V gastronomii se uplatňují známé i méně známé technologie. Vybírejte z bohatého sortimentu chladící a mrazící technologie, drtičů odpadů, konvektomatů, krájecích a nářezových zařízení, lisů, ohřívačů, pecí a trub, robotů anebo vah, vařičů a zásobníků.

V.N.D. s.r.o.
Již od svého vzniku v roce 1996 se naše firma specializuje na prodej velkokuchyňských náhradních dílů. Sortiment našich náhradních dílů dosahuje 70 000 položek, vhodných pro více než 450 výrobců. Náhradní díly máme pro téměř všechny přístroje používané v gastronomických provozech. Našim cílem je spokojenost zákazníků.
V.N.D. s.r.o.
Maloobchod: -kuchyňské potřeby. -sklo. Velkoobchod: -gastro vybavení.

Údržba, montáže, opravy, výroba, prodej: -zařízení pro gastronomii -elektrospotřebiče pro domácnost -elektromechanické hračky -elektronické hračky -předměty spotřební elektroniky -elektroinstalace-i drobné opravy -slaboproudé rozvody -domácí telefony -elektronické zabezpečovací systémy -autoalarmy -strukturované kabeláže ...

Vzduchotechnické systémy výroba a prodej. Staráme se o realizaci vzduchotechniky, klimatizace, gastro a centrálních vysavačů HUSKY.

Výroba, dodávka, montáž - vybavení pro pekárny - technologické celky pro moučné, kvasové a olejové hospodářství - vybavení škrobáren - vybavení pro masokombináty

Dodávka, prodej, maloobchod, e-shop: -gastronomické vybavení

Dodávka, pronájem, servis: -nápojové automaty FOUNTAIN. -kávovary.

Prodej, dodávka - gastronomické zařízení nástěnné a závěsné, odsavače par, vitríny, police, příborníky, stoly, skříně - zastopení firmy ANTICORO

Prodej, oprava, servis: - výčepní zařízení - chlazení na pivo - pípy - pulty - narážeče Výroba: - výčepní stojany

Velkoobchod, maloobchod, prodej: -vybavení do restauračních zařízení -restaurační sklo a porcelán -barové sklo -keramika -příbory -barmanské potřeby -nerezové hrnce a kastroly -stolní textil -ostatní doplňky.

Služby: -specializovaný obchod gastro -autorizovaný obchodní partner pro odborný prodej, montáž, záruční a pozáruční servis výrobků v oboru gastro.

Dodavatel gastronomických technologií, projektová činnost. Kompletní vybavení restaurací, kuchyní, hotelů. Potravinářské a spotřební obaly. Plastové nádobí na jedno použití.

Vývoj, výroba, prodej a servis: - stroje v gastronomii, zdravotnictví, potravinářství chemickém a stavebním průmyslu. - výrobky a konstrukce z nerezavějící oceli.

Služby: - vybavení obchodů - košíky, nákupní vozíky, turnikety, regály, pokladní boxy.

Výroba, prodej a servis: -váhy průmyslové, obchodní, laboratorní -vyhodnocovací jednotky -nářezové stroje -tiskárny -klávesnice vodotěsné.

Výroba - gastronomická zařízení RM GASTRO.

Výroba nerezového zařízení pro gastronomii: -stoly, dřezy, regály -ohřívací vany plynové a elektrické, režony, gastronádoby, chladicí stoly, láhvovníky. Montáže potrubí a technických celků pro: -potravinářský průmysl -interiérové prvky -zábradlí -obklady konstrukcí -lešení -strojní obrábění a svařování v ochranné atmosféře ...

Velkoobchod, prodej, zásilkový prodej: -nožířské zboží, gastro zařízení -nože, nůžky, ocílky -KDS, MIKOV, GIESSER, PUMA, DICK, SOLINGEN, VICTORINOX -potřeby pro kuchaře, řezníky a domácnost. Servis: -kuchyňské zařízení -nářezové stroje. Broušení: -nože, nůžky, složení do masostrojků -nože do kráječů, do nářezových ...

Výroba: -nerez zařízení pro velkokuchyně, hotely, restaurace, nemocnice -výčepní pulty chlazené i nechlazené -atypické nerezové prvky na přání.

Podej, servis: -gastronomické zařízení do restaurací, jídelen, kaváren, cukráren, pizzerií a ostatních provozoven -nové nerezové technologie.

Prodej, servis, oprava, leasing: -gastronomická technika -zmrzlinové stroje -chladící technika -výrobníky sody -espresso kávovary -výrobníky ledu -mlýnky na kávu -nářezové stroje, mlýnky na maso -vybavení restaurační kuchyně. Poradenské ...

Prodej: gastro vybavení a zařízení pro velkokuchyně, školní jídelny gastrotechnika gastrozařízení -konvektomaty UNOX, RETIGO -kávovary JURA -šokery -pizza pece -chladící nerez stoly -vitríny, myčky -fritézy -digestoře -výrobníky a drtiče ledu -gastrobazar a servis v oboru gastrotechnika. Výroba: -nerez nábytek. Internetový ...

Oprava, servis, prodej: -chladírenské zařízení -sanitace pivního vedení.

Prodej: -vybavení obchodů, restaurací, řeznictví, cukráren -chladící vitríny -automatické kávovary -myčky nádobí -elektronické pokladny OMRON -digitální váhy.