Laboratorní technika umožňuje ohřevy a chlazení směsí a roztoků, dávkování kapalin, mechanické operace, sterilizace a přesné měření díky kalibrovaným měřícím přístrojům. Pořiďte proto do své laboratoře chladničky, lázně, birety, dávkovače, váhy a další.

GORO, spol. s r.o. - snadná a účinná úprava vody reverzní osmózou
Snadnou a účinnou metodu rychlého a ekonomického čištění vody pomocí metody reverzní osmózy nabízí společnost GORO. Tato metoda je díky širokému technickému zařízení o různém výkonu uzpůsobená jak pro malé, tak i velké podniky. Moderní metoda reverzní osmózy nahrazuje zastaralé destilační přístroje a je vhodná téměř do všech oborů.
GORO, spol. s r.o. - snadná a účinná úprava vody reverzní osmózou
Prodej, oprava, servis, poradenská činnost: - laboratorní technika - měřící technika - ověřování a kalibrace měřidelpH, vodivist, teplota, RH a dalších fyzikálních veličin - měření a regulace hodnot vod v průmyslových provozech úpravnách a čistírnách odpadních vod, dávkování chemikálií, bazénová technologie

Vývoj, výroba, prodej: - laboratorní přístroje.

Výroba, prodej a servis: - laboratorní přístroje Služby: - měření a regulace Výroba rozvaděčů Stavební činnost

Prodej: - zařízení na úpravu vody: - filtrační zařízení - změkčování vody - reverzní osmóza a deionizace - demineralizace - UV desinfekce vody - příslušenství.

Laboratorní a provozní technika, určená k užití v chemických a biochemických laboratořích, chemické a biochemické výrobě, farmacii a mikrobiologii, hematologii a potravinářství.

Výroba: - diagnostická technika pro klinické laboratoře - chemické látky.

Watrex Praha s.r.o. nabízí: - HPLC přístroje - HPLC kolony - Chromatografické příslušenství - HPLC laboratoř.

Prodej: -vybavení pro laboratoře. -laboratorní přístroje, pomůcky.

Velkoobchod, maloobchod, prodej: -zařízení pro farmaceutický a chemický průmysl.

Výroba/prodej: laboratorní chemikálie, laboratorní sklo, laboratorní potřeby(porcelán, plasty, guma, filtrační papír, přístroje),

Prodej přístrojů: - plynová chromatografie - kapalinová chromatografie - kapilární elektroforéza - GC-MS - LC-MS - ICP-MS - UV-Vis spektrofotometrie - molekulární biochemie - elementární analýza - generátory plynů - laboratorní technika - testování tablet - software.

Výroba, prodej a servis: - přístroje pro kapalinovou chromatografii.

Výrobce prostředků pro imunoanalýzu. Nákup, vývoj, výroba a dovoz prostředků, přístrojů a souprav pro biochemickou a chemickou analýzu a humánní diagnostiku.

Dovoz a opravy laboratorní a zdravotní techniky.

Firma FC SERVICE s.r.o. je držitelem certifikátu ISO 9001:2001 . Prodej produktů poskytujeme také službou INTERNETOVÝ OBCHOD. ELABO - zastoupení pro ČR** a SR**. Přístroje pro použití v elektrotechnickém a strojírenském průmyslu, včetně komplexního vybavení laboratoří. Vybavení pro elektrolaboratoře a zkušebny: -testovací a ...

Specializujeme se na technologii DNA čipů, zakázkovou výrobu rekombinantních proteinů a dodáváme produkty pro molekulární genetiku.

Prodej, maloobchod: -vakuové rotační odparky CENTRITHERM

Chemický průmysl. Chemické výrobky. Chladicí zařízení a stroje. Lékařské přístroje.

Laboratory Imaging (LIM) je společnost s rozsáhlou zkušeností v mikroskopii, zpracování a analýze obrazu. Vyvíjíme a dodáváme systémy obecné analýzy obrazu a zároveň spolehlivá řešení pro vědecké, biomedicínské, forenzní a průmyslové zpracování obrazu. Firma Laboratory Imaging byla založena roku 1990, postupně se rozrostla na více než 30 ...

Vývoj a výroba -komunikační a měřicí techniky pro měření a řízení v laboratořích a průmyslu.

Prodej materiálů a přístrojů pro kompletní vybavení zubní laboratoře.

Prodej a servis ultrazvukových přístrojů, tloušťkoměrů, defektoskopů, kontrolních systémů.

Prodej, servis: - měřicí přístroje - optické přístroje - dalekohledy - mikroskopy - nivelační přístroje - geodetické přístroje.