Kromě známých technických a strojních zařízení se v průmyslu uplatňují i méně známé technologie. Speciální dopravníky, impulsní svářečky, vstřikovací automaty na termoplasty, odhlučňovací zařízení nebo také automatické vzorkovače a převíjecí zařízení.

TRYTECH s.r.o. -  zařízení a příslušenství pro tryskání
Chcete si zakoupit či případně je zapůjčit zařízení a příslušenství pro tryskání? Potom se neváhejte využít služeb společnosti TRYTECH s.r.o. Našim zákazníkům nabízíme pískovačky, mobilní tryskací jednotky, tryskací kabiny, lakovací pistole a vysokotlaké stříkací zařízení či recyklační systémy pro zpětné získávání abrazivního materiálu.
TRYTECH s.r.o. -  zařízení a příslušenství pro tryskání
Nabízíme: - navijáky pro zatahování kabelů - zafukovací stroje optických kabelů - kabelové válečky a punčochy - laminátová pera. Dodáváme zařízení pro pokládku zemních kabelů, závěsných kabelů a AlFe lan do 22 kV.

Prodej: - vyrovnávací můstky pro velkoobchody, sklady.

Zastupujeme firmu Edgetech Europe GmbH. PRODEJ: - Super Spacer - myčka na sklo - stroj pro výrobu izolačních dvojskel

Výroba, prodej: - membránové oddělovače tlaku - snímače diference tlaků

Elektroinstalace: Výroba elektromotorů, generátorů a transformátorů. Výroba a opravy ostatních účelových strojů.

Výroba: - stroje a zařízení pro výrobu strojně broušených chatonů, skleněných perlí a chatonových růží. - ploškovací stroje - příslušenství, náhradní díly Sídlo firmy: Ohrazenice 105 511 01 Turnov

Velkoobchod, maloobchod, prodej: - nářadí, nástroje a stroje.

Prodej: - stavební míchačky, kolečka - travní sekačky.

Velkoobchod, prodej. Dodáváme kompletní sortiment pro: -vodu -odpady -topení -plyn -vybavení koupelen. Maloprodejny, prodej: -nářadí -hutní, spojovací materiál -železářské zboží -vodárny -čerpací techniku.

Velkoobchod, prodej. Dodáváme kompletní sortiment pro: -vodu -odpady -topení -plyn -vybavení koupelen. Maloprodejny, prodej: -nářadí -hutní, spojovací materiál -železářské zboží -vodárny -čerpací techniku.

Prodej: -vodoinstalační materiál -železářství: -potřeby pro domácnost -materiály vodo-topo -spotřebiče,vybavení koupelen -čerpadla a příslušenství -ekoplastik -zdravotní keramika -doplňkový sortiment.

Výrobníky tepla. Naše společnost přináší zákazníkům výrobky na vysoké technické úrovni, splňující i náročné požadavky složitých technologických procesů. Návrhem a dodávkou zařízení jsme schopni splnit i velmi komplikovaná technická zadání a garantovat tak dlouhodobý a bezproblémový provoz instalovaných zařízení. Využití odpadního ...

Maloobchod, prodej: - použité stroje pro zemní práce CAT*, JCB*, CASE, MENZI MUCK, O&K - kompresory - vibrační technika - recyklátory.

Výroba, prodej: - upínací systémy pro elektroerozivní obrábění.

Regulace technologických procesů sušení řeziva. Poradenství v oboru sušárenství řeziva. Montáž, servis: -kondenzační sušárny -teplovzdušné sušárny.

Strojní zařízení a výrobní linky pro průmysl: - farmaceutický - kosmetický - chemický - potravinářský průmysl - od poloautomatických zařízení po roboty.

Činnost: - opravy pracovních strojů

Stroje a zařízení na výrobu betonového zboží. Firma zajišťuje: -projektovou dokumentaci, technologickou a ekonomickou přípravu akce,dodávky,montáž,zprovoznění, záruční a pozáruční servis (opravy). Výrobky: -strojní zařízení na přípravu betonové směsi (betonárky) -stacionární, vibrolisovací stroje (vibrolisy) -stroje ...

Výroba pro tuzemský i zahraniční trh - elektrody grafitové a měděné Nástrojárna Výroba pro tuzemský i zahraniční trh - lisovací formy a jejich části - tvarové části lisovacích strojů a forem pro elektroprůmysl, automobilový průmysl a spotřební průmysl - k tvorbě modelů a programování je vybaveno CAD-CAM pracoviště operačními ...

Zakázková výroba - strojní díly Kovovýroba