Portálové, věžové, konzolové a kolejové jeřáby, elektrická zdvihací zařízení, navijáky a vrátky, pracovní, montážní a sloupcové plošiny, kladkostroje, vázací materiál a uchopovací technika nesmí chybět v žádném větším skladu nebo při práci ve výškách.

Zajišťujeme kvalitní servis všech typů výtahů, montáže nových výtahů a specializujeme se na modernizace a kompletní výměny včetně všech souvisejících stavebních prací a výtahových šachet.

Prodej, půjčovna, revize, oprava, servis: - jeřáby Potain

Kompletní servis, oprava, modernizace, rekonstrukce: -trakční výtahy. Havarijní služba - tel.:776380383.

Půjčovna, pronájem: - vysokozdvižné montážní plošiny

Montážní a stavební technika pro práci ve výškách, přístupová technika, stavební mechanizmy: - pracovní plošiny, přívěsné hydraulické montážní plošiny, bateriové samojízdné výsuvné plošiny, pavoučí plošiny - šikmé hydraulické výtahy - montážní a stavební vrátky - střešní pokrávačské výtahy - stavební výtahy nákladní a osobo-nákladní ...

Výroba, dodávka, montáž, servis: - výtahy - plošiny Dispečink - tel.: 722 322 343

Dodávky a montáž technologických zařízení pro energetický, chemický, petrochemický průmysl - dodávky, výroba a montáž potrubí - výroba a montáž ocelových konstrukcí - výroba a montáž zvedacích zařízení - montáž, opravy a revize vyhrazených plynových zařízení - revize a zkoušky provozovaných kotlů a tlakových nádob.

Výroba, montáž, generální opravy a rekonstrukce a provádění revizních zkoušek vyhrazených zdvihacích zařízení. Servis vyhrazených zdvihacích zařízení. Zámečnictví a elektroinstalace.

Služby: - půjčovna vysokozdvižná plošina - výškové práce - práce malířské, natěračské, lakýrnické

Výroba, prodej: - elektrické nářadí - ruční nářadí - svářecí technika - dílenská chemie - příslušenství.

Maloobchod, prodej, montáž, servis: -výtahy, osobní, nákladní, speciální -zdvihací plošiny imobilní, nákladní -výtahové šachty cetrisové i skleněné.

Pronájem: - zdvihací zařízení Revize a servis: - zdvihací zařízení Revize: - tlaková zařízení Školící a lektorské činnosti.

Dodávka, montáž, oprava, servis: - výtahy - plošiny

Práce autojeřábem. Pronájem: - plošiny Prodej: - elektroinstalační materiál - svítidla Elektroinstalační práce: - silnoproudé a slaboproudé rozvody Zemní práce:

Výroba, generální opravy, rekonstrukce, revize: - jeřáby - stavební stroje. Výroba: - ocelové konstrukce.

Revize, zkoušky - jeřáby mostové, portálové, sloupové - kladkostroje - automobilové zvedáky - pojízdné zdvihací pracovní plošiny.

Dodávka, opravy, revize: - mostové jeřáby - kladkostroje - jeřábové dráhy - školení jeřábníků a vazačů. Montáž: - dálkové ovládání na jeřáby a kladkostroje - frekvenční měniče pro plynulé změny rychlostí pohybu jeřábu.

Prodej, pronájem a servis pracovních plošin.

Maloobchod: -čerpadla, náhradní díly SIGMA, CALPEDA, GRUNDFOS, ALKO, WILO -zemědělské zavlažovací systémy TORO -zahradní závlahy CLABER, RAIN BIRD -laminátové monolitické bazény s integrovanými schody a příslušenství -motorové pily, sekačky, křovinořezy... OLEO-MAC*, CASTEL-GARDEN, WOLF, BRILL, ALKO -ruční elektrické ...

Dodávka, montáž, prodej, servis, oprava: -výtahová zařízení

Pronájem, práce: - jeřáby - autojeřáby - montážní plošiny.

Pronájem, prodej, servis - manipulační technika - vysokozdvižné vozíky - akumulátorové a motorové vozíky BALKANCAR, DESTA. Revize, montáž a opravy LPG zařízení.

Činnost: - dodávka, montáž a údržbu hromosvodů, uzemnění a systémů pro vyrovnání potenciálu, tj. vnější a vnitřní ochranu před úderem blesku a přepětím - revize hromosvodu včetně výkresové dokumentace - montáž aktivních hromosvodů - klempířské práce - pokrývačské práce - natěračské práce - výškové práce - pronájem vysokozdvižné ...