Laboratorní technika umožňuje ohřevy a chlazení směsí a roztoků, dávkování kapalin, mechanické operace, sterilizace a přesné měření díky kalibrovaným měřícím přístrojům. Pořiďte proto do své laboratoře chladničky, lázně, birety, dávkovače, váhy a další.

GORO, spol. s r.o. - snadná a účinná úprava vody reverzní osmózou
Snadnou a účinnou metodu rychlého a ekonomického čištění vody pomocí metody reverzní osmózy nabízí společnost GORO. Tato metoda je díky širokému technickému zařízení o různém výkonu uzpůsobená jak pro malé, tak i velké podniky. Moderní metoda reverzní osmózy nahrazuje zastaralé destilační přístroje a je vhodná téměř do všech oborů.
GORO, spol. s r.o. - snadná a účinná úprava vody reverzní osmózou
Prodej - destilační přístroje - laboratorní technika včetně servisu

Výroba a servis - elektrické laboratorní pece

Prodej: - zdravotnické, laboratorní techniky - sterilizačních, dezinfekčmích materiálů - zdravotnický nábytek.

Prodej, servis: - mikroskopy - kolposkopy - digitální technika.

Prodej a servis laboratorní a zdravotnické techniky, keramických pecí, laboratorních pecí, sušáren, sterilizároru, biologických termostatu, destilačních přístrojů a topných hnízd, Spekolů, kyvet a nástavců. Výměny regulací u tepelných zařízení. Vystavení odborných technických posudků. Kalibrace teplot a kalibrace Spekolů.

Jsme společnost zabývající se prodejem a servisem mikroskopů - kolposkopů a optických přístrojů. Autorizovaný servis a prodej přístrojů značky Olympus a ostatních značek: - Nikon - Zeiss - Leitz - Leica - PZO Varšava - Meopta-Praha - Lambda-Praha - čínské výrobky. Prodej kamer Olympus a softwarue Quick - Foto pro práci s ...

Prodej, maloobchod: - laboratorní sklo, pomůcky pro zdravotnictví - sklo, porcelán.

Měření: - pH - tlak - teplota - regulace. Výroba a servis: - elektronické zařízení pro laboratoře.

Nabídka produktů: - suroviny a meziprodukty pro farmaceutickou výrobu - aditiva pro výrobu potravin a krmných směsí - chemikálie - přístrojová technika, sklo a jiné vybavení pro výzkumné, kontrolní a nemocniční laboratoře. Prodej: - farmaceutické veterinární a potravinářské suroviny.

Společnost BioVendor Group, a.s. nabízí komplexní řešení pro diagnostické laboratoře: - distribuce spotřebního materiálu po automatizaci na klíč - zástup předních světových výrobců

vedeno již jako ELEX elektronik s.r.o. Prodej, servis a kalibrace laboratorních měřicích přístrojů.