Pořiďte si domů klimatizace, ventilátory, čističky vzduchu, topidla nebo odvlhčovače vzduchu, které spadají do vzduchotechniky. Klimatizace okenní, parapetní, nástěnné, ventilátory průmyslové, potrubní, stropní a mnohé další typy, vhodné do domů i firem.

E-shop: - infrasauny - mobilní vířivky - mobilní klimatizace - skákací atrakce - trampolíny

Dodávka - tepelná čerpadla Montáž - průmyslové chlazení Dodávka - průmyslové chlazení Dodávka a montáž - klimatizace Instalace - vzduchotechnika

Servis chladících zařízení, klimatizace.

Činnost firmy spočívá v provádění kompletních dodávek klimatizace, vzduchotechniky, čističek vzduchu a tepelných čerpadel včetně montážních prací, údržby a servisu.

Prodej, servis, oprava, montáž: -klimatizace

Odsávání a filtrace olejových a emulzních aerosolů, mlhovin a prachu. Nabízíme odlučovače olejové mlhy a aerosolu, filtrační věže, elektrostatické filtry, jednotky pro odsávání suchého prachu a kouře, sací ramena a magnetické separátory.

Návrhy, projekce, realizace, montáže: - vzduchotechnika, vzduchotechnická zařízení: - větrací jednotky - rekuperační jednotky do RD i do velkých objektů - větrání restauračních kuchyní včetně nerezových digestoří - teplovzdušné vytápění rodinných domků a bytů - odvětrání WC, koupelen a kuchyní v RD a v bytových ...

Činnost: - dodávky vzduchotechnických zařízení - měření a regulace - chlazení a klimatizačních jednotek - vzduchové dveřní clony - záruční a pozáruční servis klimatizace a vzduchotechniky - rekonstrukce vzduchotechnických zařízení - rekuperace - kompletní stavební práce.

Provádíme instalace a opravy klimatizací, vzduchotechniky, tepelných čerpadel a rekuperací. Působíme v Praze a Středočeském kraji.

Prodej, montáž, servis: - klimatizace - tepelná čerpadla

Dodávka, montáž, oprava, servis: - systémy větrání s rekuperací tepla a vlhkosti - rekuperační jednotky

Tvorba návrhů, dodávka a servis klimatizací pro byty, kanceláře a budovy.

Prodej, instalace a servis klimatizace pro byty, kanceláře, laboratoře, telefonní ústředny, místnosti serverů a zdravotnictví.

VTS Group je předním výrobcem na trhu klimatizačních a vzduchotechnických jednotek. Pečlivě sledujeme trh a rychle reagujeme na jeho změny. To nám umožňuje poskytovat našim klientům ta nejlepší řešení šitá na jejich míru. Klimatická pásma a oblasti pro nás nejsou důležitá. Naše vzduchotechnické jednotky zaručují vzduchový komfort bez ...

Firma SCHAKO byla založena v roce 1928, v německém městečku Kolbingen. Firma SCHAKO je jednou z předních firem na výrobu komponentů pro vzduchotechniku v Evropě. Zákazník si může vybírat z bohaté škály výrobků, které jsou standardně používány při distribuci vzduchu. Firma disponuje vlastní vývojovou laboratoří kde je možné simulovat ...

Chlazení, klimatizace, tepelná čerpadla - montáž, servis, opravy a údržby.

Kompletní služby v oblasti tepelných čerpadel a klimatizace Lg, Toshiba. Samozřejmostí je cenová kalkulace montáže zdarma. Mimo montáží, servisu, údržby a oprav tepelných čerpadel a klimatizací LG a Toshiba poskytujeme poradenství v dané oblasti. Sice se specializujeme hlavně na značky LG a Toshiba, ale dodáváme, montujeme a servisujeme i jiné ...

Společnost se zabývá technickým zařízením budov a technologiemi pro úpravu klimatu.

Dodávka, montáž, servis a velkoobchod: - klimatizace Toshiba, Daikin - tepelná čerpadla - čištičky vzduchu - chladicí zařízení - odvlhčování a vysoušení - vzduchotechnika - vzduchové clony.

Projekce, dodávka, montáž, servis: -větrání -vytápění -klimatizace Zastoupené značky: -TOSHIBA -LENNOX -JANKA -CIC* HŘEBEC -GEA*-LVZ* -SYSTEM AIR* -REMAK -ELEKTRODESIGN.

Jsme instalační, projektová a softwareová firma v oblasti technických zařízení budov, která nevyrábí, ale projektuje, dodává, montuje, uvádí do provozu, měří a servisuje: - vzduchotechnická zařízení - klimatizační zařízení - vytápění.

InService je moderní společností zabezpečující havarijní servis, opravy a údržbu technického vybavení budov, plošně po celém území České a Slovenské republiky a dále lokálně v Budapešti. Společnost Inservice zajišťuje 24 dodin denně 365 dní v roce havarijní službu, servisní práce, opravy, pravidelné preventivní prohlídky a revize, v ...

Výroba, prodej, půjčovna: - mobilní teplovzdušná topidla: - naftová olejová - elektrická - plynová - teplovzdušné kotle - klimatizace s ionizací - mobilní odvlhčovače vzduchu. Montáže, prodej: - kartové vstupní systémy - dveřní zavírače - generální klíče.

Půjčovna vysoušecích a odvlhčovacích přístrojů do budov.