METTCON CB s.r.o.
LUX spol. s r.o.
MELKOV, s.r.o.

Speciální a jednoúčelové stroje jsou zpravidla vyráběny na zakázku pro velkosériovou výrobu. Může se jednat o soustruhy, frézy, ale také o různé dopravníky a pásové linky, hydraulické lisy, pneumatické stroje nebo také o zařízení pro sklářský průmysl.

ABE.TEC, s.r.o. - vybavení průmyslových firem
Dodávka vybavení z oblasti antistatiky, pájecí techniky, ručního nářadí a nástrojů a také kontrolních a měřicích přístrojů. V naší rozsáhlé nabídce naleznete ESD pracovní stoly, židle, vozíky, skříně, regály, dílenský nábytek, podavače šroubů, kleště, šroubováky, pájecí stanice, hroty, lázně, pájecí vlny, přetavovací pece a další zajímavé produkty.
ABE.TEC, s.r.o. - vybavení průmyslových firem
Chropyňská strojírna, a.s. - Průmyslová automatizace
Chropyňská strojírna, a.s. je společnost, která se mimo hlavní aktivity zabývá průmyslovou automatizací. Cílem je zrychlení všech výrobních systémů a zefektivnění průmyslové výroby. Dodá návrhy, realizuje výrobu jednoúčelových strojů, výrobních linek vč. software. Firma sídlí v Chropyni ve Zlínském kraji, má více než 100 let tradici v oboru ...
Chropyňská strojírna, a.s. - Průmyslová automatizace
Kovovýroba: - obrábění kovů - soustružení kovů - frézování - broušení na plocho a na kulato - výroba přípravků a jednoúčelových zařízení. Zámečnictví, zakázková výroba: - zábradlí - schodiště - balkony - nerezová výroba. Výroba a montáž stavebních konstrukcí. Lisařské práce.

Digitalizace kronik a dokumentů. Zahraniční obchod. Inženýring.

Systémy řízení technologických procesů.

Výroba, prodej: -jednobublinové a středobublinové provzdušňovací systémy

Návrh, projekce, dodávky, inženýring, realizace: - ve strojírenství - stroje pro zpracování a výrobu drcených, mletých vápenců - rekonstrukce starších provozů - mlýny, drtiče, cementárny, vápenky, mlýnice, teplárny.

Činnost: - dodavatel plochého skla a strojů pro jeho opracování

Výroba, výzkum, vývoj: - filtrační lisy (300-1500 mm), - čistírny odpadních vod - ostřikovače plachetek - obslužné plošiny, zásobní nádrže. Dodávka technologických celků: - filtrace suspenzí a odvodňování kalů čistíren i odpadních vod. Služby: - filtrační testy a poloprovozní zkoušky - návrhy typů a velikosti filtračního ...

Inženýring, dodávky, kompletace, servis: - strojně technologické zařízení (cementárny, vápenky, drtírny nerostných surovin, ostatní technologie). Inženýring, dodávky a servis strojů: - drtiče - mlýny - vibrační třídiče - vzduchové třídiče - výměníky, kalcinátory - rotační pece - chladiče - bubnové sušiče - dopravníky - ...

Výroba: - PVD otěruvzdorné vrstvy - diamantové orovnávače. Vývoj, výroba a servis: - povlakovací zařízení.

Výhradní zástupce francouzské firmy Technifor. Prodej strojů: - pneumatické - elektromagnetické - rycí - laserové - stojanové - popisovače na veškeré druhy materiálů.

Vývoj, výroba, servis: - trenažéry. Řidičské trenažéry osobního a nákladního automobilu. Trenažery střelecké. Trenažery letecké.