Pusťte se do úklidu s kvalitní a účinnou úklidovou technikou, jako jsou vysavače, mopy, úklidové vozíky, houbičky, mikrovlnné utěrky, teleskopické tyče, stěrky, mycí stroje, smetáky, lopatky a další produkty, jež vám usnadní rutinní i generální úklid.

Prodej, záruční, pozáruční servis: -vysavače Rainbow -doplňky -elektrický kartáč -AquaMate -RainbowMate -Squeege čištění pevných povrchů -vonné esence -saponáty.

Distribuce: -hygienické potřeby toaletní papír, papírové ručníky -houbičky -sáčky do košů -odpadové pytle -čistící prostředky -hadry -jednorázové i úklidové rukavice -úklidové vozíky -průmyslové vysavače -extraktory -stroje (vysokotlaké, jednokotoučové, mycí, zametací) -utěrky.

Prodej, půjčovna, servis: - čistící technika..

Čištění koberců a čalounění, čištění kožených sedacích souprav, celkové čištění automobilů. Půjčovna: - čistící stroje na koberce. Úklidové služby. Prodej: - drogerie.

Dodávka - investiční celky pro energetické sektory Dodávka - investiční celky pro průmysl Čistírna a prádelna Mandlování, žehlení, úklidové služby Krejčovství Půjčovna čistících strojů Karcher Řemeslné práce, hodinový manžel Stavební práce s UNC 30. Zámečnická dílna.

Prodej - autokosmetika Prodej - veškeré potřeby pro mytí aut

Internetový obchod, prodej: - náhradní díly, příslušenství pro mycí stroje a čisticí stroje - příslušenství pro vysokotlaké stroje - nahradní díly pro vysavače, sací motory pro vysavače, vybavení mycích center, trakční akumulátory - vysokotlaké pistole, pracovní nástavce, trysky, pěnovací trysky, pískovače, hadice, běžné i kanalizační ...

Dodávka: -centrální vysavače HUSKY -střešní okna VELUX.

Prodej, servis, montáž: - centrální vysavače ELECTROLUX - shozy na prádlo SMART - rekuperace PAUL - klimatizace ELECTROLUX.

Kompletní úklidové práce: -mytí oken, skleněných ploch -čištění koberců, čalounění a osobních vozů -úklid po malování, stavebních úpravách -strojní mytí, voskování, leštění PVC. Půjčovna: -čistící stroje -průmyslové vysavače -brusky na parkety. Podlahářské práce: -broušení, lakování, tmelení a lištování parket.

Přepravníky litého asfaltu a finišéry. Hutnící technika. Diamantové řezné nástroje. Zametací stroje. Náhradní díly pro čerpadla betonu. Náhradní díly na obalovny živičných směsí.

Čištění a údržba kancelářské a výpočetní techniky. Prodej speciálních čisticích prostředků pro údržbu PC.

Výroba, montáž, servis: - technika pro přepravu dřeva: návěsy, přívěsy, opleny, klanice, plošiny, příčníky, nástavby - rámy a plošiny pro návěsy nákladních automobilů - ocelové pláště pro transformátory - základové rámy pro plynové turbíny Zakázková výroba: - beztlaké ocelové nádrže a zásobníky - nádoby, rámy, stojany, ...

Prodej: -profesionální nářadí -úklidové stroje -zahradní technika.

Poradenství, prodej, servis, služby: -čistící a úklidová technika -vysokotlaké čistící stroje KRÄNZLE -profesionální a průmyslové vysavače SOTECO -extraktory na čištění koberců a čalounění SOTECO -podlahové mycí stroje Columbus, Numatic -čistící, úklidové a desinfekční prostředky MPD -dávkovače tekutého mýdla -zásobníky na ...

Prodejem a servisem profesionální úklidové techniky.

Dovoz, eshop: -osvěžovače vzduchu a vůně značky NEUTRALLE -sanitární vybavení -dávkovače mýdla -dávkovače toaletního papíru -zásobníky papírových ručníků -elektrické sušiče (vysoušeče) rukou -odpadkové koše, atd. -kancelářské a papírenské potřeby.

Půjčovna: - stroje na čištění koberců. Čištění koberců, sedacích souprav a interiérů automobilů.

Čištění rozvaděčů, elektromotorů, generátorů, transformátorů. Průmyslové odmašťování kaloriférů, strojů a strojního zařízení, vzduchotechniky, jeřábových drah. Prodáváme čisticí techniku. Provádíme sanace po požáru a povodních. Poradenství a návrhy.

Prodej a servis profesionální čistící a úklidové techniky.

Výroba, prodej: - antistatické utěrky. Prodej: - průmyslové hadice -zemědělské zařízení na kejdu. Velkoobchod se zemědělskými stroji, příslušenstvím a nářadím (včetně traktorů). Architektonické a inženýrské činnosti (včetně projektování). Velkoobchod se stroji, strojním zařízením a potřebami. Výroba a opravy strojů a zařízení.

Výroba a prodej: - prádelní vozíky - prádelní boxy kovové i nerezové - zásobníky prádla - pojízdné zásobníky - ostatní vybavení prádelny, průmyslové pračky, stroje pro čištění textilu - ostatní vybavení a zařízení prádelny - pásové dopravníky, pásové dopravníky pro vnitřní dopravy a dopravník prádla - poradenská činnost ...

Profesionální úklidové stroje: -malá úklidová technika -vysokotlaké čistící přístroje -strojní pady a brusné mřížky -čistící a dezinfekční prostředky -vybavení sanitárních prostor.

Velkoobchod sanitární techniky a hygienických potřeb. Nabízíme zásobníky papírových ručníků, zásobníky toaletních papírů, dávkovače mýdel, krému a dezinfekce, osvěžovače vzduchu a sušiče rukou a vlasů. Úklidové vozíky, úklidová technika a chemie.

Velkoobchod, maloobchod, prodej, servis, opravy: - vysokotlaká čisticí technika (vysokotlaké mycí stroje Kränzle) - podlahové úklidové stroje Columbus - průmyslové vysavače Soteco, extraktory - speciální vysokotlaké přístroje - chemické prostředky určené k čištění povrchů - chemie na čištění koberců - úklidové vozíky - parní ...