Polotovary z kovových i nekovových materiálů lze obrábět nejrůznějšími způsoby. Soustružení, frézování, vrtání, obrážení, hoblování, řezání závitů, protahování a další operace je možné provádět na jednoúčelových, universálních nebo moderních CNC strojích.

SOKOV Sosnová, výrobní družstvo
SOKOV Sosnová je ryze česká strojírenská společnost, která se zabývá zakázkovou výrobou v oblasti kovoobrábění. Zaměřujeme se na obrábění, soustružení, frézování i broušení. Máme dlouholetou tradici v oboru a spolupracujeme s mnoha spokojenými zákazníky z celé republiky. Pokud vás naše nabídka zaujala, neváhejte nás kontaktovat.
SOKOV Sosnová, výrobní družstvo
ZAKO Turčín, spol. s r.o. - výroba obráběných zámečnických, strojírenských dílů
Na zakázkové zámečnictví a kovoobrábění se zaměřuje firma ZAKO Turčín, spol. s.r.o. Zlín-Březnice. Zajistí výrobu zámečnických a strojírenských dílů na zakázku i s následnou montáží. Postarají se o výrobu dílů z plechů, kryty strojů a strojních dílů dle dokumentace dodané zákazníkem. Kovoobrábění na vertikálních, horizontálních a pětiosých CNC ...
ZAKO Turčín, spol. s r.o. - výroba obráběných zámečnických, strojírenských dílů
Práce: - zámečnické - soustružnické - frézařské - svářečské. Výroba: - garážová vrata - brány - zábradlí - mříže - komínové stříšky - dvířka do udíren.

Výroba: - ocelové konstrukce. Kovoobrábění. Údržba: - hydraulická zařízení. Svářečské práce. Zámečnické práce. Inženýring.

Pobočka - pálící centrum. Služby: - pálení ocelových výpalků na CNC strojích - dělení tyčového materiálu - dělení za studena válcovaných svitků do přesných formátů - dělení nerezového materiálu.

Služby: - broušení nástrojů (nástroje), nářadí. Nabídka soustružnické a frézařské práce.

Kovovýroba. Výroba: - nábytkové kování pro posuvné dveře - kování pro skládací dveře - hliníkové dvířkové rámky, rámečky - hliníkové rámy, rámové systémy - nábytkové doplňky - hliníkové nožky (nohy), hliníkové lišty, narážecí hrany, madla.

Výroba, prodej: - zařízení pro gastronomii, velkokuchyně - nerezové zařízení - vybavení pro catering, zdravotnictvím, jiný průmysl. Práce: - opracování na CNC - svářečské - brusičské - zámečnické.

Dodávka, servis: - náhradní díly na strojní součásti pro strojírenství, těžký průmysl a průmysl stavebních hmot - dodávka náhradních dílů pro doly a důlní techniku (drtiče, hřeblové dopravníky, pásové dopravníky, přírubové potrubí, vzduchotechnika) - kovoobrábění - zámečnická výroba - tváření za studena (lisování, ohýbání, ...

Výroba: - kotle na biomasu - jednoúčelové stroje - tvarové dělení materiálu - ocelové konstrukce - rozvody vody a odpadu - řezání materiálu na CNC a plazmových strojích.

Kovovýroba, zámečnictví, výroba: - ocelové konstrukce - kovoobrábění - svařování nerez.

Výroba, prodej: - nástroje pro tváření kovů za studena - stojany pro ruční vrtačky - ohýbané díly z drátů a trubek pro automobilový průmysl - stříhání, tažení, ohýbání, CNC ohýbačka drátů - příruční svěráky. Kovoobrábění Zámečnické práce.

Strojírenská výroba. Přesné CNC třískové obrábění kovů, plastů. CNC soustružení. Výroba soustružených součástí na CNC přesných soustruzích. CNC frézování. Výroba strojních součástí na zakázku, kompletní slevárenské formovací (modelovací) zařízení.

Kovovýroba, kovoobráběčství: - obrábění kovů, kovy. Výroba, dodávka: - stavební nástroje - nářadí.

Kovovýroba, kovoobrábění, obrábění kovů, kovy.

Kovoobrábění: - soustružení - frézování - broušení - vrtání - obrážení. Zámečnictví. Svářečské práce. Nákladní doprava s jeřábovým ramenem - tuzemská.

Výroba: - indukční ohřevy - jednoúčelové stroje - nástroje, nářadí. Služby: - indukční povrchové kalení - pájení indukční metodou - tváření za studena i za tepla - kovoobrábění strojních součástí.

Strojírenská výroba, kovovýroba: - ocelové konstrukce, části jeřábů, jeřábové díly - pálení - řezání profilů - tryskání - svařování - obrábění - vrtání, soustružení, frézování - povrchová úprava kovů lakováním.

Kovovýroba, kovoobrábění, obrábění kovů, strojírenská výroba, strojně zámečnická výroba.

Dýhování na zakázku - stříhání, šití a lisování dýhy na podkladové materiály - sušení řeziva Truhlářské prácevýroba - laminové DTD, přírodní dýha nebo masív Výroba - kuchyňské linky Výroba - kancelářský nábytek Výroba - obývací pokoje - ložnice - vestavěné skříně - zasedací místnosti Výroba - ...

Strojírenská výroba, kovovýroba: -soustružení na klasických a CNC* strojích, soustružnické práce -frézování na klasických strojích, včetně kompletního zajištění tepelného zpracování a povrchových úprav (kalení, cementování, nitridování, niklování, pozinkování, černění, lakování -svařování ocelových konstrukcí do váhy max. ...

Plynařská a potrubářská firma. Projekce,dodávka,montáž,výstavba,stavba, oprava,údržba,servis,revize: -plynařské a potrubářské práce -potrubní rozvody všech médií - voda, horkovod,pára,parovody,technické plyny,kotelny,kotelen,výměníkových čerpacích stanic,výměníky -technologické celky,ocelové konstrukce,haly,dodávka na ...

Kovoobrábění Zámečnictví

Obráběčství -Velkoobchod a maloobchod -Zprostředkování obchodu a služeb -Umělecko-řemeslné zpracování kovů -Výroba kovových konstrukcí a kovodělných výrobků -Poskytování služeb pro zemědělství, zahradnictví, rybníkářství, lesnictví a myslivost -Přípravné a dokončovací stavební práce, specializované stavební činnosti -Poskytování technických ...

-Úprava nerostů, dobývání rašeliny a bahna -Výroba potravinářských a škrobárenských výrobků -Pěstitelské pálení -Výroba krmiv, krmných směsí, doplňkových látek a premixů -Výroba textilií, textilních výrobků, oděvů a oděvních doplňků -Zpracování dřeva, výroba dřevěných, korkových, proutěných a slaměných výrobků -Výroba vlákniny, papíru a ...