Pusťte se do úklidu s kvalitní a účinnou úklidovou technikou, jako jsou vysavače, mopy, úklidové vozíky, houbičky, mikrovlnné utěrky, teleskopické tyče, stěrky, mycí stroje, smetáky, lopatky a další produkty, jež vám usnadní rutinní i generální úklid.

Úklidové služby - úklid domů, kanceláří - mytí oken - pronájem mycích úklidových strojů. Adresa: - Pod Strání 8/1262, 100 00 Praha 10.

Prodej, servis: -úklidová a čisticí technika -průmyslové vysavače -mycí stroje na podlahy -zametací stroje -vysokotlaké čistící, drhnoucí, leštící, brousící stroje -zametače -čističe koberců -úklidové, manipulační vozíky. Půjčovna a pronájem: -čistících a úklidových strojů. Sídlo firmy: - Březnice 442, Zlín 76001.

Služby: - čištění interiérů automobilů. Půjčovna, zapůjčení: - elektrocentrály - průmyslové vysavače, tepovače.

Výhradní dovozce systému AXPIR do ČR. Prodej, distribuce, záruční i pozáruční servis, oprava: -centrální vysavače AXPIR - bezkabelové vysávání.

Služby - čištění fasád obytných domů i průmyslových staveb - čištění a nátěry střech - rekonstrukce fasád.

Práce: - malířské, natěračské - úklidové Půjčovna: - průmyslové vysavače na čištění koberců Prodej: - úklidové vozíky - průmyslové vysavače - držáky - podlahová stěrka - čistící prostředky pro mokré a suché čištění

Dodávka, montáž: - centrální vysavače - domácí telefony - elektronické zabezpečovací systémy.

Prodej, e-shop, servis: - zahradní technika - komunální technika - mycí a čistící technika.

Správa a údržba nemovitostí, velkoobchod čistící a úklidové techniky zajišťuje úklid na českém trhu od roku 1993. Naše firma je schopna Vám poskytnout veškeré úklidové a správní služby na celém území ČR.

Společnost Čištění Zlín funguje jako půjčovna čistící techniky pro klientelu z lokality Zlínský kraj - zapůjčíme čistící stroj na koberce a čalounění, vysavač na mokré čištění koberců i zařízení na čištění oken. Můžete si od nás pronajmout nejkvalitnější zařízení pro čištění v domácnosti i interiérů vozidel. Pronájem je možný na jeden den, ...

Půjčovna, pronájem: - čistící stroje na koberce a čalounění Služby: - čištění koberců a čalounění

Dodávka, prodej - úklidové stroje - hygienické prostředky - dávkovače a zásobníky - papírový program - ochranné pracovní pomůcky.

Nabízíme celou škálou úklidové a čisticí techniky a jsme největší půjčovnou čisticích strojů Kärcher v Moravskoslezském kraji. Jsme oficiálním zástupce firmy Kärcher. Nabízíme prodej, servis a pronájmem čisticích strojů.

E-shop - potřeby a výrobky do domácnosti - kuchyňské a úklidové pomůcky - drobné elektrospotřebiče.

Velkoobchod, e-shop - obalový materiál - papírové ručníky, ubrousky, toaletní papír - průmyslové utěrky - zásobníky na ručníky, toaletní papír - dávkovače na tekutá mýdla - koše, zásobníky, stojany na utěrky.

E-shop - drogerie, drogistické zboží - čistící prostředky - hygienický papírový spotřební materiál - zásobníky a dávkovače - obalový materiál - úklidové pomůcky.

E-shop: - profesionální úklidová chemie - hygienický papírový program - úklidová technika - ochranné pracovní prostředky - drogerie

Velkoobchod, maloobchod. Ochranné pracovní pomůcky: -brýlí, ochranných štítů -ochrana sluchu -ochrana hlavy přilby, přilba, čepice -ochrany dýchacích cest respirátory, masky, maska, filtry -zástěry kovářské, svářečské, truhlářské -chrániče kolen, nátepníky -brašen pro řemeslníky. Pracovní obuv: -dámská -pánská. Pracovní ...

Výroba: - dezinfekční a čisticí prostředky - čisticí prostředky pro výpočetní a kancelářskou techniku - vlhčené utěrky

Výroba, dodávka: - technologie, stroje pro prádelny - prádelenské stroje.

Výroba, e-shop: - kartáčnické výrobky - košťata - kartáče - smetáky, smetáčky

E-shop, internetový prodej - úklidové potřeby - odpadkové koše - pytle na odpad - utěrky, mopy, kyblíky - kuchyňské potřeby, nádobí - příbory - ručníky, osušky.

E-shop - papírenské výrobky - toaletní papíry - papírové ručníky - kuchyňské role - odpadní sáčky a pytle - úklidové potřeby - kancelářské a školní potřeby.

Velkoobchod - drogistické zboží - čistící a úklidové pomůcky Dovoz - domácí potřeby - úklidové a čistící pomůcky

Kompletní úklidové služby. Služby: -úklidové práce - domácnosti, kanceláře, firmy -pravidelné i jednorázové úklidy -mytí oken, výloh -strojové mytí podlah -čištění koberců, čalounění -praní, žehlení, mandlování -domovnická činnost -ruční mytí automobil -čištění interiérů automobilů. Prodej, servis, půjčovna: -čistící stroje ...