Vybavte se pro těžbu surovin vhodnými stroji. Na výběr jsou vrtací zařízení, čerpadla, důlní kombajny, hydraulické lomové stroje nebo pásová a těžební rypadla. Pro následnou manipulaci s vytěženými surovinami využijte kolové nakladače anebo třídící linky.

Prodej - náhradní díly vrtných souprav Zahrady

Služby: -autoservis, autoopravna -nákladní doprava Dodávka, prodej, maloobchod, oprava, servis: -náhradní díly pro důlní velkostroje

Projekce. Dodávka: - těžební stroje včetně plovoucí pásové dopravy - jednotlivé stroje a zařízení - technologické linky na klíč. Rekonstrukce stávajících provozů. Montáž: - strojní a elektro včetně uvedení do provozu. Záruční a pozáruční servis.

Prodej, servis, pronájem: - stavební stroje, stavební mechanizace Pronájem: tel.: 495 221 278, 721 984 287, 602 699 386

Prodej: - černé uhlí - mechanická zařízení - výrobní stroje důlní mechanizaci - materiály pro těžařský průmysl.

Výroba, prodej: - třídiče kameniva FILIP slouží k třídění písků, kameniva, nemokré hlíny a živice na tři frakce dle použitých sít.

Vývoj, výroba zařízení pro těžbu ropy a plynu.

Inženýrská, konzultační a obchodní firma. Dodávka: - speciální zařízení a procesní technologie včetně služeb zahrnující instalaci a technickou pomoc při zprovoznění vybraných zařízení v rafinérském, petrochemickém, chemickém, plynárenském, energetickém, potravinářském, farmaceutickém, environmentálním průmyslu.

Firma CIBET byla založena v roce 1990. Patří mezi významné firmy v oblasti prodeje a distribuce: - nářadí - nástrojů - strojů pro stavebnictví a průmysl. Současně distribuuje i zahradní techniku. .

Výroba, oprava, servis: - těžební stroje - důlní stroje. Autoopravna, autoservis.

Opravy, montáž, rekonstrukce: - ocelové konstrukce - příslušenství betonáren.

Prodej a servis - stroje a zařízení k úpravě nerostných surovin

Realizace vrtů na ropu a plyn do hloubek až 5000m, včetně vystrojení vrtu a čerpacích zkoušek. Hloubení vrtů na vodu a pro geotermální využití. Vrtání, vystrojování a opravy vtlačně-odběrových sond pro podzemní zásobníky plynu. Podzemní opravy sond. Nedestruktivní defeskopie materiálů, nářadí a zařízení, speciální svářečské práce. Pronájem ...

Prodej strojů a zařízení pro těžbu štěrkopísků a jejich úpravu drcením, tříděním, praním a dehydrací. Úprava minerálních kalů koagulací - srážením.

Výroba vrtného nářadí pro stavebnictví a geologii včetně nářadí pro nejnáročnější: -výroba strojních celků - vrtací hlavy -výrobny výplachu, injekční a výplachová -čerpadla vlastní konstrukce -výroba a renovace náhradních dílů pro stavební stroje -strojní třískové obrábění včetně CNC strojů.

Technicko - inženýrské služby. Výroba: - ocelové konstrukce - obchozí lávky.

Přepravníky litého asfaltu a finišéry. Hutnící technika. Diamantové řezné nástroje. Zametací stroje. Náhradní díly pro čerpadla betonu. Náhradní díly na obalovny živičných směsí.

Dodávky investičních celků, staveb, inženýrink, projekt, montáže, dodávky na klíč, modernizace, rekonstrukce, generální opravy: -technologická zařízení petrochemického a potravinářského průmyslu: -skladovací nádrže, krakovací jednotky -technologická zařízení střední a lehké chemie -montáž běžných a speciálních potrubí i z nerezu ...

Prodej vrtací techniky. Poradenství v oboru vrtání hornin. Kromě konvenčních, vzduchem poháněných kladiv nabízíme i unikátní patentovanou technologii švédské firmy Wassara AB, využívající k pohonu vrtacích kladiv tlakovou vodu. Nabízíme širokou škálu příslušenství k vrtacím kladivům, jako jsou vrtací korunky a vrtací trubky, závitové ...

Zahraniční zastoupení v ČR finské firmy KATEPAL OY, WOODHEAT FINLAND. Prodej: -bitumenové střešní šindele -kamna, krby, saunová kamna -komponenty (dvířka, rošty) Import, dovoz, prodej: -výrobky firmy UPOFLOOR: -vinylové podlahové krytiny -dřevěné parkety -výrobky firmy BOTNIACARPET OY: -vlněné koberce. Export, vývoz, ...

Těžba zpracování výroba prodej: - kamenivo drcené - dlažba kamenná - žulové kostky bloky kvádry - žulové silniční krajníky - kámen žula kamenivo - žulové surové bloky. Výroba: - mobilní drtící a třídící zařízení pro úpravu kameniva a recyklovaného stavebního odpadu - stroje pro technickou úpravu kamene.

Výroba, prodej, servis: - pneumatické nářadí pro doly, lomy, stavitelství a slévárenství.

Výrobce a dodavatel kompletního zařízení pro doly pro svislou a vodorovnou dopravu.

Výrobce a dodavatel těžních strojů a zařízení pro vertikální dopravu v hlubinných dolech.