O údržbu chodníků a silnic pečuje komunální technika, jako jsou sypače vozovek, sněhové frézy, radlice a silniční zametače. Pomocí této komunální techniky lze provádět posyp vozovek a chodníků, odstraňovat odpadky, čistit komunikace nebo odhrnovat sníh.

Výstavba, stavby: - silnice (komunikace, vozovky), kruhové objezdy, chodníky, obslužné plochy, parkoviště s povrchem živičným, betonovým, dlážděným, prolévaným asfaltem. Opravy: - lokální i plošné opravy vozovek a ploch s krytem živičným nebo prolévaným asfaltem. Údržba: - silnice, příkopy, propustky, dopravní značení, zimní údržba ...

Odvádění a čištění odpadních vod Autodoprava. Odvoz fekálie, fekálií.

Prodej, servis, náhradní díly, poradenská služba: -lesní, komunální a zahradní technika -malá zemědělská mechanizace -značky Stihl, Vari, Honda, Briggs, Tecumseh, Viking, Karsit, Husqvarna, Partner, Mountfield, Vega, MTD

Údržba, uklid: -komunikace -vodorovné, svislé značení. Služby: -sadové úpravy, péče o zeleň -práce strojně machanizační technikou -aranžování, vazba kytic Provozování: -tržnice -hlídané parkoviště -pohřebiště -autoumývárny -tělovýchovných zařízení.

Činnost: -nakládání s komunálním odpadem (pravidelný svoz z typizovaných nádob) -pronájem velkoobjemových kontejnerů (stavební suť, výkopová zemina, komunální odpad apod.) -sběr nebezpečného odpadu -autodoprava vozidly AVIA, LIAZ, MULTIKAR, TRAKTOR -strojní údržba komunikací a prostranství zametacím a kropícím vozidlem -stavební a ...

Správa a údržba silnic: - opravy komunikací - zimní údržba komunikací.

Správa a údržba veřejných komunikací. Zimní údržba cest a komunikací.

Technické služby: -provoz sběrného dvora -skladování a likvidace nebezpečného odpadu -údržba veřejné zeleně -údržba komunikací.

Technické služby. Služby: -úklid -odvoz odpadu -udržování zeleně.

Technické služby. Služby: -úklid -odvoz odpadu -údržba zeleně.

Likvidace,zpracování: -nebezpečné odpady. Služby: -nakládání s odpady -nakládání s nebezpečnými odpady -přeprava nebezpečných odpadů -rekultivace a sanace. Pronájem a půjčování: -věcí movitých. Činnost technických poradců: -v oblasti životního prostředí. Služby organizačně hospodářské povahy - ...

Provádíme svoz a odstranění komunálního odpadu včetně nebezpečného. Svoz a zpracování druhotných surovin, letní a zimní údržba komunikací, údržba a obnova zeleně. Opravy a výstavba veřejného osvětlení. Dále nabízíme dopravu a stavební činnost.

Údržba komunikací a zelených ploch.

Provádíme dopravní stavby - studená recyklace. Zajišťujeme recyklaci vozovek za studena na místě, frézování silnic a komunikací, údržbu silnic - letní i zimní. Nabízíme vodorovné a svislé dopravní značení, pozemní stavby a zateplení panelových domů.

Prodej: - zemědělské stroje - lesnické stoje - komunální stroje.

Práce, řemeslo: - vodoinstalatér - vodovodní přípojky na klíč. Zemní a výkopové práce. Zimní údržba komunikací - odhrnování sněhu.

Elektromontáže Technické služby Stavební dokončovací činnost

Správa silnic Moravskoslezského kraje. Správa, údržba, oprava: - silnice, komunikace.

Pobočka. Okresní správa silnic: - cestmistrovství Bystřice. Správa, údržba, oprava: - silnice, komunikace.

Úklidové služby Údržba a technické služby

Tesařské práce Technické služby Kompletní služby

Technické služby - - doprava raněných, nemocných a rodiček