Pro výrobu potravin se v praxi využívá široká škála strojů a zařízení. Pekárny, třídící linky, tunelové cyklotermické pece, cukrovarnická zařízení, sušárna potravin, destilační jednotky nebo mlecí zařízení nachází uplatnění napříč potravinářským průmyslem.

SKANEKO
Na dodávku profesionálních a moderních strojů a technologických linek na zpracování potravin se zaměřuje společnost SKANEKO, která má své zastoupení v České republika a na Slovensku. Zpracovávající, třídící a výrobní linky jsou vhodné pro práci s ovocem, zeleninou, masem, rybami a mlékem.
SKANEKO
Vývoj, výroba a prodej strojů, zařízení a technologií pro potravinářský, zejména nápojový průmysl. - výrobníky sycených/nesycených nápojů, - sanitační stanice - sirupové hospodářství - výrobníky tekutého cukru - lineární plniče piva, měření CO2 aj.

Dodávky: -kompletní pivovary -rekonstrukce a modernizace pivovarů minipivovarů -zemědělských lihovarů -průmyslových lihovarů -sirupáren pro výrobu nealkoholických nápojů.

Projekce, výroba, dodávka, montáž: - stroje a technologie pro nápojový průmysl - technické řešení je vypracováno co nejpřesněji požadavkům zákazníka - k dodaným zařízením poskytujeme profesionální záruční a pozáruční servis.

Výroba,prodej: -účelové stroje. Práce: -renovace-hřídele-náboje -soustružnické.