V gastronomii se uplatňují známé i méně známé technologie. Vybírejte z bohatého sortimentu chladící a mrazící technologie, drtičů odpadů, konvektomatů, krájecích a nářezových zařízení, lisů, ohřívačů, pecí a trub, robotů anebo vah, vařičů a zásobníků.

V.N.D. s.r.o.
Již od svého vzniku v roce 1996 se naše firma specializuje na prodej velkokuchyňských náhradních dílů. Sortiment našich náhradních dílů dosahuje 70 000 položek, vhodných pro více než 450 výrobců. Náhradní díly máme pro téměř všechny přístroje používané v gastronomických provozech. Našim cílem je spokojenost zákazníků.
V.N.D. s.r.o.
Dovoz, prodej, e-shop - soupravy molekulární gastronomie - sady pro výrobu chuťových pěn - speciální Aroma lžíce, vidličky - molekulární nástroje, digitální váhy, nástroje pro potravinářský styling a kulinářskou kreativitu.

Prodej, servis - pultová (přenosná) a podpultová výčepní zařízení - výčepní stojany. Zakázková výroba - nerezové stoly a desky - chladící a nechladící pulty, boxy - pracovní desky, odkapávače a jiné.

Dodavatel technologie pro gastro provozy. Kompletní služby pro vybavení gastro provozů ( restaurace, hotely, pizzerie, školní a závodní jídelny, nemocniční kuchyně, bistra, bary, kavárny atd.). Poradenství, projekty, prodej, dodávky, záruční i pozáruční servis, montáže gastro zařízení. Gastro zařízení - varná technika, konvektomaty, ...

Vybavení hotelů, restaurací, stravovacích provozů i domácností. Porcelán: -hotelový i domácenský -tenkostěnný, bílý -dekorovaný. Nápojové sklo: -ručně tvarované i strojová výroba -dekorované i čiré sklo -dekorativní a umělecká skla -vysoký smalt a další zdobné techniky. Příbory : -nerezové, stříbrné -zdobené zlatem. Nerezové ...

Prodej - reklamní točny - gril servírovacíí sety - otočný rožeň gril - grilovací rošty.

Projektová kancelář - projekty technologie gastronomických provozů.

Služby - návrh a výroba forem na čokoládu - výroba čokolády. E-shop - formy na čokoládu.

E-shop - gastro zařízení - konvektomaty, myčky, chladící a mrazící technika - stolní zařízení - barové zařízení - kávovary, mlýnky.

Společnost MY GASTRO s.r.o. se zabývá dovozem a prodejem kvalitní horké čokolády, delikatesních sladkých nápojů, výběrové kávy, čajů a pravého kakaa.

Návrh, projekt, dodávka, montáž, zaškolení obsluhy: - vybavení pro gastronomické provozy (jídelny, bary, restaurace, školní stravování).

Prodej, oprava, servis: - automaty na výrobu šlehačky - šlehačkovače

Profesionální gastronomická zařízení - prodej, servis, projekty gastronomických provozů. Společnost APlus Gastronom s. r.o. nabízí kompletní vybavení: - gastronomických provozů - odborné poradenství - projektování - montáž dodaných zařízení.

Internetový obchod, e-shop: - gastro vybavení: - brčka, slámky - sushi hůlky - rozetky - nerezové příbory SOLA.

Velkoobchod, distribuce, prodej. Vybavení sklem a porcelánem pro hotely, restaurace, jídelny a závodní stravování: - skleněné a porcelánové výrobky pro gastronomická zařízení - zařízení pro gastronomii a gastro provozy - sklenice pivní, vinné, nealko - skleničky, skleněné poháry - džbánky na pivo i nealkoholické nápoje..

Výroba: - velkokuchyňská zařízení a vybavení z nerezu - nerezový nábytek - šlehací a hnětací stroje - plynové a elektrické sporáky - výdejní a ohřívací stoly - vyhřívací zásobníky na talíře - elektrické a parní kotle - elektrické grilovací pece, desky, fritézy, vařiče těstovin, vodní lázně, smažící pánve, mycí ...

Jsme dodavatel techniky pro gastronomii. Kompletní vybavení velkokuchyní - konvektomaty, sporáky, varné kotle, smažící pánve apod., kuchyňské roboty, mixéry, myčky na sklo a nádobí, chladící a mrazicí skříně, chladicí a mrazicí stoly a kávovary.

Dodáváme zařízení pro gastronomické provozy, pizzerie a cukrářské výrobny. Nabízíme cukrářské suroviny, pomůcky a sortiment pro vybavení hotelů.

Jsme společnost zabývající se importem míchaných koktejlů a nápojového nerozbitného skla od zahraničních partnerů. Dodáváme maloodběratelům i velkým společnostem. Naší strategií je obohacovat český trh kvalitními a inovativními produkty, které jsou ověřeny spotřebiteli jinde ve světě.

Gastronomie od A-Z - odborné poradenství v obchodních, organizačních a provozních záležitostech. Zajišťujeme nejen poradenství ale i komerční služby při slavnostních a společenských příležitostech - BANKETY, RAUTY, GARDEN PARTY, COCKTAIL PARTY, aj.

Prodej, oprava, servis, půjčovna: - profesionální kávovary - zrnková káva - horká čokoláda

Prodej - kávovary - kávové kapsle - zrnková káva - čaj. Půjčovna a servis kávovarů.

Obchodní zastoupení italských výrobců: - Bimac, Curioni, G.Rabolini, Simplex - Rapid, Eurolls, Cortinovis, Efaf Engineering - Future Automazione Flessibile, Oma, Giuliani - Samp, Sib Sideral - Simplex Rapid, Bennet Mahler

Suchý – Service zajišťuje prodej a servis tepelných čerpadel (vzduch-voda), chladící techniky a velkokuchyňského zařízení. Dále se věnuje elektroinstalacím (montáž) a zabezpečovací technice (prodej, montáž, servis). Prodáváme tepelná čerpadla WWBC, bezplatně Vám zpracujeme cenovou nabídku i s prohlídkou místa. Tepelné čerpadla ...