RS2000, s.r.o.

Průmysl se nemůže obejít bez měřidel a regulační techniky pro přesné a jednoznačné měření. Mezi tuto techniku patří tlakoměry, laboratorní a revizní měřící přístroje, hlukoměry, otáčkoměry, teploměry a snímače teploty i technika pro měření vodivosti.

Váhy Pecha s.r.o.
Společnost Váhy Pecha s. r. o. se zabývá dodávkou, výrobou, montáží a servisem široké škály vah. V nabídce naleznete průmyslové váhy, obchodní váhy, automobilové váhy, lékařské váhy a také příslušenství pro váhy. Na přání jsme schopni zrekonstruovat jakékoli mostní váhy. Zakoupit lze také použité neboli bazarové váhy.
Váhy Pecha s.r.o.
Měření, modelování a projekty na snižování hluku Praha
Firma Greif-akustika, s.r.o. z Prahy je odborník na snižování hluku. Vytvoření samotného projektu předchází odborné měření a modelování hluku, což provádějí zkušení odborníci s letitou praxí v oboru za pomoci moderního vybavení ve vnitřních i venkovních prostorách. Cílem je monitorování hluku a akustické úpravy vedoucí k jeho snížení.
Měření, modelování a projekty na snižování hluku Praha
ifm electronic, spol. s r.o.
Společnost ifm electronic, spol. s r.o. se specializuje na vývoj, výrobu a prodej senzorů, řídících jednotek, softwaru a systémů pro průmyslovou automatizaci. ifm electronic, spol. s r.o. spojuje flexibilitu a individualitu rodinné firmy s kvalitou a profesionalitou celé skupiny. Sídlo firmy se nachází v Praze a pobočka v Brně.
ifm electronic, spol. s r.o.
Prodej, servis - geodetické a stavební přístroje a technologie - nivelační přístroje - totální stanice - GNSS přijímače - příslušenství. Pobočka PRAHA - adresa: Beranových 130, 199 04 Praha.

SEKO - K, spol. s r.o. zabývá vývojem a výrobou přístrojů a zařízení v oborech: -chemické a laboratorní přístroje (s AV ČR)), nadkritický fluidní extraktor LIZARD-2001, tepelný desorbér DS-1, stripovací zařízení ST-1 -bankovní přístroje pro zjišťování pravosti bankovek -momentové spojky mezi pohon a stroj, nastavení-odpíná ...

Hledáte spolehlivou firmu, která vám zajistí dodávku balících strojů nebo strojů pro zpracování masa, ryb a drůbeže? Společnost UNIPROX, spol. s r.o. z Brna v České republice, která je součásti EU, poskytuje komplexní služby a dodávky pro obchody, prodejny i potravinářský průmysl. Společnost zprostředkovává balící stroje pro potravinářský ...

ELMA-MaR, s.r.o. je držitelem certifikátu jakosti ISO 9001:2001. Poradenství, projekce, dodávka, montáž, software, vizualizace: -měřící a regulační technika -řídící systémy volně programovatelné -měření a regulace (MaR)pro tepelná zařízení, klimatizace, úpravy vod atd. -systémy řízení a regulace tepla -průmyslová regulace, tepelná ...

Prodej a distribuce: -měřící přístroje -elektrotechnické součástky.

MARIX, s.r.o. zabezpečuje: Poradenství, projekce, dodávka, montáž, prodej, záruční a pozáruční servis: -měřící a regulační technika -řídící systémy volně programovatelné -měření a regulace (MaR) pro tepelná zařízení, klimatizace, úpravy vod atd. -systémy řízení a regulace tepla -průmyslová regulace, tepelná energetika -regulace ...

Produkty a služby:TOP- ENVI Tech Brno, společnost s r.o. se zabývá hydroekologickou sanací, měření emisí, personálním audit a zateplováním.

EDA Project s.r.o. se zaměřuje na průmyslovou automatizaci, vývoj elektroniky a projekce technologických celků.

PB Control s.r.o. se zaměřuje na průmyslovou automatizaci, programován PLC & SCADA & DCS & MES & ERP, servis a realizaci zakázek na klíč.

SUMTECH s.r.o. se zaměřuje na elektroinstalace, osvětlení, rozvody, měření a regulace a opravy a revize elektrických zařízení.

Měřicí technika pro rozvaděče: - přístrojové transformátory proudu pro nízké napětí (NN) - rozváděčové měřící přístroje (vestavné) - měřicí převodníky. Sběrnicové systémy, konstrukční prvky pro rozváděče: - sběrnicové systémy - pojistková technika - připojovací prvky - klimatizační technika - osvětlovací prvky a další.

Společnost APP Moravia s.r.o. se specializuje na automatizace průmyslových systémů a projektování potravinářských technologií.

Výroba, dodávka, montáž, oprava, servis: -elektronické váhy a vážní systémy: -silniční SP (do 60t) -kolejové ZP/1 a ZP/2 (do 150t) -kombinované ZSP/1 a ZSP/2 -můstkové a počítací MP -plošinové, paletové, nájezdové -zásobníkové (až 500t) -laboratorní a zlatnické -závěsné a jeřábové -dávkovací váhy -vážení zásobníků.

Elektroinstalační materiál v plné šíři najdete v naší prodejně v Brně. Specializujeme se na kusový elektroinstalační materiál.Můžete si vybrat vše od přívodní skříně až po zásuvky a vypínače. Kompletní sortiment elektroinstalačního materiálu: jističe, proudové chrániče, motorové spouštěče, stykače, relé, pojistky, přepěťová ochrana, plastové ...

Společnost DOAL, s.r.o. sídlící v Brně se zaměřuje především na veškerou stavební činnost. Další služby, které svým zákazníkům nabízíme, jsou komplexní práce týkající se technického zařízení budov (TZB), tzn. vytápění, vzduchotechnika, klimatizace, chlazení, rozvody plynu, vody a kanalizace, elektrotechnické rozvody – měření a regulace, ...

Velkoobchod, maloobchod, prodej: -elektroinstalační, elektrotechnický materiál -komponenty pro rozvaděče -elektronářadí -měřící přístroje -vodiče, kabely. Lighting studio: -prodej svítidel -domácí, kancelářská, venkovní, zahradní svítidla -poradenství.

Generální zástupce výrobců dle ISO 9000 přesné měřící a zkušební techniky pro strojírenskou výrobu, měrová pracoviště a laboratoře. Prodej, oprava, servis, instalace: -měřidla, měřící technika (TRIMOS, SYLVAC, BOWERS, KÄFER) -digitální, posuvná a vestavná měřítka -hloubkoměry -úchylkoměry -tloušťkoměry a úchylkoměry s rameny ...

Prodej - průmyslové komponenty v ČR a SR.

Firma FLUIDTECHNIK BOHEMIA, s.r.o. Brno je certifikovaný Parker Premier distributorem firmy Parker a Parker-Origa, Parker Rectus, Parker Legris, Domnick Hunter jsou pneumatické stroje a zařízení. Naše činnost se rozrůstá a montuje kompletní zakázky. Zajišťujeme pneumatické systémy, průmyslové armatury, pneumatické prvky, pohony, ventily. Zavedená ...

E-shopový prodej WiFi termostatů, vypínačů, senzorů a detektorů úniku vody značky Tuya. Dále prodáváme UVC desinfekční lampy.

Renishaw: -zavedená společnost se světovým prvenstvím v oblasti měřicích přístrojů -vytváří návrhy, vyvíjí a vyrábí produkty odpovídající normám ISO 9001. Technologická řešení, poradenství, dodávka, montáž, instalace, školení obsluh, servis (opravy), repase: -snímací systémy pro měření na souřadnicových měřicích strojích pro ...

Diagnostický průzkum konstrukcí mostů, měření deformací mostů aj.

Obchod, prodej, dodavatel: -měřící technika a montovací systémy: -provozní a laboratorní měřící přístroje: -zkoušečky, multimetry, klešťové multimetry, kalibrátory, wattmetry a analyzátory elektrické sítě, revizní přístroje, přístroje pro kontrolu lékařských zařízení, testery elektrické bezpečnosti.