V průmyslové výrobě najdete nespočet strojů a zařízení. Příkladem lze uvést obráběcí stroje, jako jsou soustruhy, vrtačky nebo frézky, dále potom třídící linky, hydraulické lisy, dopravníky, dávkovací systémy, čerpadla, tiskařská zařízení a další stroje.

PIRES s.r.o. - oborníci na průmyslové pece a hořákové systémy
Společnost PIRES s.r.o. působí v průmyslovém odvětví a jejich specializací jsou dodávky, montáže, údržba a servis průmyslových pecí, hořákových systémů Kromschröder, regulačních stanic a technologických plynových zařízení včetně rozvodů technických a topných plynů. Poskytujeme potřebné zkoušky a revize. Provádíme také modernizace starých ...
PIRES s.r.o. - oborníci na průmyslové pece a hořákové systémy
NT technics s.r.o. - dopravní a manipulační technika, KEG technologie
Zabýváme se návrhem a výrobou dopravní a manipulační techniky a KEG technologií. Naším cílem je přinášet precizně provedené řešení, které přesahuje očekávání našich zákazníků. Stroje, které vyrábíme, jsou šité na míru každému klientovi. Od prvního návrhu až po realizaci se snažíme maximálně vyhovět potřebám našich zákazníků.
NT technics s.r.o. - dopravní a manipulační technika, KEG technologie
RS2000, s.r.o. - měření a regulace technologických procesů
Zabýváme se především oborem měření a regulace technologických procesů a také zajištuje pro zákazníky komplexní služby. Servis měřící a regulační techniky a s ním spojené opravy přístrojů nám přináší nedocenitelné poznatky a zkušenosti. Spolupracujeme s výrobci měřicí a regulační techniky, kteří nám poskytují další potřebné informace.
RS2000, s.r.o. - měření a regulace technologických procesů
Prodej, servis, montáž a bazar: - zemědělské stroje - komunální stroje - lesnické stroje - prodej náhradních dílů - nářadí

Prodej a servis dřevoobráběcích strojů skupiny firem: - Weinig - Grecon - Dimter - Raimann a Waco - včetně starších a GO strojů - čtyřstranné frézky a hoblovky: - zařízení na výrobu oken.

Velkoobchod, maloobchod, dodávka, prodej, bazar, oprava, servis: -zařízení a materiál pro polygrafický průmysl

Služby: - parciální lakování - sítotisk UV lakem do formátu B1 - celoplošné lakování, laminace - prodej ofsetových potahů

Výroba obráběcích strojů. Konstrukce a výroba profilovacích, tvářecích a válcovacích linek a profilovacího nářadí včetně kalibrace. Výroba strojů na vzduchotechnické potrubí a pro jiné zpracování plechů.

DKG Hostivice s. r. o. vyrábí a dodává pro tyto chovy automatická snášková hnízda . Středem haly prochází linie dvou, zadní stranou postavených hnízd z pozinkovaného plechu, uložených na teleskopické profilové konstrukci.

Prodej - pneumatiky pro traktory, harvestory, vyvážecí soupravy - oleje, maziva - lesnické pomůcky - řetězy záběrové, ocelové.

Prodáváme stroje na zpracování trubek, profilů a plechu. Zároveň poskytujeme k prodaným strojům i záruční a pozáruční servis. Do našeho sortimentu patří hydraulické i elektromechanické ohýbačky trubek, zakružovačky profilů, hydraulické lisy, formovače konců a další speciální stroje na tváření plechu a profilů.

Dodávka - průmyslové roboty - zařízení pro lepení kovů - svářecí stroje a příslušenství - zařízení a stroje pro tepelnou úpravu kovů

Dovoz a prodej: - obráběcí stroje. Řešení pro obráběcí stroje a výrobu forem. Stroje, přístroje a zařízení pro přesné obrábění kovů

Zabýváme se opravami nejrůznějších agregátů, např. kompresorů, čerpadel, vývěv, hydraulických vozíků atp

Výsekové nástroje a příslušenství pro polygrafický průmysl. Výsekové plechy: - s úhly břitu 60°- 110° - dle vysekávaného materiálu - výška břitu 0, 30 - 1, 00 mm - možnost náseku i průseku, popř. kombinace - perforace. .

Nákup, prodej -technicko-poradenská činnost v oblasti zahraničního obchodu.

Přepravníky litého asfaltu a finišéry. Hutnící technika. Diamantové řezné nástroje. Zametací stroje. Náhradní díly pro čerpadla betonu. Náhradní díly na obalovny živičných směsí.

Nákup a prodej starších zemědělských strojů, traktorů, manipulační techniky a zemních strojů..

Elektrické pece: - Laboratorní pece - Válcové pece - Superkanthalové pece - Kelímkové pece - Pozorovací pece - Kalibrační pece.

Výhradní zástupce společnosti BOMAG pro ČR. Prodej, servis, pronájem, půjčovna: -malá a velká hutnící mechanizace pro stavebnictví -měřící systémy -kompresory -náhradní díly -použité stroje -vibrační pěchy, (žaba, dusák).

BOKI robotizované systémy spol. s r.o. je ryze česká soukromá firma, zabývající se od roku 1992 vývojem a výrobou jednoúčelových svařovacích strojů pro obloukové ( MIG/MAG, WIG, pod tavidlem ) a odporové svařování, přivařování svorníků a dodávkami robotizovaných pracovišť pro svařování, manipulaci s materiálem a další technologie.

Výroba strojů a zařízení na pečení a zpracování vaflí a oplatek: -poloautomatické a plně automatické elektricky vytápěné karusely na pečení oplatek, vaflí nebo obdobných výrobků -plynem vytápěné automaty na pečení plochých vaflí nebo pohárů -mixéry na výrobu těsta, domíchávače a nádoby na těsto -rotační drtič zbytkových ...

Výroba - stroje pro separování reklamní fólie

Video záznamy Letní a zimní úklid a údržba motoristických a nemotoristických komunikací Nabídka, servis - potiskovací a kompletační stroje - příslušenství Výstavba a údržba komunikační zeleně a parkových ploch

Servis - stavební kompresory ATMOS Opravy - zemědělská technika

-Dokončovací stavební práce -Koupě zboží za účelem jeho dalšího prodeje a prodej Malířství, lakýrnictví a natěračství Výroba, instalace, opravy elektrických strojů a přístrojů, elektronických a telekomunikačních zařízení