchodní prodej - VDC kancelářská technika..

Velkoobchod - GPS navigace Velkoobchod - spotřební elektronika Velkoobchod - fotopřístroje E-shop - hardware (PC, monitory, komponenty, ...) - GPS navigace - software - spotřební elektronika - fotopřístroje Velkoobchod - hardware (PC, monitory, komponenty, ...)

-Zprostředkování obchodu a služeb -Vydavatelské činnosti, polygrafická výroba, knihařské a kopírovací práce -Výzkum a vývoj v oblasti přírodních a technických věd nebo společenských věd -Poskytování software, poradenství v oblasti informačních technologií, zpracování dat, hostingové a související činnosti a webové portály -Výroba ...

Prodáváme a pronajímáme fotografickou techniku, měřicí přístroje, odrazné desky a další fototechniku. Nabízíme také pronájem kompletně vybaveného fotostudia v Praze Hostivaři.