Kromě známých technických a strojních zařízení se v průmyslu uplatňují i méně známé technologie. Speciální dopravníky, impulsní svářečky, vstřikovací automaty na termoplasty, odhlučňovací zařízení nebo také automatické vzorkovače a převíjecí zařízení.

TRYTECH s.r.o. -  zařízení a příslušenství pro tryskání
Chcete si zakoupit či případně je zapůjčit zařízení a příslušenství pro tryskání? Potom se neváhejte využít služeb společnosti TRYTECH s.r.o. Našim zákazníkům nabízíme pískovačky, mobilní tryskací jednotky, tryskací kabiny, lakovací pistole a vysokotlaké stříkací zařízení či recyklační systémy pro zpětné získávání abrazivního materiálu.
TRYTECH s.r.o. -  zařízení a příslušenství pro tryskání
Dodávka - stříkací pistole na barvy. Prodej: - barvy, laky a ředidla pro kovy - tmely pro kovy Kompletní stavební činnost Dodávka - otryskovací stroje.

Prodej: - výdejní stojany pohonných hmot PETROTEC. Služby pro čerpací stanice pohonných hmot.

E-shop, prodej: - včelařské potřeby - včelí produkty. Výroba, prodej: - elektrické pohony k medometům - zdroje k pohonům - včelařské pomůcky zaměřené na elektrotechniku - termostaty k boxům na rozpouštění medu - zatavovací trafa na mezistěny.

Reklamní služby v zahraničí Podpora obchodu a exportu Dodávka - odjehlovací stroje - magnetické upínací desky - honovací stroje - lešticí stroje - stroje na odstraňování otřepů Tvorba - www stránky.

Prodej, servis: - CNC stroje - CNC ohraňovací lisy - hydraulické a tabulové nůžky - děrovací a vysekávací lisy - ohýbací automaty - nástroje.

Opravy - automobilové chladiče všech typů a velikostí Opravy - strojní chladiče všech typů a velikostí Svařování hliníku a jeho slitin metodou TIG a MIG, nerez ocelí i ocelí běžných jakostí metodou TIG, MIG a MAG, litiny metodou TIG a MMA, mědi - navařování lisovacích nástrojů, otěruvzdorných vrstev, střižných a pinčovacích hran - pájení ...

Autorizované metrologické středisko a registrovaný opravce membránových plynoměrů do průtoku 10 m3/h: -plynoměry -oprava plynoměrů -likvidace vyřazených plynoměrů -montáž, výměna membránových plynoměrů -obchodní činnost.

Konstrukce a výroba strojů a průmyslových zařízení.

Dodávka - průmyslová automatizace - řízení procesů v energetice Dodávka - řízení procesů v energetice Vývoj - hardware ke komfortnímu sběru dat z elektroměrů a jejich přenosů do nadřízeného ŘS Vývoj - software pro řízení gravimetrických dávkovacích strojů MAGUIRE.

Výroba - stroje a zařízení pro vápenky a cementárny

Výroba speciálních kuliček a speciálních strojírenských součástí: - kuličky kovové, skleněné a keramické - ze safíru, rubínu - ze spékaných slitin, z barevných kovů - kulové ventily - koule ze speciálních materiálů.

Montáž, opravy, rekonstrukce, revize a zkoušky: - vyhrazená tlaková zařízení a tlakové nádoby - kotle. Topenářské práce. Vodoinstalační práce.

Prodej: - průmyslové stroje - zkušební stroje.

Dodavatel strojů a zařízení Metso Minerals pro zpracování nerostných surovin, recyklace stavební suti, recyklace kovového odpadu Lindeman aj. Obchod, prodej: -vibrační podavače -čelisťové, kuželové a odrazové drtiče -vibrační třídiče -mobilní drtiče a třídiče -stroje pro mokré úpravárenství -stroje pro zpracování kovošrotu -pásové ...

Obchodní zprostředkování technologie pro tepelné zpracování, tažení a loupání. Zastoupení firem: -IPSEN GmbH, SCHUMAG A.G. a MRB SCHUMAG.

Dodávky investičních celků, staveb, inženýrink, projekt, montáže, dodávky na klíč, modernizace, rekonstrukce, generální opravy: -technologická zařízení petrochemického a potravinářského průmyslu: -skladovací nádrže, krakovací jednotky -technologická zařízení střední a lehké chemie -montáž běžných a speciálních potrubí i z nerezu ...

Vývoj a konstrukce obalů z hladké a vlnité lepenky. Řezání obalů na plotru. Řezání reklamní a propagační polepy, materiály a šablony. Výroba: -výsekové nástroje řezané na CNC automatu, laseru -plošné výsekové nástroje pro vysekávání obalů z hladké a vlnité -rotační výsekové nástroje. Prodej: -polyuretanu, sloterových nožů, ...

Prodej: - třídící stroje, lopaty - šroubové mlýny - stroje na těžkopřesýpatelný materiál.

Velkoobchod, prodej. Dodáváme kompletní sortiment pro: -vodu -odpady -topení -plyn -vybavení koupelen. Maloprodejny, prodej: -nářadí -hutní, spojovací materiál -železářské zboží -vodárny -čerpací techniku.

Prodej: -vodoinstalační materiál -železářství: -potřeby pro domácnost -materiály vodo-topo -spotřebiče,vybavení koupelen -čerpadla a příslušenství -ekoplastik -zdravotní keramika -doplňkový sortiment.

Stroje a zařízení na výrobu betonového zboží. Firma zajišťuje: -projektovou dokumentaci, technologickou a ekonomickou přípravu akce,dodávky,montáž,zprovoznění, záruční a pozáruční servis (opravy). Výrobky: -strojní zařízení na přípravu betonové směsi (betonárky) -stacionární, vibrolisovací stroje (vibrolisy) -stroje ...

Znalecké posudky - cenové odhady - expertízy - v oblastech cen strojů a zařízení, posouzení technického stavu strojů a zařízení, bezpečnosti provozu strojů a zařízení podle NV 378/2001 Sb. Prodej - stroje a strojní zařízení Zpracování návodů k používání pro stroje a zařízeníposkytování poradenství - v oblasti řešení ...

Výroba - nářadí Nástrojářství