V gastronomii se uplatňují známé i méně známé technologie. Vybírejte z bohatého sortimentu chladící a mrazící technologie, drtičů odpadů, konvektomatů, krájecích a nářezových zařízení, lisů, ohřívačů, pecí a trub, robotů anebo vah, vařičů a zásobníků.

V.N.D. s.r.o.
Již od svého vzniku v roce 1996 se naše firma specializuje na prodej velkokuchyňských náhradních dílů. Sortiment našich náhradních dílů dosahuje 70 000 položek, vhodných pro více než 450 výrobců. Náhradní díly máme pro téměř všechny přístroje používané v gastronomických provozech. Našim cílem je spokojenost zákazníků.
V.N.D. s.r.o.
Prodej, e-shop, servis: - profesionální kávovary.

Velkoobchod, maloobchod, e-shop: - nerezový gastro nábytek

Výroba, prodej, oprava, servis, montáž: - gastro zařízení - výčepní technologie

Velkoobchod, prodej s kartáčovým zbožím: - myčky skla (myčky sklenic), myčky výčepního skla - kartáče pro výčepní gastronomie (kartáče sklenicové) - čisticí prostředky pro myčky, kartáče a výčepní technologii - silniční košťata Restaurační vybavení.

Výroba, velkoobchod: -zařízení pro gastronomii.

Dodáváme stravovací zařízení do provozoven. Montáž a servis kuchyňského vybavení. Projektová dokumentace a poradenství gastronomické technologie provozu. Naší gastronomickou technologii najdete v: - restauracích a jídelnách - ústavech, školách a domovech důchodců - nemocnicích, věznicích - hotelech, kavárnách a barech. Vypracujeme ...

Dodávka, prodej: -vybavení pro gastronomické provozy Služby: -vydavatelství

Projektování, výroba a montáž - výrobní zařízení do pivovarů - procesní zařízení a stroje pro farmacii, chemii. Výroba a servis U Borové 69 580 01 Havlíčkův Brod tel. 561 206 440 e-mail: servis@denwel.cz

Dodávka, montáž, servis, e-shop - gastro vybavení - velkokuchyňské technologie, zařízení. Výroba, montáž - nerezové zařízení.

Elektroinstalační práce. Montáž gastrozařízení do hotelů, vývařoven, škol. Stavba vysílačů.

Služby: -komplexní řešení pro restaurace a kavárny Práce: -vzduchotechnika a klimatizace -umělecké malby Prodej, montáž: -vybavení kuchyní -gastro vybavení -nádobí -kamerové systémy -pokladní systémy

PALUX je již více než 50 let jedním z nejdůležitějších výrobců špičkového kuchyňského zařízení pro všechny oblasti veřejného stravování. Díky našim letitým zkušenostem jako výrobce a dodavatele kompletních kuchyní víme, že profesionální kuchyně je vždy investice vyžadující důkladnou úvahu, aby zákazníkovi zaručila úspěch i z dlouhodobého ...

Vybavení hotelů, restaurací a ostatních gastronomických zařízení: - hotelový a tenkostěnný porcelán - sklo - nerezové a smaltované nádobí - jídelní lístky - hotelový textil - papírový program - hotelová kosmetika.

Vývoj a výroba elektroniky pro kontrolu a registraci výdeje nápojů v gastronomii

Prodej gastronomického zařízení.

Prodej gastronádobí: DASPO vyrábí a dodává zařízení, nářadí, nádobí a příslušenství pro gastronomii, pro kuchyně restaurací, hotelů a společného stravování, pro servírování a rauty

- realizace dodávky v oblasti profesionální gastrotechnologie na klíč a je importérem převážně produktů výrobců Meiko, Etol, Rieber, ale i dalších.

Velkoobchod s gastronomickým zařízením.

Prodej a servis gastronomického zařízení.

Prodej a servis vybavení pro gastronomii, především pro rychlé občerstvení profesionální komerční fritézy, prodejní pulty s ohřevem sporáky.

Dodavatel pro gastronomii a masnou výrobu. Dovozce nožů Ivo, koření Beck.

Projektování, dodávky a montáže vybavení gastronomických provozů. Zpracujeme studie a projekty, vypracujeme návrhy, dovezeme odpovídající gastronomické zařízení, které namontujeme. Zaškolíme odbornou obsluhu a poskytujeme záruční i pozáruční servis.

Dodávka, prodej - italská káva BLANDINI - profesionální italské kávovary pro gastro provozy

Projekce, dodávka, montáž, servis: -gastronomické vybavení. -konvektomaty. -nářezové stroje. -varná zařízení. -nápojová technika.