Kompletní brusičské práce Vám zajistí brusiči, kteří provádějí obrábění kovových součástí, broušení rovinných a tvarových ploch, broušení a ostření nožů, fréz a vrtáků a broušení měřidel. Pracují s využitím hrotové, rovinné či číslicově řízené brusky.

Služby: - broušení motorů a jejich válců

Prodej: -elektrocentrála HONDA -zahradní technika MTD, HOMELITE -lesní technika STIHL -ruční a elektrické nářadí. Opravy: -pily -sekačky -elektrické nářadí. Broušení: -veškeré nářadí -řetězy.

Zámečnictví. Výroba: -garážová vrata -zahradní vrátka -ocelové dveře -mříže klasické i zdobené -ploty, pletivo -regály. Vše na míru a dle přání zákazníka. Broušení: -kotoučové pily -řetězové pily.

Výroba, prodej, oprava : - zámky - bezpečností klíče s kartou - autoklíče i na zahraniční vozy - bezpečností klíče včetně montáže - zámků, autozámků - broušení - nože, nůžky - drobné zámečnické práce - distribuce - razítka řezaná laserem obyčejná i samobarvící TRODAT - řezání laserem - potisk reklamních předmětů.

Provádíme: - výbrusy, opravy hlav motorů - broušení klikových hřídelí - zámečnictví - kovoobráběčství.

Stavby. Zámečnictví. Stroje. Kovovýroba. Soustružení. Frézování a vrtání. Broušení. Svařování a řezání.

Broušení: -kovo-dřevoobráběcí nástroje. Zámečnické práce, zámečnictví. Výroba: -rybářských stojanů, rybářské stojany.

Truhlářství a soustružnictví: -výroba kuchyní na míru -výroba dveří -výroba zakázkového nábytku -zařízení interiérů, prodejen a restaurací -prodej kování a truhlářských potřeb -ostření okružních pil a nožů do hoblovky.

Zakázková strojírenská výroba: -zajištění materiálu polotovaru -samotná výroba -veškeré tepelné zpracování -povrchové úpravy, končící dopravou k zákazníkovi. -frézování (klasické, CNC, obráběcí centra -kusová, sériová výroba rozměrově drobných i velkých dílů. -obrábění-montážní, zámečnické a svářečské práce (CO a TIG). -konstrukce ...

Soustružení - soustružení podle výkresové dokumentace. Na strojích SV18, SN55 Broušení - broušení na plocho provádíme na strojích BPH 20 do rozměrů 200 x 400 mm Frézovaní - používáme frézky FA 3U, 670N, FA 3V Opravy a stavby jednoúčelových strojů - provádíme opravy dílů vodních elektráren

KOVOOBRÁBĚNÍ: -broušení -frézování -soustružení do průměru 800mm ZÁMEČNICKÉ PRÁCE SERVIS ČERPADEL A KOMPRESORŮ

Nožířství: -broušení -nože, nůžky -strojky na maso -břitvy, brusle -vrtáky -veškeré druhy pilek -srpy, kosy.

Práce, služby, broušení: - nože, nůžky - frézy, kotoučové pily - brusle - zámečnictví - obchodní činnost.

Kovovýroba. -broušení kovových nástrojů

Výroba: - nerezové konstrukce a díly. Broušení ploch. Svařování. Řezání na kotoučových pilách.

Broušení a prodej: -nožířské výrobky: -nože,nůžky,dláta -strojky na maso -brusle -hoblovací nože -pily(okružní,pásové,ruční na kov) -řetězy motorové pily -frézy na dřevo -DS,HSS,HM.

Práce: -brusírna, broušení skla. Provozovna: Doly 415 518 01 Dobruška

Služby: -soustružení -frézování -broušení -honování -dělení materiálu -lisování -ohraňování -svařování -pálení plazmou -povrchové úpravy stříkáním, komaxitem, zinkováním -montáže. Výroba: -vývěvy pro dojící zařízení -vodní čerpadla -válcové šrotovníky -fekální vozidla -zámečnické výrobky -výroba ...

Kovoobraběčství, kovobroušení Broušením na zakázku Maloseriová výroba broušených dílů Broušení na plocho a nakulato Lisováním.

Broušení: - klikové hřídele - broušení nakulato.

Výroba: - klíče. Broušení: - nože - nůžky.

Zámečnictví. Kovoobráběčství. Práce: - broušení, ostření nástrojů.