Lékařská zařízení, jako jsou lékárny, ambulance a klinická pracoviště je potřeba zařídit funkčním vybavením. Nesmí zde chybět zdravotnický nábytek, mikroskopy, laboratorní technika, výdejna léčiv, vyšetřovací křesla, přístroje a další nezbytné součásti.

Pivní a vinné SPA Lázně Pramen
Objevte kouzlo Pivních a vinných lázní Pramen v Praze. Přijďte a nechte se hýčkat v lázních, kde si můžet užít pivní nebo vinnou lázeň, která poskytne utočiště pro vaše tělo i duši. Při pivní koupeli se můžete těšit na neomezenou konzumaci piva Kynšperský Zajíc a k vinné koupeli dostanete láhev červeného nebo bílého vína dle vašeho výběru.
Pivní a vinné SPA Lázně Pramen
Výroba lékařských a dentálních nástrojů a potřeb

Strojírenská výroba, montáž. Výrobky, činnosti: -obrábění na klasických obráběcích strojích - soustruhy, frézy, vrtačky a revolvery CNC soustružnických centrech z tyčoviny do průměru 50 mm -výroba, repase konstrukčních celků -výroba, konstrukce, generální opravy a úpravy dopravníků, setřásacích strojů, transportních boxů ...

Výroba lékařských a dentálních nástrojů a potřeb

-Zprostředkovatelská a obchodní činnost mimo oborů vyhrazených zák. č. 455/91 Sb., o živnostenském podnikání.

Výroba a opravy: -chirurgické nástroje (pro praktické, odborné i veterinární lékaře). Prodej: -šicí stroje (pro domácnost i pro konfekční výrobu) -náhradní díly na šicí stroje. Opravy: -šicí stroje.

Služby: -provoz stomatologické laboratoře. Výroba, opravy: -fixní i snímac zubní náhrady z klasických materiálů.

Zprostředkování prodeje Strojírenská výroba - certifikáty IZO 9001 2008 a IZO 13485 2003 - strojírenství - chirurgické a dentální nástroje.