I stroje a zařízení se časem opotřebují. Pro navrácení do původního stavu použijte náhradní díly, mezi kterými najdete ventily, akumulátory, elektromotory, spojky, příruby, spojovací materiály, kompenzátory, manometry, progresivní mazání nebo třeba filtry.

Aby Vaše stroje šlapaly - AGT Zlín s.r.o.
Vylepšete výkonnost svých strojů a zařízení díky pogumovaným válcům. Ty kvalitní dodává společnost Asociace gumárenské technologie Zlín s.r.o.. V našem sortimentu tak můžete najít válce pogumované pěnovou gumou nebo černou či světlou gumovou směsí. Našim výrobkům můžete důvěřovat už téměř 20 let!
Aby Vaše stroje šlapaly - AGT Zlín s.r.o.
Výroba, dodávka, instalace, montáž, oprava, servis: -náhradní díly pro stroje -šneky -komory

Společnost OMEGA, spol. s r.o. se sídlem ve Zlíně se v rámci České i Slovenské republiky zabývá sériovou výrobou ozubených kol a hřídelí pro převodovky, rozvodových kol, dutých a spojkových hřídelí a dalších součástí. Sériová výroba: -ozubená kola s přímými zuby a šikmými zuby -řetězové kola -ozubené věnce -korunová kola -drážkové a ...

Specializujeme se na výrobu náhradních dílů pro zemědělské stroje. Máme rozsáhlé vybavení a vyrábíme součásti nejen pro zemědělský průmysl. Výroba, prodej: - náhradní díly pro zemědělské stroje - nože pro zemědělské stroje - dezénová folie. Kovovýroba: - broušení - ohýbání - stříhání - soustružení.

Prodej: -náhradní díly na zemědělské stroje.

Společnost Frema, a.s. Zlín se specializuje na konstrukci a výrobu forem pro vstřikování plastů, pro výrobky z EPP, EPS, PUR, pryže i další materiály. Zakázková strojírenská výroba je zaměřena na vstřikovací formy pro plasty, vypěňované materiály (vypěňovací formy), vulkanizační a propařovací formy. Dále vyrábíme vysekávací nože, strojní ...

Kusová výroba: - strojní díly - náhradní díly pro stroje - střihací a ohýbací nástroje. Tepelného opracování materiálu. Povrchové úpravy materiálů. Obráběčství, kovoobrábění. - klasické a CNC obrábění - soustružení, frézování, broušení a elektroerozivní obrábění.

Naše firma se zabývá převážně výrobou součástí na autoagregáty: - pružiny, zátky, různé šouby, jistící kolíky, kroužky, písty, úpravy pístních tyčí ... Vyrábíme také součásti na výtahy: - stavěcí šrouby, závity pro šrouby na upevnění lan, jistíci pouzdra ... sme schopni i vyrábět tvarové rotační součásti: - tvarové kola pro ohýbání ...

Prodej: -náhradní díly na stavební a silniční stroje. Výroba: -spojkové hřídele na vysokozdvižné vozíky -spojovací hřídele na stroje Oprava:: -hydraulické pojezdové systémy typu SAUER: -hydraulická čerpadla a motory -hydraulická kladiva. Prodej: - použité stavební stroje.

Výroba - soustruhy - frézky - frézovací centra Výroba - strojní součásti - nástrojářství

Servis, generální a dílčí opravy a repase: - potravinářských strojů - specializace zavírací stroje na plechové obaly kruhových, čtvercových a jiných tvarů - zavírací stroje na TWIST OFF sklenice Konstrukce a výroba: - zařízení pro potravináře - strojů a zařízení pro plastikáře - odtahová zařízení, chladící vany - strojů a zařízení na ...

Dovoz, prodej, e-shop, opravy startérů a alternátorů - náhradní díly, součástky, komponenty pro opravy alternátorů - regulátory napětí - usměrňovače - rotory - ložiska - startéry, náhradní díly, uhlíky, spínače.

Výroba, zpracování, distribuce: - kruhových lineárních hřídelí - lineárních modulů. Úpravy, zpracování, distribuce: - profilových lineárních vedení - kuličkových šroubů. Výroba, montáž, distribuce: - stroje a zařízení pro průmysl - program hliníkových profilů.

Výroba: - přístroje a nárhadní díly pro autobusy, nákladní automobily a traktory. Oprava, servis: - autoagregáty.

Výroba: - ozubené náhradní převody pro traktory Zetor Práce: - frézování ozubení - obrážení ozubení - zaoblování ozubení - soustružnické na CNC a klasických strojích - frézování - broušení na kulato, na plocho a broušení otvorů - pneuservis pro osobní a dodávkové vozidla.

Autorizovaný servis IEMCA - automatické podavače tyčového materiálu do soustruhů, prodej náhradních dílů a příslušenství pro podavače IEMCA.

Servis a prohlídky obráběcích strojů. Prodej a výroba náhradních dílů. Generální a střední opravy obráběcích strojů ZPS Zlín.

Obchodní činnost, prodej: -vstřikovací trubky navšechny typy vozů -náhradní díly na motocykly a zemědělské stroje. Dělení materiálu. Broušení řetězových a kotoučových pil.

Výroba, velkoobchod, maloobchod, prodej, renovace: - elektromagnetické vzduchové ventily: - hydraulické přepouštěcí ventily - odkalovací ventily - kolové brzdové válečky přední a zadní - rozvaděče přívěsů.

Výroba, prodej, import, distribuce, obchodní zastoupení pro ČR a SR, výroba: -spotřební náhradní díly pro tiskařský, obalový a papírenský průmysl. Dodávka: -různé nože kruhové, příčné, perforační, řezací -vrtáky papíru.