DMGO s.r.o.

NT technics s.r.o. - dopravní a manipulační technika, KEG technologie
Zabýváme se návrhem a výrobou dopravní a manipulační techniky a KEG technologií. Naším cílem je přinášet precizně provedené řešení, které přesahuje očekávání našich zákazníků. Stroje, které vyrábíme, jsou šité na míru každému klientovi. Od prvního návrhu až po realizaci se snažíme maximálně vyhovět potřebám našich zákazníků.
NT technics s.r.o. - dopravní a manipulační technika, KEG technologie
PIRES s.r.o. - oborníci na průmyslové pece a hořákové systémy
Společnost PIRES s.r.o. působí v průmyslovém odvětví a jejich specializací jsou dodávky, montáže, údržba a servis průmyslových pecí, hořákových systémů Kromschröder, regulačních stanic a technologických plynových zařízení včetně rozvodů technických a topných plynů. Poskytujeme potřebné zkoušky a revize. Provádíme také modernizace starých ...
PIRES s.r.o. - oborníci na průmyslové pece a hořákové systémy
RS2000, s.r.o. - měření a regulace technologických procesů
Zabýváme se především oborem měření a regulace technologických procesů a také zajištuje pro zákazníky komplexní služby. Servis měřící a regulační techniky a s ním spojené opravy přístrojů nám přináší nedocenitelné poznatky a zkušenosti. Spolupracujeme s výrobci měřicí a regulační techniky, kteří nám poskytují další potřebné informace.
RS2000, s.r.o. - měření a regulace technologických procesů
Zabýváme se nejen prodejem komponent pro hydraulické systémy ale i servisem a poradenstvím.

Naším oborem je 3D konstrukce nových a převod stávajících stavů strojírenských celků, konstrukcí a jejich komponent. Tvorba výkresové dokumentace a knihoven prvků. Tvorba katalogů (specifikací) pro potrubní a ocelové komponenty.

Výkup použitých i nových obráběcích a tvářecích strojů, technologií, výrobních celků: -odkoupení kompletního zařízení firem a společností -přemísťování a manipulaci se strojním zařízením, doprava strojů -opravy a servis obráběcích strojů -prodej obráběcích a tvářecích strojů -zprostředkování nákupu/prodeje strojního zařízení ...

Tiskařské stroje, zařízení a potřeby.

Poradenská činnost a odborná školení. Prodej a servis: -zemědělské stroje -traktory. Prodej: -řemeny a řemenice OPTIBELT -regionální prodej traktorů ZETOR.

Výroba - horizontální frézovací stroje - soustruhy - vyvrtávací stroje - otočné stoly - hrotové soustruhy - obráběcí a tvářecí stroje

Technologické projekty: -rozvody páry, vzduchu, chlazené vody -kompresorové stanice, stanice chlazené vody -kondenzace odpadní páry. Projekty, konstrukce, výpočty, dodávky: -stroje a strojní zařízení -parní ohříváky -elektrické ohříváky -zásobníky, sila, výsypky, nádrže -ocelové konstrukce -technologické plošiny, ocelové ...

Prodej: -nářadí -nástroje -elektrické ruční nářadí BOSCH, METABO, FESTOOL, NAREX, MAKITA, PROTOOL, ATLAS COPCO -ruční nářadí TONA, FACOM, SANDVIK, ELORA, UNIOR, KNIPEX -výhradní prodej dřevoobráběcích strojů ROJEK, G&M Point, ELECTRA BECKUM -nástroje a příslušenství DRONCO, DIMAR, KARNED, PILANA, URBAN.

Strojírenská výroba: -tváření za studena -kovoobrábění -nástrojářské práce -lisování, válcování, tažení neželezných kovů -obráběčské, soustružnické, frézařské práce -svářečské práce -stroje, zařízení obráběcí. Výrobky: -podúrovňové soustruhy -podúrovňový soustruh -jednoúčelové stroje -tvářecí stroje a zařízení ...

Maloobchod: -klíče -zámky -poštovní schránky -koupelnové doplňky -trezory. Prodej: - strojů na výrobu klíčů. Výroba: -klíče.

Výroba strojů pro tabákový a potravinářský průmysl. Orientace na výrobu jednodnoúčelových strojů a dílů přesného strojírenství, kusová výroba.

Prodej-maloobchod i velkoobchod: -diamantové nástroje-řezací a brusné kotouče, diamantové korunky pro jádrové vrtání -stroje s diamantovými nástroji, řezače spár, stolové pily, stěnové, hloubkové, lanové a řetězové pily, vrtací stroje, rovinné brusky, frézky povrchu a drážkovací -vrtací a bourací kladiva pneumatická, ...

Šicí stroje a overlocky TOYOTA: -autorizovaný dovozce od roku 1992 -odborný prodej -zaučení při prodeji -výhodné ceny -servis. -náhradní díly Prodej: -klobouky -čepice.

Výroba: -kovoobráběcí, obráběcí nástroje -řezný materiál -výdejní automaty na nástroje.

Výkup, prodej: -použité obráběcí a tvářecí stroje -diamantové nástroje pro stavebnictví -pilové pásy.

Servis šicích strojů. Opravy: -šicí stroje -žehlící technika -stříhací technika.

Servis, opravy: -NC**, CNC* stroje -průmyslová elektronika -elektroúdržba. Práce: -tesařské -lešenářské -zednické -izolatérské -sádrokartonářské -zámečnické -svářečské -kovoobráběcí. Kalibrace měřidel, měření a regulace. Práce montážní plošinou AVIA.

Služby: -minipivovary -sanitace nápojových cest -dodávky pivních tanků -staročeské výčepní hlavy LUKROVKA -kompletní dodávky profi kuchyní a gastro vybavení -prodej a výroba výčepních zařízení -chlazení, průtokové chladiče s ledovou bankou -přenosné párty výčepy.

Leasing strojních celků a zařízení.

Prodej strojů, zařízení a potřeb pro řeznictví: -střeva -přípravky potravinářské, kořenící, kutrovací -čistící prostředky -pracovní oděvy -ochranné pomůcky.

Strojírenství. Výroba: -zařízení pro třtinové cukrovary -hydraulické lisy -vulkanizační lisy -zařízení pro válcovny -čerpadla -obrábění, sváření.

Školení, revize - bezpečnost ochrana zdraví při práci BOZP Revize - motorové vozíky Revize - zdvihací zařízení Školení - zdvihací zařízení - motorové vozíky - bezpečnost ochrana zdraví při práci (BOZP)

Dodávka - technologické celky pro výrobu petrochemických produktů Dodávka - technologické celky pro oblast výroby elektrické energie - keramické pece včetně ventilace Dodávka - ocelové konstrukce Dodávka - hutní materiál (plechy, trubky, ocelové dílce, ...) Dodávka - potrubní systémy

Výroba a modernizace - dopravníky pro obsluhu regálových zakladačů Výroba, generální opravy, rekonstrukce, modernizace, poradenství a zpracování dokumentace - jeřáby mostové, podvěsné, sloupové, konzolové, portálové, licí, kalící s ovládáním z panelum kabiny i dálkové, zdvihací zařízení výroba a opravy - konstrukce jeřábových ...