DMGO s.r.o.

PIRES s.r.o. - oborníci na průmyslové pece a hořákové systémy
Společnost PIRES s.r.o. působí v průmyslovém odvětví a jejich specializací jsou dodávky, montáže, údržba a servis průmyslových pecí, hořákových systémů Kromschröder, regulačních stanic a technologických plynových zařízení včetně rozvodů technických a topných plynů. Poskytujeme potřebné zkoušky a revize. Provádíme také modernizace starých ...
PIRES s.r.o. - oborníci na průmyslové pece a hořákové systémy
NT technics s.r.o. - dopravní a manipulační technika, KEG technologie
Zabýváme se návrhem a výrobou dopravní a manipulační techniky a KEG technologií. Naším cílem je přinášet precizně provedené řešení, které přesahuje očekávání našich zákazníků. Stroje, které vyrábíme, jsou šité na míru každému klientovi. Od prvního návrhu až po realizaci se snažíme maximálně vyhovět potřebám našich zákazníků.
NT technics s.r.o. - dopravní a manipulační technika, KEG technologie
RS2000, s.r.o. - měření a regulace technologických procesů
Zabýváme se především oborem měření a regulace technologických procesů a také zajištuje pro zákazníky komplexní služby. Servis měřící a regulační techniky a s ním spojené opravy přístrojů nám přináší nedocenitelné poznatky a zkušenosti. Spolupracujeme s výrobci měřicí a regulační techniky, kteří nám poskytují další potřebné informace.
RS2000, s.r.o. - měření a regulace technologických procesů
Prodej, velkoobchod, maloobchod: 1. nové dřevoobráběcí stroje značek: SCM, MINIMAX, STROMAB, CENTAURO, ITALPRESSE, CO.MA.FER - CNC* obráběcí centra (vrtací a frézovací na velkoplošný materiál i na opracování masivu) - olepovací stroje OLIMPIC-olepovačky hran na slabou pásku, hranu ABS* i masivní nákližek - centra na výrobu oken ...

Prodej, servis : - krmné stroje - repasované krmné vozy. Pronájem: - krmných vozů. Prodej: - náhradní díly.

HH Zámečnictví. Zámečnické práce. Výroba: - vozíků pro převoz polotovarů - plnící linky pro vinařství. Montáže a demontáže ocelových konstrukcí. Instalace strojů. Laserové ustavování horizontálních, vertikálních a přírubových strojů. Nákup, prodej strojů. Zpracování kovového odpadu.

Firma Kovář působí v oboru zámečnické výroby již od roku 1992 a její specializací je výroba potřeb pro včelaře - nerezové medomety nebo-li nádoby na med. Také se zaměřujeme na výrobu nerezových stolů, regálů nebo konzol. Veškeré služby poskytujeme ve Vsetíne a okolí. Naše výrobky neustále zdokonalujeme, a proto se vyznačují zaručenou kvalitou. ...

Vývoj, konstrukce a výroba: - jednoúčelové stroje a zařízení - speciální výrobní linky - roboty a manipulátorů - dopravníky - učební pomůcky - přípravky a výrobky z křemenného skla.

Výroba hydromotorů. Opravy hydraulických válců všech druhů.

Opravy všech značek silničních motorových vozidel, příprava a provedení STK a měření emisí. Opravy traktorů Zetor, nákladních vozidel tuzemské výroby. Opravy a seřizování vstřikovacích trysek a čerpadel Motorpal a Bosch.

Výrobní program: -výroba průmyslových mycích strojů (PE přepravky, KLT bedýnky, víka, palety, kutrovací (laska) vozíky, big boxy, gitter boxy ) -zakázková výroba komponentů z nerezi -výroba plechových dílů na vlastním ohraňovacím lisu. Servis a modernizace průmyslových myček všech výrobců Svařování TIG.

Zámečnictví, nástrojářství. Oprava: -hydrauliky -dělících strojů -sekacích strojů -strojů schön, schoen+sandt, sandt, atom, ring, svit. Prodej: -sekací stroje -dělící stroje.

Zástupce Boschert-Gizelis pro ČR a SR: -hydraulické nůžky na plech -ohraňovací lisy -řezání plasmou Vývoz strojírenské produkce do Ruska

Výroba a prodej: - SK pilové kotouče na dřevo, umělé hmoty a neželezné kovy - speciální a atypické pilové kotouče s SK na dřevo, umělé hmoty a neželezné kovy - hoblovací nože, blankety s fixačním rýhováním - frézovací hlavy s výměnnými profilovými noži - sukovníky, zátkovníky, dlabací vrtáky - široký sortiment ...

Prodej, servis, opravy: -šicí a vyšívací stroje, overlocky, coverlocky, babylock značky VERONICA, Janome, BOBIN, ELNA, Bernina, Bernette, TEXI, Merrylock, Garudan, Siruba, SWF, Dürkopp - Adler LADA, TOYOTA, ZETINA, BROTHER, HUSQVARNA, PFAFF, VIKING. -stroní příslušenství: -nitě, želící technika.

Opravy šicích strojů. Opravy šicích strojů u zákazníků. Prodej náhradních dílů k šicím strojům. Výkup starých šicích strojů.

Distribuce a servis technologií pro výrobu vína, destilátů a nealkoholických nápojů.

Blohm Czech s.r.o.je dceřinou společností Normteilwerk Robert Blohm GmbH. Firma byla přejmenována na firmu Ramseier Czech s.r.o. Zastoupení firmy Ramseier Normteile GmbH. Výroba: -normalizované díly pro stavbu lisovacích nástrojů a přípravků -střižníky, matrice, vrtací pouzdra, aretační čepy, kalené kolíky -normalizované díly do forem, ...

Prodej - kompozitní materiály REYNOBOND a HAIDA Prodej - světelná reklama

Nákup, prodej: - paletové přířezy, řezivo v ČR, SR - pilařské a dřevařské technologie světových značek (technologie pro pilařskou, dřevařskou výrobu) - dřevoobráběcí stroje - použité: pilařské, truhlářské - nové: - firmy STROMAB: pily, elektrohydraulické lisy - firmy SARMAX: impregnační, kartáčovací stroje - prodej ...

Oprava, servis: - CNC stroje - průmyslová elektronika

Výroba: -strojní zařízení pro potravinářský průmysl: -pálenice -dopravníky -etiketovačky -nerez nádrže, zásobníky -kovovýroba -náhradní díly pro stroje: -potravinářské -lahvárenské -kontezvárenské.

Maloobchod, prodej: - dřevoobráběcí stroje - kovoobráběcí stroje - nářadí.

Maloobchod, eshop: -elektro nářadí -pneumatické nářadí -mikronářadí -elektrocentrály -měřící technika -dřevoobráběcí stroje -topidla. Prodej, půjčovna: -nářadí, stavební mechanizace, zahradní technika.

Zakázková textilní výroba: - firemní nebo teamové oděvy - reklamní textil - dámské, pánské trička a legíny. Práce: - strojové vyšívání - sítotisk. Maloobchod, prodej, poradenství: - hardware, software v oboru textilní výroby.

Dodávka, prodej, montáž, oprava, servis: -potravinářské stroje -prodej strojů pro potravinářský průmysl -vakuové a balicí (balící) stroje, systémy -míchací, pečící, potahovací, máčecí, plnící stroje, systémy -linky -dopravní systémy pro potravinářství -pasterizační zařízení (pastery), sterilizátory, chladící ...

Prodej, oprava, servis: -šicí stroje -overlocky ZETINA.