Polotovary z kovových i nekovových materiálů lze obrábět nejrůznějšími způsoby. Soustružení, frézování, vrtání, obrážení, hoblování, řezání závitů, protahování a další operace je možné provádět na jednoúčelových, universálních nebo moderních CNC strojích.

ZAKO Turčín, spol. s r.o. - výroba obráběných zámečnických, strojírenských dílů
Na zakázkové zámečnictví a kovoobrábění se zaměřuje firma ZAKO Turčín, spol. s.r.o. Zlín-Březnice. Zajistí výrobu zámečnických a strojírenských dílů na zakázku i s následnou montáží. Postarají se o výrobu dílů z plechů, kryty strojů a strojních dílů dle dokumentace dodané zákazníkem. Kovoobrábění na vertikálních, horizontálních a pětiosých CNC ...
ZAKO Turčín, spol. s r.o. - výroba obráběných zámečnických, strojírenských dílů
SOKOV Sosnová, výrobní družstvo
SOKOV Sosnová je ryze česká strojírenská společnost, která se zabývá zakázkovou výrobou v oblasti kovoobrábění. Zaměřujeme se na obrábění, soustružení, frézování i broušení. Máme dlouholetou tradici v oboru a spolupracujeme s mnoha spokojenými zákazníky z celé republiky. Pokud vás naše nabídka zaujala, neváhejte nás kontaktovat.
SOKOV Sosnová, výrobní družstvo
Výroba: - strojírenská - kovovýroba. Průmyslové stavby: - obrábění - výroba ocelové konstrukce - výroba - tlakové nádoby.

Služby: - výroba, oprava, servis kotle, kontejnery, zásobníky, topná tělesa - montáž, oprava, servis plynová zařízení - vodoinstalatérské, topenářské práce - opravy a revize tlakových nádob - zámečnické a soustružnické práce Výroba: - kovová schodiště, zábradlí - pojezdové brány

Zámečnictví. Naše služby: - zámečnické práce - výroba z nerezových ocelí - kovovýroba - zpracování kovových materiálů - soustružení - frézování - stříhání - pálení - vrtání - ohýbání - svařování - ohraňování.

Kovovýroba, výroba, služby: - ocelové konstrukce - kovoobrábění

Výroba a prodej: - konstrukční a upínací systémy - součásti pro hromosvody. Kovoobrábění. Zpracování plechů včetně povrchové úpravy.

Kovovýroba: - CNC obrábění - svářečské práce

Práce: -tepelné zpracování kovů -zpracování materiálů -poradenství

Kovovýroba: - frézování - soustružení - broušení na plocho, na kulato - nástrojářské práce

Kovovýroba, výroba: - ocelové konstrukce - tlakové nádoby - zásobníky sypkých hmot - potrubní systémy pro dopravu sypkých hmot Výrobní možnosti: - soustružení, frézování - ohraňování - zakružování - svařování - pálení plechů (CNC pálící automat)

Řemesla, služby: - elektroinstalace - revize elektro - kovoobrábění, soustružení, frézování - montáž satelity, antény

Naše služby: - kovovýroba (interiéry a exteriéry). - zámečnická výroba, zakázková výroba. - zpracování barevné kovy (nerez, mosaz, hliník).

Zámečnictví, kovovýroba: - schodiště - zábradlí - vrata, brány - svařování, soustružení

Práce: -kovoobrábění -zámečnictví -svařování

Zámečnictví. Práce: - zámečnické - kovoobrábění

Činnost: - autoservis - autoelektrikářské práce Práce: - zámečnické - obráběčské

Výroba: - postupové lisovací nástroje - střižné nástroje - formy pro výrobu z plastů - elektroerozivní obrábění

Kovovýroba. Výroba: - ocelové konstrukce Práce: - soustružnické - svářečské - zámečnické

Činnost: - kovoobrábění - broušení - svařování - výroba transportních průmyslových vozíků o nosnosti do 30 tun - opravy strojních zařízení ( převodovky, čerpadla, dopravníky, pece, lisy) - výstavba technologických linek - engineering v oblasti všeobecného strojírenství

Práce: - vodoinstalační - topenářské - zámečnické - obrábění, sváření

Strojírenská výroba: - kovoobrábění - ohýbání plechů - svařování.

Výroba, kovovýroba: - tepelné výměníky - ocelové konstrukce - kovoobrábění

Kovoobrábění: - zámečnické práce - sváření, vrtání, broušení - frézování, soustružení.

Strojírenská výroba: - ocelové konstrukce - ocelové nádrže - zámečnické práce - soustružnické práce - frézařské práce