Speciální a jednoúčelové stroje jsou zpravidla vyráběny na zakázku pro velkosériovou výrobu. Může se jednat o soustruhy, frézy, ale také o různé dopravníky a pásové linky, hydraulické lisy, pneumatické stroje nebo také o zařízení pro sklářský průmysl.

Chropyňská strojírna, a.s. - Průmyslová automatizace
Chropyňská strojírna, a.s. je společnost, která se mimo hlavní aktivity zabývá průmyslovou automatizací. Cílem je zrychlení všech výrobních systémů a zefektivnění průmyslové výroby. Dodá návrhy, realizuje výrobu jednoúčelových strojů, výrobních linek vč. software. Firma sídlí v Chropyni ve Zlínském kraji, má více než 100 let tradici v oboru ...
Chropyňská strojírna, a.s. - Průmyslová automatizace
ABE.TEC, s.r.o. - vybavení průmyslových firem
Dodávka vybavení z oblasti antistatiky, pájecí techniky, ručního nářadí a nástrojů a také kontrolních a měřicích přístrojů. V naší rozsáhlé nabídce naleznete ESD pracovní stoly, židle, vozíky, skříně, regály, dílenský nábytek, podavače šroubů, kleště, šroubováky, pájecí stanice, hroty, lázně, pájecí vlny, přetavovací pece a další zajímavé produkty.
ABE.TEC, s.r.o. - vybavení průmyslových firem
Oprava a servis: - obráběcích a tvářecích strojů pro firmy po celé ČR - oprava stavební mechanizace. Výroba: - jednoúčelové stroje. - náhradní díly pro obráběcí stroje, včetně vypracování technické dokumentace. - zakázkové kovoobrábění. Zakázkové zámečnictví: - výroba a sváření ocelových konstrukcí.

Výroba - výroba jednoúčelových strojů na zakázku. Činnost - zámečnické práce - svařování všech druhů materiálů. Služby - likvidace a recyklace odpadů - stěhování strojů.

Společnost TERIER, s.r.o. je jedničkou ve výrobě strojů a linek na drcení, recyklaci a zpracování průmyslových a komunálních odpadů a linek pro plastikářské a gumárenské provozy. Náš výrobní program zahrnuje nožové mlýny, pomaluběžné dvouhřídelové drtiče, pomaluběžné jednohřídelové drtiče, stroje na recyklaci a drcení pneumatik, vytrhávačky, ...

Návrh, výroba, montáž, rekonstrukce: - jednoúčelové stroje, částí technologických linek, automatických manipulátorů, dopravníků, ocelových konstrukcí

Výroba - lisovací technologie pro odpadové hospodářství - mobilní lisovací kontejnery - nakladače - překládácí stanice. Výroba - adresa: Sokolov, Cheb, Nová Baňa.

Strojírna - výroba ocelových dílců: - zakázková výroba - jednoúčelové stroje - ocelové konstrukce, svařence - průmyslová automatizace - pásové dopravníky, elevátory, válečkové tratě, modulární dopravníky - komponenty k pásovým dopravníkům

Prodej, servis: - komunální technika - speciální letištní technika - vysokozdvižné pracovní plošiny.

Strojírenská výroba: -kovovobrábění na zakázku, frézování a soustružení -zámečnická výroba -přesné opracování odlitků z různých druhů -speciální upínací a manipulační přípravky -jednoúčelové stroje -potřeby pro entomology.

Výroba, vývoj: - jednoúčelové stroje - montážní linky - ploty - ocelové konstrukce - kovovýroba Sídlo: Poličská 444 Hlinsko v Čechách

Výroba: - žáruvzdorné materiály - ohnivzdorné vyzdívky - modulární bloky a tvaroveky z keramických a ostatních druhů vláken - tvarovky na bázi speciálních hmot a betonů - technologická zařízení pro různá odvětví metalurgie Výrobní závod, sklad: Kratochvílova 1107, Roudnice nad Labem.

Servis a opravy: -patentem chráněná zařízení ADSORBER pro zpětné získávání těkavých rozpouštědel (líh*, benzín, aceton, trichlorethylen, perchlorethylen).

Výroba - modelová zařízení pro slévárny

Výroba, dodávka, servis - montážní linky - jednoúčelové stroje.

Projekce a výroba jednoúčelových strojů pro sklářský a automobilový průmysl. Konstrukční činnost. Svařování hliníku. Kovovýroba. Zámečnictví.

Výroba, služby: - jednoúčelové stroje - programování NC, CNC zařízení.

Práce: -natěračské práce. -pískování. -žárové zinkování. Kovovýroba: -jednoúčelové stroje. Prodej: -barvy. -míchací centrum barev.

Firma Pavel Jelínek - STROJE se zabývá výrobou a dodávkou strojů a technologických linek na zpracování odpadu. Mezi naše produkty patří drtiče odpadu, linky na zpracování pneumatiky i nožové mlýny. Sídlíme v Jaroměři. Nabízíme tyto stroje, výroba, dodávka: - drtiče odpadu: - dvouhřídelové - jednohřídelové - nožové mlýny ...

Konstrukce a výroba jednoúčelových zařízení, nástrojů a forem. Naší specialitou je výroba přípravků, prototypů, jednoúčelových strojů, nástrojů a zařízení, náhradních dílů a forem stejně tak jako oprava forem a nástrojů. Měření a kontrola.

Společnost Frema, a.s. Zlín se specializuje na konstrukci a výrobu forem pro vstřikování plastů, pro výrobky z EPP, EPS, PUR, pryže i další materiály. Zakázková strojírenská výroba je zaměřena na vstřikovací formy pro plasty, vypěňované materiály (vypěňovací formy), vulkanizační a propařovací formy. Dále vyrábíme vysekávací nože, strojní ...

Sme rýdzo českou spoločnosťou. Poskytujeme obchodno-technické a inžiniersko-dodávateľské služby v oblasti priemyselnej automatizácie, priemyselných a špeciálnych PC systémov, silnoprúdovej elektrotechniky a jednoúčelových strojov.

Sulak Glass Working Machinery. Výroba, prodej: - stroje na opracování plochého skla. - fazetovačky, vrtačky skla. - pily na řezání skla. - myčky plochého skla. - pískovací stroje na sklo.

Firma byla založena v roce 1993. Činnost - obchodní společnost zastupující zahraniční firmu Handtmann v ČR dodávající zařízení pro zajištění trvanlivosti piva, vína, ovocných džusů v oblasti bakteriologické čistoty a koloidních zákalů a veškeré armatury souvisejících s nápojovým průmmyslem. Zařízení (membránovou filtraci) pro regeneraci ...

Konstrukční kancelář: - návrh, konstrukce, výkresová dokumentace jednoúčelových strojů, robotických pracovišť, přípravků.

Servis, oprava, prodej: - rolby, stroje na úpravu ledu.

Prodej, servis: - recyklační stroje - drtiče - štěpkovače - třídiče biomasy - stroje a zařízení pro recyklaci stavebních materiálů a sutí