Svařování vyžaduje mnoho vybavení. V aktuálním sortimentu najdete svářecí invertory, multifunkční zařízení, svářečky pro MIG/MAG svařování, ale také zařízení pro svařování plazmou nebo různé příslušenství v podobě redukčních ventilů či svářecích masek.

Prodej, dodávky: -přístroje pro sváření umělých hmot -ruční svářecí přístoje umělých hmot -svářecí automaty umělohmotných fólií -ruční extrudery -ohřívače vzduchu a dmychadla -svařovací dráty -příslušenství ručních svářecích přístrojů.

Lugafo Maloobchod: - svařovací technika - Fronius - technické plyny - svařovací masky - příslušenství - ochranné pomůcky - brusivo - Specializace svařování:měď, bronz

Prodej, servis svářecí techniky. Výhradní zastoupení: -firma WELD-AID MIG svařování, centrální zásobování pro celou Evropu -firma HARRIS EURO-měkké a tvrdé pájení, stříbrné pájky -firma PROTECHNO - pájení Al, GASFLUX, -firma HARRIS CALORIFIC -autogenní svařování a dělení materiálů - ruční i strojní, PB, ACE, APPACHI ...

Našim zákazníkům můžeme nabídnout komplexní řešení zakázky, od vypracování výrobní dokumentace, až po samotnou výrobu takových zařízení, jakými jsou například obráběcí a svařovací přípravky, montážní, kontrolní a měřicí přípravky a další speciální nástroje.

Velkoobchod, servis, montáž, dodávka: - svařovací a řezací technika - autogenní technika - příslušentví a díly pro svařování - brusivo - kompresory - pneumatické nářadí - zahradní technika. Pobočka: Tovární 7, 750 02, Přerov. Tel.: 581209470, 581206647, 777711806.

Velkoobchod, servis, montáž, dodávka: - svařovací materiály - svařovací a řezací technika - autogenní technika - příslušentví a náhradní díly pro svařování - brusivo - kompresory - pneumatické nářadí a rozvody.

Prodej, maloobchod, půjčovna: - elektronářadí, ruční nářadí: - BOSCH, FESTO, METABO - svařovací technika - dřevoobráběcí, kovoobráběcí stroje - brousící, řezací technika Prodejny: - Česká Lípa, Hrnčířská 772, tel.:487823177, - Stružnice u České Lípy, Stružnice 109, tel.:487856405

Prodáváme svařovací a pájecí materiály, zdroje, autogenní techniku, kukly, upínací techniku, průmyslové odsávání, hořáky a kleště, brusivo, ochranné pomůcky. Nabízíme poradenství, servis, speciální svářečské a pájecí práce. Provozujeme e-shop.

Nákup a prodej: - svářecí materiály a příslušenství - svářecí technika - elektrody.

Prodej: - nářadí - kotevní, spojovací technika - polyfuzní svářečky. Oprava: - komaxitové pece - nářadí. Elektroinstalační práce.

Provádíme generální opravy a rekonstrukce elektronických svářecích strojů, vývoj řídicích systémů, průmyslovou automatizaci a měření.

Výroba: -transformátory do rozvaděčů. -transformátory do tištěných spojů. -jednoúčelová svařovací technika. -zdroje AC/DC.

Oprava, servis: -autogenní zařízení -redukční ventily.

Poradenství: -v oboru dělení materiálu -třískové obrábění a svařování -technologické a technické poradenství ve strojírenské kovovýrobě.

Maloobchod, prodej, servis, půjčovna: -nástroje, nářadí, stroje -elektrické ruční nářadí -stříkací technika -svařovací technika.

Autogenní a svařovací technika. Oprava, servis, prodej: -svařovací a pájecí materiály kompletní svářecí technika -svařovací hořáky BINZEl, KURT HAUFE -brusivo ochranné svářecí a pracovní pomůcky -svařovací kabely, hadice -svařovací kukly a odsávací systémy -nářadí HOBBY PROFI.

Velkoobchod, maloobchod, servis: - přídavné svařovací materiály (elektrody a dráty) ESAB, pájky na tvrdé a měkké pájení - svařovací stroje, plasmové řezací stroje FRONIUS, HYPERTHERM, OMICRON, KUHTRIBER - hořáky FRONIUS, TB, BINZEL, TRAFIMET - příslušenství, kabely, wolframové elektrody, chemie na ošetření svárů, atd. - stroje pro odporové ...

Výroba, prodej, servis, oprava, opravy: -pájky elektrické odporové pájka mikro, mikropáječky -náhradní díly na pájky -svářečky plastu, plastů -svářečky na plasty pro instalatéry -potřeby pro instalatéry -svářečky na plastové potrubí -elektrické sušáky obuvi, rukavic -sušáky víceúčelové pro domácnost -ohřívač osobní (vrátnice, ...

Velkoobchod, maloobchod, prodej i formou leasingu, záruční a pozáruční servis : - vestavby do vozidel - vestavba do vozidla - kufry na nářadí a brašny na nářadí - elektrické a ruční nářadí - brusivo, diamantové kotouče - stavební mechanizace - elektrocentrály a motorové stroje - těsnící a zvedací vaky - nejiskřící nářadí - ...

Výroba, prodej: - svařovací technika - elektrické nářadí - nástroje - ruční zahradní nářadí.

Prodej, výkup a plnění: - plynové lahve propanem a propan-butanem pro pohon vysokozdvižných vozíků a výrobu tepla. Prodej technických plynů. Čerpací stance LPG a nafty. Svářecí technika.