DMGO s.r.o.

NT technics s.r.o. - dopravní a manipulační technika, KEG technologie
Zabýváme se návrhem a výrobou dopravní a manipulační techniky a KEG technologií. Naším cílem je přinášet precizně provedené řešení, které přesahuje očekávání našich zákazníků. Stroje, které vyrábíme, jsou šité na míru každému klientovi. Od prvního návrhu až po realizaci se snažíme maximálně vyhovět potřebám našich zákazníků.
NT technics s.r.o. - dopravní a manipulační technika, KEG technologie
PIRES s.r.o. - oborníci na průmyslové pece a hořákové systémy
Společnost PIRES s.r.o. působí v průmyslovém odvětví a jejich specializací jsou dodávky, montáže, údržba a servis průmyslových pecí, hořákových systémů Kromschröder, regulačních stanic a technologických plynových zařízení včetně rozvodů technických a topných plynů. Poskytujeme potřebné zkoušky a revize. Provádíme také modernizace starých ...
PIRES s.r.o. - oborníci na průmyslové pece a hořákové systémy
RS2000, s.r.o. - měření a regulace technologických procesů
Zabýváme se především oborem měření a regulace technologických procesů a také zajištuje pro zákazníky komplexní služby. Servis měřící a regulační techniky a s ním spojené opravy přístrojů nám přináší nedocenitelné poznatky a zkušenosti. Spolupracujeme s výrobci měřicí a regulační techniky, kteří nám poskytují další potřebné informace.
RS2000, s.r.o. - měření a regulace technologických procesů
Výroba, prodej: -peletovací lisy -dřevěné pelety -kotle a kamna -hořáky na tuhá paliva RETORTA.

Velkoobchod, e-shop: -náhradní díly v oblasti zemědělství -nákladní dopravní technika. Zajišťujeme: -drobné, celkové generální opravy pro tuto techniku. Nabízíme: -zemědělské přívěsy a návěsy -závěsná oka -náhradní díly na nápravy -listová pera na zemědělské přívěsy, autovleky, návěsy -náhradní díly na žací travní lišty, rozmetadla, ...

Zemědělství, zemědělská technika, poradenství - zemědělské služby - lisování biomasy do obřích hranatých balíků a svoz. - dovoz použité zemědělské techniky ze zahraničí, především z Velké Británie, Německa, Francie a USA.

Výroba: -obaly z plastů -fólie. Výrobce, dodavatel: -vakovací technologie - zpracování, uskladnění krmiva, cenově efektivního systému pro silážování, uskladnění vlhkého zrna a průmyslových vedeljších produktů.

HUKS s.r.o. se zaměřuje na servis a opravy hydraulických systémů, výměnu ložisek a ohýbání trubek.

Generální opravy a modernizace tvářecích strojů - lisy, nůžky, ohýbačky, ohraňovací stroje.

Compas robotika, s.r.o. se zaměřuje na konstrukci, výrobu a montáž robotických pracovišť a na stroje a zařízení v průmyslové automatizaci.

Nákup a prodej: - zemědělské techniky, zemědělská technika. Dodávka: - náhradních dílů, náhradní díly.

Dodavatel zařízení a materiálů pro sítotisk a tamponový tisk: -sítotiskové barvy VISPROX -sítotiskové textilní barvy UNION INK -kompletní servis pro tamponový tisk –barvy, klišé lihová a vodová, ocelová klišé, tiskařské tampony, příslušenství k tamponovému tisku -tampoprintové stroje KENT -poradenství, školení v technologii sítotisku, ...

Agroservis Částek a syn s.r.o. se zaměřuje na servis lesní, stavební a zemědělské techniky, svařování a soustružnické práce.

Nákup a prodej: -použité obráběcích a tvářecích strojů -dřevoobráběcích strojů a zařízení -náhradní díly, příslušenství a součástí kovoobráběcích a tvářecích strojů.

Firma VM hydraulik s.r.o. se sídlem v okrese Žďár nad Sázavou se specializuje na návrhy, výpočty, prodej a servis hydropneumatických akumulátorů,  akumulátorových stanic, tepelných výměníků a především chladičů hydraulického oleje. Na českém a slovenském trhu nabízíme produkty evropských renomovaných výrobců, jako jsou například Bolenz & Schäfer, ...

AGROCENTRUM ZS, s.r.o. prodává a servisuje:nové i použité zemědělské stroje značek: - Massey Ferguson - Valtr - Kverneland - Kuhn - Merl

-nákup a prodej:ovoce,zelenina,osiva,sadba, ochranné postřiky,krmiva,nářadí,zařízení a potřeby pro zemědělství -výroba zemědělských strojů vodoinstalatérství, topenářství opravy silničních vozidel Opravy ostatních dopravních prostředků a pracovních strojů Zámečnictví, nástrojářství

Agrobazar. Prodej a nákup: -použitá zemědělská, stavební a ostatní technika -kovoobráběcí stroje. Služby: -nákladní doprava -práce zemními stroji -stavební činnost.

Oprava, seřízení, prodej: -vstřikovací čerpadla, vstřikovacích čerpadel -vstřikovací trysky (kontrola, výměna, seřízení) -diagnostika vznětových motorů -seřizování předvstřiku -široký sortiment: -vstřikovací trysky -žhavící svíčky -palivové filtry včetně montáže.

Prodej zemědělské stavební techniky. Zemědělské stroje: - traktory - míchací krmné vozy - písninářská technika - secí stroje - rozmetadla hnojiv - zastýlače - rozdružovače - nakládací technika - stroje pro přípravu půdy - postřikovače. Stavební stroje: - manipulační tehcnika - vysokozdvižné vozíky a plošiny - ...

Luboš Mahel ze Žďáru nad Sázavou se zaměřuje na činnosti týkající se zámečnictví, montáží a oprav tvářecích a hydraulických strojů.

Výkup - obráběcí stroje Prodej a opravy - obráběcí stroje Kovoobrábění Zámečnické práce

Nákup, prodej: -kovoobráběcí, tvářecí stroje -technologické zařízení. -nové, použité nástroje, nářadí -opravy, modernizace strojů -odkoupení strojů, včetně demontáže, naložení -doprava strojů (pozemní, námořní) na místo určení -vyřízení celních dokladů při dopravě poradenství.

Výroba a montáž technologií pro ustájení skotu: - montáž dojících a chladících zařízení - výroba a montáž stájové technologie - vodoinstalace - zámečnické práce - řezání a štípání dřeva.

Prodej: -náhradní díly, sady a agregáty na traktory Zetor, ZTS, URSUS -náhradní díly na zemědělskou, lesnickou a stavební techniku -pneumatiky, disky na traktory, zemědělskou a stavební techniku -pneumatiky, disky na osobní, dodávkové a nákladní automobily -pryžové pásy na minibagry, minirypadla, traktory a dumpry -náhradní díly na ...