Vyberte si z bohaté nabídky hasící techniky a přístrojů a zabezpečte svůj objekt. Hasící přístroje vodní, pěnové a sněhové, hydrantové systémy, požární hadice, protipožární ucpávky a uzávěry či třeba bezpečnostní tabulky by neměly chybět v žádném stavení.

Bc. Martin Urban - HP Urban
Společnost HP URBAN pana Bc. Martina Urbana se specializuje na revize a prodej kvalitních hasicích přístrojů a hydrantů od předních výrobců. Provádí také jejich doplnění, opravy, výměny i likvidaci. Zároveň firma nabízí kontrolu podzemních a nadzemních hydrantů a tlakové zkoušky hadic. Sídlo společnosti se nachází v obci Bousov, okres Chrudim.
Bc. Martin Urban - HP Urban
Jiří Mečíř - požární ochrana a BOZP
Firma Jiří Mečíř - PPS Liberec vám zajistí komplexní služby v oblasti PO a BOZP v budově vaší firmy, kanceláři nebo ve výrobním provozu. Provádíme preventivní požární prohlídky, vypracování dokumentace v oblastech PO a BOZP, pravidelné preventivní kontroly i školení zaměstnanců. Provozujeme rovněž eshop s produkty související s PO a BOZP.
Jiří Mečíř - požární ochrana a BOZP
TOPO CONZULT s.r.o.
Společnost TOPO CONZULT s.r.o. poskytuje kompletní služby v oblasti požární ochrany a bezpečnosti práce. Nabízíme zpracování dokumentace BOZP a PO, školení zaměstnanců a odbornou přípravu na úseku BOZP a PO, realizaci fotoluminiscenčního značení únikových cest, získání oprávnění k řízení motorových manipulačních vozíků, odbornou přípravu pro ...
TOPO CONZULT s.r.o.
Služby: -protipožární ochrana.

Prodej, servis: - hasící přístroje - požární materiál Služby: - školení v oblasti požární ochrany - poradenství

Prodej, servis a opravy, revize: -hasící přístroje -požární vodovody -bezpečnostní tabulky -plnění CO2. Služby: -školení zaměstnanců v oblasti požární ochrany a bezpečnosti práce.

Servis požární techniky. Revize, opravy, prodej: -prostředky požární ochrany -protipožární nátěry -požární bezpečnost staveb -tlakové lahve -požární vodovody -bezpečnostní tabulky -hasící přístroje -oxid uhličitý pro potravinářství a sváření -sorbenty, havarijní prostředky. Služby: -škola sportovního potápění

Služby: -bezpečnost a ochrana zdraví při práci (BOZP) -požární ochrana (PO) -odpadové hospodářství (OH).

Velkoobchod, prodej, eshop: -zabezpečovací technika Zabezpečovací zařízení: -autoalarmy -klasické komponenty na ostrahu objekt -kamerové a monitorovací systémy -systémy požární signalizace -systém stabilního hasícího zařízení -systémy pro řízení kontroly vstupu -instalační materiál -speciální technika.

Montáž, servis a revize: -průmyslová vzduchotechnika -revize požárních klapek.

Firma fenza PROTIPOŽÁRNÍ SYSTÉMY s.r.o. zajišťuje výrobu, dodávku a montáž protipožárních uzávěrů, protipožárních systémů, vyrábíme protipožární rolety, protipožární posuvná vrata, protipožární obklady, automatické dveře, hydranty, .... Nabízíme protipožární dveře a prosklené stěny v provedení ze dřeva, hliníku, případně oceli. Veškeré dodávané ...

Půjčovna - přívěsy - autoboxy Prodej a servis, revize - hasicí přístroje vodní, práškové, sněhové, hydrantové systémy prosklené, hydrantové systémy plné dveře Zpracování dokumentace požární ochrany - školení zaměstnanců a požárních hlídek E-shop - aku sady - zahradní technika - úhlové ...

Návrh, montáž, servis - zabezpečovací, indentifikační a kamerové systémy detektory, sirény, docházky Návrh, montáž, servis - požární systémy hlásiče, nasávací jednotky Slaboproudé instalace Servis, montáž - komunikační systémy (ústředny, domovní telefony, ...)

Komplexní zajištění podnikajících fyzických, právnických a soukromých osob v: -požární ochraně -bezpečnosti práce -environmentu -revizích elektrických zařízení do 1000 V, v prostorách bez nebezpečí výbuchu.

Servis, opravy, revize: -ruční, pojízdné hasicí přístroje -opravy výměným způsobem. Revize: -zařízení pro zásobování požární vodou. Prodej: -hasicí přístroje GLORIA a jiné -prostředky PO -prostředky pro likvidaci ropných a chemických havárií -tlakové lahve CO2- i plnění.

Služby: -analýzy a kontroly pracovních rizik -požárně bezpečnostní řešení -pravidelná kontrolní činnost PO a BOZP -zpracování, vedení a aktualizace dokumentace PO a BOZP -šetření příčin a zdrojů pracovních úrazů -periodické kontroly a prodej hasicích přístrojů -kontroly hydrantových systémů -konzultace a poradenství v oborech PO a ...

Služby: -poradenství v oblasti bezpečnosti práce (BOZP), požární ochrany (PO), hygieny práce -odborné kurzy a školení -revize a prodej hasících přístrojů, hydrantů a hlásičů -poradenství v nakládání s odpady.

Projekce, návrhy, výroba, montáž: -skleníky -světlíky -zimní zahrady -atypické zakrývání bazénů -přístřešky před vchod -zastřešení balkonů -prosklení lodžií. Prodej: -polykarbonátové, plastové sklo -polycarbon -MAKROLON, LEXAN, AKYVER, CARBOLUX a jiné -automatické otvírače -lineární elektrický pohon včetně příslušenství ...

Komplexní služby v oblasti: -projektování požární -bezpečnosti staveb -požární ochrana -bezpečnost a ochrana zdraví při práci -nakládání s chemickými látkami a chemickými přípravky -odpadové hospodářství.

Prodej, dodávka, montáž: -telekomunikační zařízení -požární a zabezpečovací zařízení -výstavba energetických sítí.

Služby, servis: -revize, montáž, servis plynových zařízení -revize, montáž, servis elektrických zařízení -revize, montáž, servis tlakových zařízení -revize zdvihavích zařízení -školení BOZP -požární ochrana.

Prodej: -hasicí přístroje -požární hydranty -požární hlásiče -požární ochrana.

Služby: -komplexní servis v oblasti požární ochrany a bezpečnosti práce. Prodej, revize: -požární přístroje -hydranty.

Komplexní služby PO a BOZ: -školení, testy, zkoušky.

Servis a revize: -hasící zařízení. Montáž, opravy, servis: -vzduchové kompresory.

Kontrola, opravy, plnění: -hasicí přístroje.

Výroba, prodej a opravy - náhradní díly pro požární sport

Montáž, servis - elektronické zabezpečovací systémy - kamerové systémy - čipové vstupní systémy Montáž, servis - požární signalizace Montáž - anténní rozvody Montáž - osvětlení Silnoproudé elektroinstalace - slaboproudé rozvody - speciální rozvody (na bázi datové sběrnice, fotovoltaika, ...) - revize ...