Pusťte se do úklidu s kvalitní a účinnou úklidovou technikou, jako jsou vysavače, mopy, úklidové vozíky, houbičky, mikrovlnné utěrky, teleskopické tyče, stěrky, mycí stroje, smetáky, lopatky a další produkty, jež vám usnadní rutinní i generální úklid.

Prodej a servis čisticí a úklidové techniky.

Poradenství, prodej, dodávka, montáž: -hygienické programy, vybavení -doplňky, náplně -dávkovače tekutého mýdla -zásobníky papírových ručníků, toaletního papíru -dávkovače vůní -zrcadla -odpadkové koše -vstupní čistící zóny (dřevěné, kartáčové, gumové, rohože) -závěsné lékárničky -čističky vzduchu i pro alergiky ...

Prodej, oprava, servis: -úklidová čistící technika NILFISK -klimatizační technika BÖSCH -veškeré systémy pro suché, vlhké a mokré čištění -ekologické chemické čisticí prostředky. Čištění, úklid hal.

Mycí technologie. Mycí systémy ISTOBAL -mycí linky (myčky automobilů) -portálové mycí linky -mycí tunely -mycí linky pro nákladní vozidla -mycí linky pro autobusy -tlaková mycí centra -mycí boxy (zastřešení) -vysavače (vysávače) -platební terminály. Záruční i pozáruční servis.

Pokládka - koberce, lina. Montáž žaluzie. Údržba a správa - nemovitosti. Nákup, prodej - úklidová chemie a technika. Úklidové práce.

Prodej, servis a půjčovna - čistící technika NILFISK - ALTO.

Pronájem: - čistící stroje. Úklid: - domácností, byty - firmy, kanceláře - okna. Čištění: - koberce, čalounění.

Velkoobchod, distribuce, prodej: -sanitární vybavení pro sociální zařízení restaurací, hotelů, kanceláří, sportovních objektů, škol, administrativních a obchodních center, autosalonů apod. Dodávka: -široký sortiment spotřebního materiálu: -provozní náplně do dávkovačů: -tekutá mýdla, toaletní papíry všech ...

Výhradní dovozce, prodej: - manipulační technika Braucke Transportgeräte - čistící technika KARCHER.

Čištění, služby, práce: -revizních šachet a dešťových vpustí -odpadní a dešťové kanalizace -domovního rozvodu odpadů, odtoků WC, van, umyvadel, dřezů a domovních stoupaček -čištění svislé a ležaté kanalizace (vertikální, horizontální) -septiků, lapolů, jímek, žump a vpustí. -lapolů (tukové, kalové a ropné produkty) -likvidace ...

Člen české asociace úklidu a čištění. Kompletní úklidové práce: -budovy, haly, kanceláře -pravidelné i jednorázové úklidy. Služby: -strojové mytí hal velkokapacitními stroji -úklid po stavebních pracích -ošetření a údržba podlahové krytiny -čištění eskalátorů -výškové mytí oken a pláště budov -extrakční čištění koberců a ...

Dodávka, distribuce, prodej kompletní hygienické, čistící a úklidové prostředky.

Čištění rozvaděčů, elektromotorů, generátorů, transformátorů. Průmyslové odmašťování kaloriférů, strojů a strojního zařízení, vzduchotechniky, jeřábových drah. Prodáváme čisticí techniku. Provádíme sanace po požáru a povodních. Poradenství a návrhy.

Výroba, prodej: -školní potřeby -kancelářské potřeby -uklidové prostředky -čistící prostředky.

Výroba, obchod, prodej, servis i pozáruční, repase: Aplikační technika pro průmysl, zemědělství, lesnictví, zahradnictví a další odvětví. -čerpadla membránová, odstředivá, válečková -mycí agregáty -trysky pro zemědělství, pro postřikovače, průmyslové trysky -kompozitová ramena -postřikovače samojízdné, tažené, nesené, zádové a ...

Prodej: -značky SOTECO, FIMAP, CLARKE, NILCO, UNGER -úklidová technika, náplně -sanitární technika -podlahové mycí stroje -vysavače -čističe koberců -úklidové vozíky, mopová technika -čistící prostředky.

Služby: - úklidové služby pro domácnost, firmu, restauraci. Maolobchod, prodej, e-shop: - úklidové prostředky.

Velkoobchod, prodej, e-shop. Hygienické potřeby: -papírové ručníky, toaletní papíry, mýdla, čistící prostředky, tělová kosmetika, dávkovače mýdla a pod. Potřeby pro úklid: -mopy, smetáky, vozíky, pytle na odpadky, úklidové a mycí prostředky.

Poradenství, prodej, oprava, servis: -čistící technika, vysavače RAINBOW.

Výroba, velkoobchod, zásilkový prodej, e-shop (internetový obchodní dům*): -sanitární zařízení, hygienické potřeby -DÁVKOVAČE TEKUTÉHO MÝDLA -ZÁSOBNÍKY PAPÍROVÝCH RUČNÍKŮ A TOALETNÍHO PAPÍRU -OSOUŠEČE NA RUCE, fény -OSVĚŽOVAČE VZDUCHU, včetně náplně -HYGIENICKÉ POTŘEBY -tekutá mýdla a mycí pasty -papírové ručníky ...

Prodej, oprava, servis: -čistící technika -vysavače VAX -teploměry a vlhkoměry švédské firmy Viking a německé firmy TFA.

Obchodní centrum SPONAR. Čistící a úklidová technika. Prodej: -čistící prostředky na mytí, leštění, dezinfekci -rohožky do vchodů -koberce -vysavače a extrakční přístroje -tapety a fototapety -dekorativní a dárkové předměty. Půjčovna: -čistící stroje pro profesionály i domácnost.

Služby: -úklidové -čištení koberců a čalouněných materiálů. Půjčovna: -stroje Karcher. Servis: -počítače -externí správa informačních technologií -vzdálená správa PC a sítě -poradenství v oblasti IT Půjčovna: -notebooky.

Prodej, oprava, servis: -čistící stroje a zařízení WAP-ALTO GROUP (nyní NILFISK), KRÄNZLE, LAVOR.

Výroba - komunální kartáče