JASS a. s.

Portálové, věžové, konzolové a kolejové jeřáby, elektrická zdvihací zařízení, navijáky a vrátky, pracovní, montážní a sloupcové plošiny, kladkostroje, vázací materiál a uchopovací technika nesmí chybět v žádném větším skladu nebo při práci ve výškách.

Výroba, servis: - mostové jeřáby - montáž dálkového ovádání pro mostové jeřáby - elektro rozvaděče NN do 1000V - elektromontážní práce.

Výroba, rekonstrukce, dodávka: -jeřáby: -mostové, otočné, portálové, malé dílenské -podvěsné jeřábové dráhy -ruční a elektrické kladkostroje. Výroba: -vázací prostředky. Servis, oprava, revize: -výtahů - osobní, nákladní -jeřábů -zvedací plošiny aj. Školení: -řidiči výtahů, vazači a jeřábníci.

Půjčovna a servis plošin. Pronájem pracovních plošin.

Půjčování, půjčovna, oprava, servis: -stavební stroje, nářadí: -bruska na teraso -čerpadlo kalové -deska vibrační -křovinořez -míchačka -naviják fasádní -pěch vibrační -pila stolní (CLIPPER) -vibrátor ponorný -vibrační válce. Práce: -svařování nerez oceli (TIG) -kovářské, kovářství -zámečnické, zámečnictví ...

Zámečnictví, výroba: - ocelové konstrukce - zábradlí, schodiště Půjčovna, pronájem: - nůžková montážní plošina

Oprava, servis, revize: - montážní plošiny (MP-10 až MP-27).

Pronájem, půjčovna: - stavební, montážní plošiny (nůžkové, kloubové).

Pronájem: - plošiny 9 a 14 m - plošina do 20 m. Výškové práce z lana. Stanoviště plošin: - Březnice.

Zámečnictví, nástrojářství. Výroba: - venkovní i vnitřní ocelové konstrukce výtahových šachet - výtahové šachty na klíč - různé druhy opláštění - ocelové konstrukce půdních nástaveb a vestaveb na rodinných i bytových domech. Rekonstrukce - výtahové šachty.

Výroba a renovace hydraulických zvedáků. Nákladní doprava, přistavení kontejnerů. Manipulační a dopravní technika. Polní práce pro rostlinnou výrobu. Zprostředkování nákupu a servis vysokozdvižných vozíků DESTA. Oprava zemědělských strojů. Mytí vozidel pomocí vysokotlaké myčky. Prodej pohonných hmot.

Pronájem: - plošin, práce s plošinou. Práce s plošinou: - nátěry konstrukcí, okapových systémů a fasád - ořezy, pořezy a kácení stromů - rizikové kácení stromů - frézování pařezů - štěpkování větví. Montáž a vylepování: - reklamy. Opravy: - fasády domů - děr po ptácích. Údržba a montáž: - okapové systémy.

Rekonstrukce, modernizace a dodávky nových výtahů. Servis, opravy a revizní zkoušky výtahů a zdvihacích zařízení.

Společnost Elektroslužby Jaroslav Mocek, s.r.o. Vám ve Valašském Meziříčí nabízí profesionální služby v oblasti elektro. Na základě dlouholetých zkušeností Vám poskytuje rychlé a efektivní řešení při - provádění elektromontážních prací - opravách a převíjeních asynchronních elektromotorů - opravách transformátorů do výkonu - zaměřování ...

Činnost: - elektromontáže - zemní práce (minibagrem) - práce montážní plošinou.

Výroba, kovovýroba, prodej: -nové jeřáby do nosnosti 150t rozpětí do 40m: -mostové jednonosníkové a dvounosníkové -podvěsné -otočné sloupové a konzolové -náhradní díly na mostové jeřáby -drapáky -dálkové ovládání -napájecí troleje -elektrorozvaděče -kabiny -klimatizace -jeřábová křesla jeřábové dráhy -ocelové ...

Kompletní servis výtahů, modernizace výtahů.

Firma KAMI, s.r.o. Otrokovice nabízí prodej, pronájem i servis veškerého zvedacího zařízení jako žebříkové výtahy, stavební vrátky, elektrické kladkostroje i malou mechanizaci a lešení. Na prodej nabízíme i palivové dříví - tvrdé i měkké štípané dřevo na topení. Prodej, servis, oprava, opravy, půjčovna, půjčování, zapůjčení, vypůjčení: ...

Oprava, servis, GO: - vysokozdvižné vozíky - motory PERKINS, E 514, ZETOR - paletových vozíků.

Výroba, rekonstrukce, modernizace: -generální opravy mostových jeřábů -nové jeřáby – do nosnosti 75t, rozpětí do 32m -Sloupové a nástěnné otočné jeřáby -mostové jeřáby.

Výtahy Malina: -odborný servis a opravy výtahů.

Komplexní služby BOZP, PO, revize zdvihacích zařízení.

Kompletní servis, oprava, modernizace, rekonstrukce: -trakční výtahy. Havarijní služba - tel.:776380383.

Výroba, projekce, montáž, oprava, servis: -výtahy -pohyblivé schody.

Prodej, maloobchod, oprava, servis -vysokozdvižné vozíky včetně náhradních dílů Sídlo: - Podolí 271.