Montážní, obráběcí, svařovací, textilní, papírenské, třídící, balící či jiné technologické linky nachází uplatnění napříč celým průmyslem. Vybírejte dílčí komponenty, jako jsou pohony a mechanismy nebo využijte montáž technologických linek na míru.

STOZA, s.r.o. - stroje a technologické linky na míru
Specializací firmy STOZA, s.r.o. jsou návrhy a výroba strojů a technologických linek na míru dle přání zákazníka. Našim klientům můžeme nabídnout stoje a linky na granulování dřevní hmoty a jiných materiálů, šrotovníky, dopravníky, granulátory, míchačky či míchací zásobníky. Při vývoji strojů využíváme nejmodernějších poznatků z oboru.
STOZA, s.r.o. - stroje a technologické linky na míru
Od roku 1993 se zabýváme odvodňováním kalů (pomocí kalolisů nebo šnekových lisů), mícháním, mletím, dispergací a tónováním barev. Dále také nabízíme dodávky jednotlivých zařízení, dodávky technologických celků s našimi zařízeními vč. projektu montáže a zprovoznění, základní servisní úkony, servisní prohlídky zařízení a dodávku náhradních dílů, ...

Výroba obráběcích strojů. Konstrukce a výroba profilovacích, tvářecích a válcovacích linek a profilovacího nářadí včetně kalibrace. Výroba strojů na vzduchotechnické potrubí a pro jiné zpracování plechů.

Specializujeme se na inženýrské zpracování karosářského sektoru v automobilovém, leteckém kolejovém průmyslu a také na CFK. Nabízíme plánování výroby, konstrukci zařízení i jeho uvedení do provozu. Jsme firma se zkušenostmi v oblasti inženýringu, perspektivní technologie a produkty z běžného vývoje. Obsáhli jsme našimi službami ...

Dodávky technologických celků pro výrobu plastů, lisy, vstřikolisy aj. Výroba a návrhy forem pro lisování plastů. Zakázková výroba výrobku dle dokumentace/vzorku. Inspekce a dovoz zboží. Velkoobchod s elektromateriálem. Prodej svorek pro energetické sítě do 35kV. Prodej a instalace suchých, měděných nízko-ztrátových transformátorů.

Dodávka - stroje pro hutnictví Dodávka - technologie pro kabelářský průmysl

Dodávka - technologie a stroje pro gumárenský a plastikářský průmysl

Výroba: -posklizňové linky na zpracování kořenové zeleniny -osekávačky cibule -diskové podmítače do chmelnic. Zakázková strojírenská výroba. Obrábění.

Průmyslová automatizace: -řízení linek -řízení strojů -sběr dat.

Lepení izolačních a dekoračních obkladových dlaždic . Montáže technologických celků a zařízení.

Prodej, internetový obchod: -pneumatické válce a ventily -elektromagnetické ventily -filtry a maznice -šroubení, fitinky, rychlospojky -manometry -tlakové a průtokové spínače -kulové kohouty.

Dodávka: -vertikální balící stroje jednořadé a víceřadé -plnící linky -speciální aplikace -dávkovače -dopravní systémy.

Konstrukční vývoj a dodávka: -typové a atypické zařízení, stroje a linky -montážní pracoviště, montážní linky -manipulační zařízení -paletizační, depaletizační systémy -potravinářská zařízení a stroje.

Dodávka, montáž: - technologické zařízení v průmyslu potravinářském a gumárenském.

Obchodní zastoupení holandské firmy Voortman Automatisering BV - světového výrobce strojů pro průmysl ocelových konstrukcí. Výrobní linky Voortman jsou stavebnicového typu kombinující vrtací, děrovací operace, dělení materiálů integrovanou pásovou pilou nebo nůžkami, pro plechy, pásovou ocel a profilové oceli s kompletním řešením výroby ...

Lubrifikační technologie - LubTec. Šroubení a příslušenství pro centrální mazání. Montáž, servis a prodej: - centrální mazací systémy - hydraulická šroubení - hydraulické systémy - dávkovací technika. Dávkovací a směšovací technika DOPAG/HuK. Dávkovací technika ABNOX. Zařízení pro tavná lepidla.

Aukce - hydraulika Aukce - chemie Aukce - stroje na zpracování plastu a pryže Aukce - stroje pro zpracování skla - sklářská technika - keramická technika Aukce - důlní technika Prodej - elektronika Aukce - průmyslové pohony Aukce - potravinářské stroje Aukce - stavební stroje Aukce - ...