Polotovary z kovových i nekovových materiálů lze obrábět nejrůznějšími způsoby. Soustružení, frézování, vrtání, obrážení, hoblování, řezání závitů, protahování a další operace je možné provádět na jednoúčelových, universálních nebo moderních CNC strojích.

ZAKO Turčín, spol. s r.o. - výroba obráběných zámečnických, strojírenských dílů
Na zakázkové zámečnictví a kovoobrábění se zaměřuje firma ZAKO Turčín, spol. s.r.o. Zlín-Březnice. Zajistí výrobu zámečnických a strojírenských dílů na zakázku i s následnou montáží. Postarají se o výrobu dílů z plechů, kryty strojů a strojních dílů dle dokumentace dodané zákazníkem. Kovoobrábění na vertikálních, horizontálních a pětiosých CNC ...
ZAKO Turčín, spol. s r.o. - výroba obráběných zámečnických, strojírenských dílů
SOKOV Sosnová, výrobní družstvo
SOKOV Sosnová je ryze česká strojírenská společnost, která se zabývá zakázkovou výrobou v oblasti kovoobrábění. Zaměřujeme se na obrábění, soustružení, frézování i broušení. Máme dlouholetou tradici v oboru a spolupracujeme s mnoha spokojenými zákazníky z celé republiky. Pokud vás naše nabídka zaujala, neváhejte nás kontaktovat.
SOKOV Sosnová, výrobní družstvo
Kovoobrábění. Strojírenská výroba. Kovovýroba: - obrábění kovů na soustružnických automatech a na CNC dlouhotočných automatech - výroba menších dílců do rozměru 30 mm - válcování závitů - broušení povrchu, povrchová úprava v KOO - tepelné zpracování v KOO - zpracování veškerých ocelí, nerez, mosaz, plast, dural. Práce: - ...

Tvarové řezání plechů. Řezání laserem. Svařování. Ohýbání na lisu. Soustružnické práce. Frézování.

Služby: - broušení nástrojů (nástroje), nářadí. Nabídka soustružnické a frézařské práce.

Prodej, servis, oprava: - svařovací technika KEMPPI - řezací zařízení HYPERTHERM - robotizované pracoviště FANUC. Provádíme: - dělení materiálu - laserem, plazmou (plazma), acetylénem - ohýbání.

Velkoobchod, prodej: - potraviny (racionální výživa, cukrovinky, instantní káva). Mlýn, výroba: - celozrnná mouka. Výroba, prodej: - krmivo, krmné směsi. Strojírenská výroba, kovovýroba: - stavba strojů s mechanickým pohonem.

CNC obrábění. Výroba: - formy - grafitové elektrody - kovací zápustky. Frézování, vrtání, soustružení. Provozovna: - Dolní Benešov, Hlučínská 41.

Projekce, inženýring, dodávky, servis - technologická zařízení se zaměřením na energetiku a potrubní systémy. Dodávky kancelářské a výpočetní techniky. Návrhy a realizace počítačových sítí.

Činnost: - kovoobrábění - zemní práce - nakládání s odpady - úprava území, asanace, rekultivace - demolice, bourací práce - dokončovací práce - nákladní doprava - kovovýroba - pronájem objektů a ploch - prodej PHM.

Svářečské práce. Stavební práce. Obráběcí práce.

Výroba a povrchová úprava hliníkových odlitků Výroba, úpravy a opravy modelových zařízení CNC obrábění CNC soustružení CNC frézování

Strojírenská výroba: - stroje. Broušení, frézování. Práce: - soustružnické - zámečnické.

Kovobrábění. Práce: - kovoobráběčské - soustružnické, soustružení - frézařské, frézování - stroní zámečnické. CNC obrábění. Vrtání. Dělení materiálů. Provozovna: - U dvora 4, Hlučín - Darkovičky.

Prodej: - výkovky - výlisky - odlitky. Obrábění na CNC strojích. Slévárenství.

Diagnostika a opravy nákladních vozidel MERCEDES, TATRA, VOLVO, MAN, SCANIA, LIAZ, IVECO, DAF a stavebních strojů. Oprava hydrauliky. Emise. Soustružení a obrábění kovového materiálu.

Zemní a výkopové práce. Úprava terénu strojem UNC. Obrábění.

Kovovýroba. Výroba: - nábytkové kování pro posuvné dveře - kování pro skládací dveře - hliníkové dvířkové rámky, rámečky - hliníkové rámy, rámové systémy - nábytkové doplňky - hliníkové nožky (nohy), hliníkové lišty, narážecí hrany, madla.

Výroba: - spojovací dílce - přípojky svařitelné, šroubovací - matice - hrdla - duté šrouby. Válcování závitů, vrtání. Kovovýroba, kovoobrábění.

Výroba, prodej: - zařízení pro gastronomii, velkokuchyně - nerezové zařízení - vybavení pro catering, zdravotnictvím, jiný průmysl. Práce: - opracování na CNC - svářečské - brusičské - zámečnické.

Výroba: - přesné laserové výpalky (z oceli, nerezu, hliníku, pozinku, alu zinku) - plechové skříně - rozvaděče - technologické celky, jednotlivé komponenty a kovové výrobky. CNC laserové pálení. CNC laserové řezání plechů. CNC ohýbání kovových materiálů. Lisování šroubů, matic, sloupků, svorníků a jiného spojovacího ...

Kovovýroba. Sériová výroba: - řezací a chladicí trysky pro hutní podniky - strojní součásti a díly. Strojní obrábění kovů.

Montáže: - technologická zařízení pro různá odvětví průmyslu - dopravníkové systémy - zařízení pro výrobu trubek - strojní zařízení pro slévárny - důlní zařízení. Práce: - strojní zámečnické - svářečské - obráběčské.

Dodávka, servis: - náhradní díly na strojní součásti pro strojírenství, těžký průmysl a průmysl stavebních hmot - dodávka náhradních dílů pro doly a důlní techniku (drtiče, hřeblové dopravníky, pásové dopravníky, přírubové potrubí, vzduchotechnika) - kovoobrábění - zámečnická výroba - tváření za studena (lisování, ohýbání, ...

Strojírenská firma. Zakázková výroba (kusová, malosériová, sériová): - kontejnery (specializované, obytné, nákladní) - nerezová výroba pro různé segmenty průmyslu (potravinářský, chemický, medicínský). Práce: - obráběčské, obrábění - svářečské, svařování.