Pusťte se do úklidu s kvalitní a účinnou úklidovou technikou, jako jsou vysavače, mopy, úklidové vozíky, houbičky, mikrovlnné utěrky, teleskopické tyče, stěrky, mycí stroje, smetáky, lopatky a další produkty, jež vám usnadní rutinní i generální úklid.

Dovoz, eshop: -osvěžovače vzduchu a vůně značky NEUTRALLE -sanitární vybavení -dávkovače mýdla -dávkovače toaletního papíru -zásobníky papírových ručníků -elektrické sušiče (vysoušeče) rukou -odpadkové koše, atd. -kancelářské a papírenské potřeby.

Prodej a servis - elektronické zabezpečovací zařízení Prodej - spotřební elektronika Servis - spotřební elektronika Prodej - telekomunikační technika Servis - telekomunikační technika Prodej a servis - centrální vysavače Prodej - výpočetní technika Servis - výpočetní technika

Prodej - čistící prostředky na kancelářskou techniku Výroba - čistící prostředky na kancelářskou techniku Výroba a prodej - čisticí prostředky na CD disky, optiku a kancelářskou techniku Projektová činnost - inženýrské stavby

Prodejna Zlín trvale uzavřena. Autorizovaný distributor čistící techniky KÄRCHER. Internetový obchod, prodej, servis: -vysokotlaká čistící a úklidová technika. Prodej: -komunální a zahradní technika -průmyslová topidla, vysoušeče -originální náhradní díly. Půjčování: -čistící stroje.