V průmyslové výrobě najdete nespočet strojů a zařízení. Příkladem lze uvést obráběcí stroje, jako jsou soustruhy, vrtačky nebo frézky, dále potom třídící linky, hydraulické lisy, dopravníky, dávkovací systémy, čerpadla, tiskařská zařízení a další stroje.

PIRES s.r.o. - oborníci na průmyslové pece a hořákové systémy
Společnost PIRES s.r.o. působí v průmyslovém odvětví a jejich specializací jsou dodávky, montáže, údržba a servis průmyslových pecí, hořákových systémů Kromschröder, regulačních stanic a technologických plynových zařízení včetně rozvodů technických a topných plynů. Poskytujeme potřebné zkoušky a revize. Provádíme také modernizace starých ...
PIRES s.r.o. - oborníci na průmyslové pece a hořákové systémy
RS2000, s.r.o. - měření a regulace technologických procesů
Zabýváme se především oborem měření a regulace technologických procesů a také zajištuje pro zákazníky komplexní služby. Servis měřící a regulační techniky a s ním spojené opravy přístrojů nám přináší nedocenitelné poznatky a zkušenosti. Spolupracujeme s výrobci měřicí a regulační techniky, kteří nám poskytují další potřebné informace.
RS2000, s.r.o. - měření a regulace technologických procesů
Výroba: - mlýnské stroje a zařízení. Dělení materiálu: - stříhání profilů, plechů - řezání na kružních pilách, na pásové pile - pálení.

Výroba, servis, obchodní činnost: -stroje a zařízení na zpracování masa a masných výrobků: -mělniče, řezačky, kutry, narážky, sponové uzavíračky, kostkovačky. Zpracování nerezového materiálu. Strojírenská výroba: -obrábění: -rotační díly: -zámečnické práce:

Prodej - kartonážní stroje Výroba a prodej - obalový materiál z papíru

Oprava a prodej šicích strojů. Široké spektrum služeb na profesionální úrovni: - prodej šicích strojů, - opravy šicích strojů - záruční i pozáruční servis - prodej náhradních dílů.

Práce, oprava, servis, montáž: -elektrikářské -domovní a průmyslové instalace -veřejné osvětlení, bytové instalace -revize - elektrická zařízení. Práce s montážní plošinou: -typ M25 MULTICAR -výškový rozsah 14m, 5, 2m do boku.

Práce: - kovovýroba - dřevovýroba. Řemeslo: - zámečník - kovář - stolař - truhlář. Kovoobrábění. Oprava: - zemědělské stroje.

Opravy, servis, autoservis: -nákladní automobily, -užitkové vozy, -zemědělské stroje.

-Velkoobchod a maloobchod -Realitní činnost, správa a údržba nemovitostí -Pronájem a půjčování věcí movitých -Poskytování technických služeb -Skladování, balení zboží, manipulace s nákladem a technické činnosti v dopravě Silniční motorová doprava - nákladní provozovaná vozidly nebo jízdními soupravami o největší povolené hmotnosti přesahující ...

Výroba - stroje pro výrobu textilu a oděvů

- čerpací technika, příslušenství - čerpadla kalová, drenážní, ponorná do vrtaných a kopaných studní - horizontální čerpadla odstředivá - domácí vodárny, ruční pumpy, oběhová čerpadla topenářská, bazénová čerpadla, bazénové pískové filtrace - čerpadla do zahradních jezírek, průmyslová čerpadla In-line, tlakové nádoby, ...