DMGO s.r.o.

PIRES s.r.o. - oborníci na průmyslové pece a hořákové systémy
Společnost PIRES s.r.o. působí v průmyslovém odvětví a jejich specializací jsou dodávky, montáže, údržba a servis průmyslových pecí, hořákových systémů Kromschröder, regulačních stanic a technologických plynových zařízení včetně rozvodů technických a topných plynů. Poskytujeme potřebné zkoušky a revize. Provádíme také modernizace starých ...
PIRES s.r.o. - oborníci na průmyslové pece a hořákové systémy
RS2000, s.r.o. - měření a regulace technologických procesů
Zabýváme se především oborem měření a regulace technologických procesů a také zajištuje pro zákazníky komplexní služby. Servis měřící a regulační techniky a s ním spojené opravy přístrojů nám přináší nedocenitelné poznatky a zkušenosti. Spolupracujeme s výrobci měřicí a regulační techniky, kteří nám poskytují další potřebné informace.
RS2000, s.r.o. - měření a regulace technologických procesů
NT technics s.r.o. - dopravní a manipulační technika, KEG technologie
Zabýváme se návrhem a výrobou dopravní a manipulační techniky a KEG technologií. Naším cílem je přinášet precizně provedené řešení, které přesahuje očekávání našich zákazníků. Stroje, které vyrábíme, jsou šité na míru každému klientovi. Od prvního návrhu až po realizaci se snažíme maximálně vyhovět potřebám našich zákazníků.
NT technics s.r.o. - dopravní a manipulační technika, KEG technologie
Výroba: - hydraulické válce - hydraulické hadice - CNC obrábění Servis: - hydraulická zařízení. Servis a opravy: - hadice-nonstop. Opravy: - hadice servořízení a klimatizace.

Strojírenská výroba: - nástavby sypačů vozovek - kráječe knedlí a kráječe chleba - trhací a nakládací stroje k rozvolňování koudele - kondenzéry - prototypy a jednoúčelové stroje - výroba ozubených kol.

Projektová, inženýrská a konzultační činnost v oblasti dřevozpracujícího průmyslu. Velkoplošné materiály (OSB, MDF).

Projekce, konstrukce a výroba zařízení pro papírenský průmysl: - míchadla - nádrže - dispergátory - vařáky škrobů - dávkovací centrály - rekonstrukce řezaček, převíječek - paketovací lisy - parokondenzační systémy papírenských strojů - ventilační systémy papírenských strojů - potrubní systémy - montáže MaR a elektro - části ...

Výroba lesní techniky - nakladačů. Výroba svařenců. Dělení materiálu na: - CNC pálícím stroji. CNC obrábění.

Zemědělství. Rostlinná výroba: -tel.:583440131 -obiloviny, luskoviny, hořčice, řepka. Živočišná výroba: -tel.:583440163, 583440097 -mléko, jatečný skot, prasata. Zemědělské práce a služby. Oprava: -zemědělské stroje a technika. Závodní jídelna: -Štíty, náměstí Míru 38, tel.:583440167.

Prodej: -zahradní technika -bazény -skútry -čerpadla -elektrocentrály -zahradní grily -krbová kamna -sněhové frézy -hračky. Kompletní příslušenství a náhradní díly.

Technický rozvoj dřevařských technologií, výroba strojů a zařízení pro dřevozpracující podniky: - zpracování technologické studie - tvorba výkresové dokumentace - 3D modelování v Autodesk Inventor 2011 - provoz a náklady - technické poradenství. - technologické celky, mechanizace a rekonstrukce - manipulace, naměřování, zkracování a ...

Prodej a servis: - lesní a zahradní technika včetně příslušenství.

Prodejní a servisní středisko: - zemědělská technika - zahradní technika - komunální technika - golfová technika.

Výroba zemědělských a stavebních strojů: - smykem řízené nakladače - kloubové nakladače - lesní technika.

Zámečnictví. Opravy vozidel. Zemědělské stroje.

Autodoprava - vnitrostátní - mezinárodní - do 3,5t - vozidlo FIAT DUCATOrozvoz - drobné a paletované zboží - stavební materiál Služby hodinového manžela Pokrývačské práce Opravy - zemědělská technika - traktory ZETOR - malotraktory

Montáž - antény - satelity Servis - antény - satelity Prodej - malotraktory - zemědělské stroje

Lehké zámečnické práce Oprava - zemědělské stroje

Broušení - nužky Prodej - šicí stroje Servis - šicí stroje

-Pronájem nemovitostí -Obchodní činnost - koupě zboží za účelem jeho dalšího prodeje a prodej

Velkoobchod : - papír. Flexografické vodou ředitelné barvy.

Výroba: -ocelové konstrukce -technologické díly pro výrobní linky -palety pro automobilový průmysl -díly do strojů a aut. Strojní vybavení: -plasma -NC 4m nůžky -NC 4m ohraňovací lis -CNC obráběcí centra.