METTCON CB s.r.o.
LUX spol. s r.o.
MELKOV, s.r.o.

Speciální a jednoúčelové stroje jsou zpravidla vyráběny na zakázku pro velkosériovou výrobu. Může se jednat o soustruhy, frézy, ale také o různé dopravníky a pásové linky, hydraulické lisy, pneumatické stroje nebo také o zařízení pro sklářský průmysl.

Chropyňská strojírna, a.s. - Průmyslová automatizace
Chropyňská strojírna, a.s. je společnost, která se mimo hlavní aktivity zabývá průmyslovou automatizací. Cílem je zrychlení všech výrobních systémů a zefektivnění průmyslové výroby. Dodá návrhy, realizuje výrobu jednoúčelových strojů, výrobních linek vč. software. Firma sídlí v Chropyni ve Zlínském kraji, má více než 100 let tradici v oboru ...
Chropyňská strojírna, a.s. - Průmyslová automatizace
ABE.TEC, s.r.o. - vybavení průmyslových firem
Dodávka vybavení z oblasti antistatiky, pájecí techniky, ručního nářadí a nástrojů a také kontrolních a měřicích přístrojů. V naší rozsáhlé nabídce naleznete ESD pracovní stoly, židle, vozíky, skříně, regály, dílenský nábytek, podavače šroubů, kleště, šroubováky, pájecí stanice, hroty, lázně, pájecí vlny, přetavovací pece a další zajímavé produkty.
ABE.TEC, s.r.o. - vybavení průmyslových firem
Servis, generální a dílčí opravy a repase: - potravinářských strojů - specializace zavírací stroje na plechové obaly kruhových, čtvercových a jiných tvarů - zavírací stroje na TWIST OFF sklenice Konstrukce a výroba: - zařízení pro potravináře - strojů a zařízení pro plastikáře - odtahová zařízení, chladící vany - strojů a zařízení na ...

Konstrukce, výroba, montáž: - účelové stroje na zakázku - stroje na výrobu a zpracování výrobků ze skelného vlákna, minerální vlny a polystyrenu - přesouvací a dopravní systémy, paletizátory - dopravní a balící systémy

Konstrukce, projektování, vývoj a výroba: -jednoúčelové stroje -prototypové stroje.

Průmyslová automatizace: - výroba jednoúčelových speciálních automatických zařízení. Svařování, pájení, zatavování, nýtování, tvarování.

Vývoj: -nové stroje -jednoúčelové linky - kamerové vidění Výroba: -svařovací automaty MIG -traktory -polohovadla. Stavba, repasování: -stroje a jednoúčelové linky.

Vývoj, konstrukce, výroba, montáž, oživení, záruční i pozáruční servis jednoúčelových strojů a zařízení v tuzemsku i v zahraničí: - zařízení na výrobu barevných obrazovek a jejich regeneraci - poloautomaty na tvrdé pájení - drátové řezačky pro polovodičové a fotovoltaické aplikace - stroje, zařízení pro mikroelektronický ...

Akreditovaná zkušebna nátěrových hmot včetně korozních testů. Výzkum a vývoj: -v oblasti stavební chemie a nátěrových hmot. Služby: -audity systémů jakosti podle ISO 9001 -odborná školení a kursy -konzultační a poradenská činnost. Pracujeme podle ISO 9001. Výroba, dodávka, prodej: -perlové mlýny pro výrobu nátěrových ...

Výroba, velkoobchod, prodej: - mazací technika LUKO (mazací hlavice, mazací lisy, hadice a spojky, stříkačky, olejničky, olejoznaky) - jednoúčelové stroje, - zakázková výroba strojních součástí (dávkovače kovů - hydraulické, elektrické). Obrábění. Soustružení, frézování i na CNC ...

Konstrukce, výroba a velkoobchod: - stroje SEKON pro zpracování, výrobu plastů a pryže. Dodávka: - jednoúčelové stroje pro plastikářský průmysl - dodávky a servis vybavení a nástrojů pro vytlačovací linky.

Montáž,dodávka: -systémy technické automatizace. Projekce,konstrukce,výroba: -polygrafické zařízení -strojní zařízení pro gumárenský, plastikářský průmysl -drobná automatizace na zakázku. Výroba,montáž,projekce: -jednoúčelové stroje na zakázku.

Green Energy Machine Product s.r.o. je firma zabývající se výrobou briketovacích lisů na pelety a prodejem kotlů a kamen na spalování pelet. Výroba: -briketovací lisy na pelety -zařízení na zpracování biomasy -štěpkovače, drtičky na slámu -peletovací lisy Ekonomy, Profi - pro peletování agro materiálů, krmných směsí a měkkých druhů ...

Vývoj, konstrukce a výroba: - jednoúčelové stroje a zařízení - speciální výrobní linky - roboty a manipulátorů - dopravníky - učební pomůcky - přípravky a výrobky z křemenného skla.

Výrobní program: -výroba průmyslových mycích strojů (PE přepravky, KLT bedýnky, víka, palety, kutrovací (laska) vozíky, big boxy, gitter boxy ) -zakázková výroba komponentů z nerezi -výroba plechových dílů na vlastním ohraňovacím lisu. Servis a modernizace průmyslových myček všech výrobců Svařování TIG.

Vývoj, výroba strojů a zařízení: -homogenizační e předdispergační technika -dispergační technika -plnící technika.

Výroba: - jednoúčelové strojé - ocelové konstrukce. Sváření MIG - MAG a TIG.

Výroba: - stroje a zařízení pro průmysl, zejména automobilový - montážní linky - jednoúčelové stroje - formy

Oddělení KONSTRUKCE Vývoj, konstrukce, projekce, výroba: -jednoúčelové stroje a zařízení. Konstrukce: -letadlové celky, komponenty. Oddělení DOKUMENTACE Vývoj, tvorba: -technická dokumentace pro letadlovou techniku -ostatní technická dokumentace pro strojírenský, elektrotechnický průmysl.

Výroba a servis strojů. Výroba strojů a zařízení.

Servis: - rotační, turbomolekulární a ostatní vývěvy Pfeiffer Vacuum - naprašovací a napařovací zařízení Balzers, Pfeiffer Vacuum, UNAXIS aj. - vakuové ventily atd. Prodej: - celý sortiment vakuových zařízení firem Pfeiffer Vacuum, VAT a HSR

Výroba - kamerové systémy Výroba - jednoúčelové stroje Konstrukční práce

Výroba, instalace, opravy elektronických zařízení. Výroba jednoúčelových strojů a zařízení. Průmyslová automatizace v oblasti odporové sváření, laserové sváření, pájení a montáže.

Strojírenská výroba. Výroba: -jednoúčelové stroje. -technologické linky. -montážní přípravky. Práce: -obrábění nerez ocelí.

Obrábění, nástrojárna, frézování: - kovy - plasty - kalené oceli, měkké oceli - výroba jednoúčelových strojů - tvářecí, střižné nástroje.

Návrhy, realizace a servis automatických závlahových systémů. Dodávky automatických čerpacích stanic i filtrací. Zajištění zhotovení studní.

Výroba, prodej, vývoj: - speciální stroje na odklízení letištních ploch pro severské země. Jemná elektrotechnická výroba.