DMGO s.r.o.

NT technics s.r.o. - dopravní a manipulační technika, KEG technologie
Zabýváme se návrhem a výrobou dopravní a manipulační techniky a KEG technologií. Naším cílem je přinášet precizně provedené řešení, které přesahuje očekávání našich zákazníků. Stroje, které vyrábíme, jsou šité na míru každému klientovi. Od prvního návrhu až po realizaci se snažíme maximálně vyhovět potřebám našich zákazníků.
NT technics s.r.o. - dopravní a manipulační technika, KEG technologie
RS2000, s.r.o. - měření a regulace technologických procesů
Zabýváme se především oborem měření a regulace technologických procesů a také zajištuje pro zákazníky komplexní služby. Servis měřící a regulační techniky a s ním spojené opravy přístrojů nám přináší nedocenitelné poznatky a zkušenosti. Spolupracujeme s výrobci měřicí a regulační techniky, kteří nám poskytují další potřebné informace.
RS2000, s.r.o. - měření a regulace technologických procesů
PIRES s.r.o. - oborníci na průmyslové pece a hořákové systémy
Společnost PIRES s.r.o. působí v průmyslovém odvětví a jejich specializací jsou dodávky, montáže, údržba a servis průmyslových pecí, hořákových systémů Kromschröder, regulačních stanic a technologických plynových zařízení včetně rozvodů technických a topných plynů. Poskytujeme potřebné zkoušky a revize. Provádíme také modernizace starých ...
PIRES s.r.o. - oborníci na průmyslové pece a hořákové systémy
Zemědělské družstvo. Rostlinná výroba kombinovaná s živočišnou výrobou. Opravy změdělských strojů.

Poradenství v oblasti elektroerozivního hloubení, řezání, strojního obrábění. Dodávky upínacích systémů EROWA, spotřebního EDM materiálu, podavačů, svěráků.

Výroba, montáž, dodávky: - stroje a zařízení z oboru - sladovny, pivovary, pekárny, cukrovary, konzervárny - parní kotle a tlakové nádoby. Montáž, repase: - kotelny.

CNC obrábění Prodej, servis: - obráběcí stroje.

Prodej: -nástroje vrtací, navrtávací, vyhrubovací vystružovací, vyvrtávací, zahlubovací -nástroje na výrobu závitů -nástroje frézovací, řezací, brousící, soustružnické, hoblovací, obráběcí, rýhovací -nářadí a nástroje ruční -elektronářadí, pneunářadí -upínače řezných nástrojů -měřidla pro strojírenskou výrobu. Služby: ...

Systémy řízení technologických procesů.

Výroba: -zařízení na čištění odpadních plynů z průmyslových procesů. -výměníky tepla pro získávání tepla z odpadních plynů. -potrubí ze žáruvzdorných materiálů.

Prodej, leasing, pojištění, zprostředkování, servis stavební stroje a zařízení, nákladní a užitková vozidla atd... -Realitní činnost. Prodej, leasing, pojištění a zprostředkování prodeje a koupě jakékoli techniky ve stavebnictví, dopravě a příbuzných oborech používané (nové i použité), servis vybrané techniky -mobilní zemní stroje všech ...

Dodávka, prodej: - vázací prostředky (řetězové závěsy, ocelová lana, textilní úvazky, technika proti pádu) - zdvihací zařízení (jeřábové traverzy, kleště, kladkostroje, jeřábové digitální váhy).

Vlk-Project. Výroba a prodej: - lesní navyjáky, dvoububnové - štípací procesor - hydraulické ruky - traktory - čtyřkolky.

Dceřiná společnost firmy PANFLEX, s.r.o. Služby: - komplexní předtisková příprava pro všechny druhy flexotiskem potištěných obalů - výroba fotopolymerní tiskové formy - reproagenturní činnost zahrnuje specifickou úpravu dat obalu pro flexotisk, hlubotisk a ofset. Prodej polygrafických produktů a zařízení: - flexotiskové fotopolymerní ...

Záruční i pozáruční servis: - automatické pračky - myčky nádobí - šicí stroje.

Prodej polygrafických strojů: -dokončovací, knihařské a kartonážní stroje -válcové výsekové stroje -kartonážní šičky -dekupírky -kašírovací stroje -archovačky -stroje pro spirálovou vazbu.

Vývoj, výroba: - potravinářské výrobky - technologické linky pro potravinářský průmysl.

Výrobní program: -ocelové konstrukce -zásobníky a násypky -dopravníkové pásy -odjílovače -obrábění a dělení materiálu. Údržba a servis: -kamenolomy -štěrkopískovny -betonárky.

Prodej, servis: -váhy všech druhů -závaží -nářezové stroje. Cejchování vah a závaží.

Výkup, opravy a prodej: -použité lesní stroje.

Projektování, konstrukce: -stroje a zařízení pro povrchové dobývání nerostů, pro skládková hospodářství sypkých hmot -transportní zařízení -zařízení pro manipulaci s materiálem na složišti.

Projekce, dodávka, montáž: -kompletní zařízení a suroviny pro potravinářský průmysl.

Diagnostika, projekce a montáž: -průmyslové pece pro keramiku a porcelán (vozokomorové, tunelové) -průmyslové pece pro žíhání a ohřev (komorové, krokové) -průmyslové pece pro tavení (pozinkovací, hliníkářské). Rekonstrukce a opravy vyzdívek Rekonstrukce a opravy topných systémů Rekonstrukce a opravy hořáků Diagnostika ...

Agroregina Olomouc Prodej, servis: - zemědělská, lesnická a komunální technika - stroje na zpracování půdy - sklizňovací technika. Nákup a prodej jatečných zvířat.

Výroba, dodávky: -potravinářská technologie -uskladnění a manipulace se sypkými materiály -klimatizace -pražič sladu -rekupretátor -mikrosladovna -posklizňové linky -mačkadla sladu pro minipivovary -lehké ocelové haly. Projekce, inženýring, obchodní činnost v těchto oborech.

Výsekové nástroje pro výrobu samolepících etiket. Výroba raznic pro flexotisk.

Prodej, servis: - šicí stroje Lada. Prodejna šicích strojů: - Olomouc, Pavelčákova 9, tel.: 585223390 - prodejní doba: 9-18, so 8, 30-12 hod.