Stroje pro textilní a kožedělný průmysl zahrnují textilní razicí stroje, pytlovací stroje, knoflíkovací stroje, vyšívací automaty, navíjecí stroje a odvíjecí zařízení, tkací, pletací, šicí a obuvnické stroje, textilní stavy a další textilní pomůcky.

Velkoobchod, maloobchod, e-shop: - metrový textil - látky pro patchwork - bytový textil. Prodej: - textilní galanterie - potřeby pro vyšívání. - šicí stroje SINGER.

Práce, revize: -elektroinstalační Oprava, rekonstrukce: -obráběcí stroje -obuvnické stroje

Zakázková výroba - patchwork E-shop - látky - patchworkové výroby - šičí stroje - nitě - pomůcky pro patchwork Kurzy - patchwork - malování na hedvábí a kreativní techniky

Konstrukce a stupňování střihů pro oděvní výrobu.

Kdo provádí servis, může nejlépe poradit při nákupu. Obchod, prodej, opravy, servis, půjčovna: - šicí stroje pro domácnost - žehlicí technika pro krejčovské dílny, žehlička, vyvíječ páry, fixční lisy. Oprava, repase šicích strojů všech značek. Autorizovaný servis značek, opravář: - PFAFF, ZETINA, JANOME, BERNETE, VERONICA, Brother, ELNA ...

Prodej a servis (oprava): -šicí stroje všech značek -pletací stroje MODA, SIMAC a DOPLETA -prodej šicích strojů a overclocků BROTHER, JANOME, ZETINA a TOYOTA -záruční i pozáruční servis -prodej náhradních dílu a příslušenství.

Dodávka, servis strojů pro výrobu oděvů, obuvi, kožených výrobků, interiérů automobilů, čalounění Řezací a pokládací technika KURIS, -s vertikálním nožem -s kotoučovým nožem -značkovací přístroj -pásové pily -řezání pásků rolovaného materiálu -řezání pásků hadicového materiálu -ořezávací zařízení -servocutter -spony na látku ...

Prodej, oprava, servis: - šicí stroje ZETINA - overlocky, coverlocky ZETINA - příslušenství.

Prodej, dodávka šicí stroje a vyšívací stroje, overlocky, coverlocky, příslušenství a náhradní díly pro šicí stroje. Prodej - mandly, žehlící lisy, pomůcky na patchwork. Velký výběr renomovaných značek šicích strojů.

Prodej, oprava, servis: - pletací stroje na výrobu ponožek - speciální okrouhlé pletací stroje od výroby tkaniček po specializované stroje na oplétání gumových hadic nebo balících sítí.

Odborník na textilní identifikaci a zaměřuje se především na prádelny a výrobce oděvů (pracovních, sportovních, společenských, reklamních). Specializace: Identifikace (značení) oděvů; firemní identita (emblémy, transfery, loga, motivy, PU štítky, textilní štítky, štítky se samolepící vrstvou, etikety, reflexní a fluorescentní materiály, ...

Oprava, servis (i v bytě): -domácí šicí stroje všech značek. Prodej: -šicí stroje zn.BROTHER, ZETINA -náhradní díly. Krátké dodací lhůty, maximální kvalita za minimální cenu.

Servis, prodej: -šicí stroje a zařízení. Poradenská činnost.

Prodej, instalace, bazar, oprava: -průmyslové šicí stroje -500 strojů skladem -šicí linky -stříhárenská, žehlící technika Zakázková výroba jednoúčelové stroje. Stroje na obšívání koberců.

Opravy šicích strojů všech druhů a značek. Kratochvíl Libor Brno tel.606148096

Prodej, maloobchod, velkoobchod: - CAD/CAM systémy - stroje a zařízení pro oděvní, obuvnický, automobilový a čalounický průmysl. - ID systémy TSC, Avery Dennison a RFID Prodej TTR tiskáren a systémů čárových kódů Centrála: NEOTEC, spol. s r.o. Jinonická 804/80 158 00 Praha 5

Opravy+ dodání náhradních dílů -šicí stroje, overlocky Opravuji šicí stroje- je to můj koníček již 30 let.Všechny značky.

Obalová a značkovací technika.

Oprava: -šicí stroje.

Prodej: - technické plyny. Výroba: - zámky, kování, - stroje pro textilní, oděvnický a kožedělný průmysl.