METTCON CB s.r.o.
LUX spol. s r.o.
MELKOV, s.r.o.

Speciální a jednoúčelové stroje jsou zpravidla vyráběny na zakázku pro velkosériovou výrobu. Může se jednat o soustruhy, frézy, ale také o různé dopravníky a pásové linky, hydraulické lisy, pneumatické stroje nebo také o zařízení pro sklářský průmysl.

ABE.TEC, s.r.o. - vybavení průmyslových firem
Dodávka vybavení z oblasti antistatiky, pájecí techniky, ručního nářadí a nástrojů a také kontrolních a měřicích přístrojů. V naší rozsáhlé nabídce naleznete ESD pracovní stoly, židle, vozíky, skříně, regály, dílenský nábytek, podavače šroubů, kleště, šroubováky, pájecí stanice, hroty, lázně, pájecí vlny, přetavovací pece a další zajímavé produkty.
ABE.TEC, s.r.o. - vybavení průmyslových firem
Chropyňská strojírna, a.s. - Průmyslová automatizace
Chropyňská strojírna, a.s. je společnost, která se mimo hlavní aktivity zabývá průmyslovou automatizací. Cílem je zrychlení všech výrobních systémů a zefektivnění průmyslové výroby. Dodá návrhy, realizuje výrobu jednoúčelových strojů, výrobních linek vč. software. Firma sídlí v Chropyni ve Zlínském kraji, má více než 100 let tradici v oboru ...
Chropyňská strojírna, a.s. - Průmyslová automatizace
sorena, s.r.o. poskytuje prodej -lakovací boxy: -lakovací boxy pro osobní automobily -průmyslové lakovací boxy -přípravná stání -příslušenství -princip proudění vzduchu v kabině a další. Služby a servis-prodej materiálů s bezpečnostními listy: -stříkací plnič polyesterový + tuž. -akrylátový plnič - šedý -tužidlo pro ...

WINSTON Production, s.r.o. je společnost, která je držitelem certifikátu ISO 9001:2001 IV/2006. Provádí služby: -kovoobrábění -vysoce kvalitní kovoobráběčské práce (kusová výroba strojních součástí i maloseriová výroba) -zámečnictví. Výroba dle dodané dokumentace (případně konstrukci zadáme) -přesné součásti -speciální technika, ...

EkoKompakt s.r.o. se zaměřuje na výrobu recyklační techniky, horizontálních a vertikálních lisů, kompaktorů a perforátorů.

Zakázková strojírenská výroba podle dodané výkresové dokumentace, inženýring. Obrábění kovů: -soustružení, frézování, broušení (nakulato, naplocho). Materiály: -uhlíková, nástrojová a nerezová ocel -slitiny hliníku (dural..), mosaz, bronz, technické plasty PA, POM. Tepelné zpracování: -kalení -cementování a kalení ...

Jsme firma OTECO CZ, spol. s.r.o. z Bučovic zabývající se tryskáním, lakováním a pískováním. Vyrábíme kompletní sortiment, jako jsou tlakovzdušná a tryskací zařízení s metacími koly, kabiny a ekologické filtry s ventilátorem pro automobilový průmysl a kovovýrobu.

Dodávka techniky pro odvíjení, navíjení a řezání materiálu. Prodáváme komponenty pro navíjení, odvíjení a řezání materiálu pro různé aplikace ve zpracovatelském průmyslu. Zajistíme i průmyslové válce, řezací nože a pneumatické upínací hřídele.

Výroba, projekce, realizace: Manipulátory, roboty, manipulační technika, manipulace: -depaletizátory obalů(lahve, plechovky) -depaletizátory přepravek, kartonů, sudů -paletizátory přepravek, kartonů, sudů -vkladače a vykladače -obraceče sudů -převyšovače a elevátory kartonů, sudů, palet -zásobníky palet. Dopravníky, dopravní ...

PB Control s.r.o. se zaměřuje na průmyslovou automatizaci, programován PLC & SCADA & DCS & MES & ERP, servis a realizaci zakázek na klíč.

ZwickRoell s.r.o. se zaměřuje na výrobu a prodej zkušebních strojů a zařízení.

Firma RENOVOB - Vladimír Jelínek se sídlem v Ochozi u Brna v okrese Brno - venkov se zabývá kovoobráběním a veškerými opravami a renovací jednoúčelových strojů. Zpracováváme nerez a ocel. Současně nabízíme také elektroinstalační práce.

Dovoz, obchodní zastoupení, dodávka a prodej, distribuce, opravy a servis průmyslové značící systémy: -nová a repasovaná popisovací ink jet (inkjet, ink-jet) zařízení, popisování zboží -náplně -spotřební materiál do ink jetových zařízení -termoraznice a termotiskárny -aplikátory samolepících etiket a další zařízení (etikety, karbonové ...

- dodávky a výroba technologických celků pro úpravu povrchu na klíč - lakovací aplikační technika SAMES KREMLIN - zařízení pro předúpravu povrchů - sušící a vypalovací pece - lakovací kabiny - chladicí zóny - dopravníky - řídicí systémy HiVision - neutralizační stanice - chemické přípravky pro povrchovou úpravu kovů, odmašťování, ...

Dceřiná společnost německého výrobce vstřikovacích strojů vyráběných dle ISO 9001/2001 pro zpracování plastů. Zastoupení pro ČR a SR. Prodej, dodávky na klíč, servis, náhradní díly: - vstřikovací stroje ALLROUNDER pro zpracování plastů - vstřikovací stroje pro zpracování termoplastů, reaktoplastů, elastomerů, kompozitních materiálů, ...

3D tiskem na zakázku se zabývá společnost TriLAB Group s.r.o. se sídlem v Brně. Provádí tisk součástek pro firmy, poradí s vhodným materiálem i použitou technologií. Realizuje pronájem 3D tiskáren za příznivých podmínek.

Nástrojárna. Výroba: - střižné, ohýbací, tažné nástroje - jednoúčelové stroje - vstřikovací formy - kusová výroba přesných dílů.

Výroba, obchod, prodej, servis: - jednoúčelové stroje - kotoučové pily - zásobníky materiálu - dopravníky materiálu - délkové dorazy.

Velkoobchod, maloobchod, prodej, leasing, pronájem, půjčovna, splátkový prodej: -dopravní techniky -náhradních dílů a příslušenství -pneumatik -autopříslušenství Servis, opravy a technické prohlídky: -servis u zákazníka servisními vozy -opravy na dílně Technika pro řezání a obrábění stavebních materiálů. Rozvoz náhradních ...

Výroba: -stroje pro zpracování kovového odpadu. Obchodní zastoupení: -v Polsku, Německu, Rakousku, Slovensku, Francii, Španělsku, Řecku, Švýcarsku, Rusku, Ukrajině, Bělorusku, Rumunsku, Srbsku, Chorvatsku, Černé Hoře, Makedonii, Maroku a USA.

Projekčně-inženýrská společnost METAKON, s.r.o. se zaměřuje na projektování, dodávky technologií, konstrukční činnost v metalurgii, slévárenství a návrhy zařízení.

Firma provádí opravy a servis elektrických strojů a zařízení. Jedná se o malé, střední nebo generální opravy, montáže a instalace.

Vyrábíme a prodáváme ucelenou řadu strojů pro řezání vodním paprskem vč. řady vysokotlakých čerpadel s tlakem 3.800 - 6.500 barů. Nabízíme pokrokové technologie DWJ (kompenzace úkosu) a DWJ XD (3D řezání s kompenzací). Rádi Vám poradíme s výběrem stroje, poskytujeme servis a prodej náhradních dílů.

Obchod, prodej, leasing, servis, poradenství: -obráběcí a tvářecí stroje -tvářecí nástroje a měřidla -soustruhy svislé Wiesser, kovotlačitelské -brusky: -na kulato -na díry -na nástroje -honovačky -obráběci centra: -vodorovná -svislá -výrobní linky: -flexibilní a transferové -montážní -jednoúčelové stroje ...

Firma ECO ELVA s.r.o. distribuuje LFC biodigestery, SBT nakladače pro mechanickou, a zároveň ekologickou likvidaci potravinářského odpadu. Také dodává spotřební materiál (powerzym, powerchips) pro daná zařízení.

Výroba, prodej, export, vývoz: -komponenty pro letecký, automobilový průmysl -přístrojová a měřící technika, lékařské přístroje -radarové a laserové technologie -výroba speciálních strojů -kybernetický výrobní systém CPC -CNC soustružení a frézování -přesné obráběcí díly.