Polotovary z kovových i nekovových materiálů lze obrábět nejrůznějšími způsoby. Soustružení, frézování, vrtání, obrážení, hoblování, řezání závitů, protahování a další operace je možné provádět na jednoúčelových, universálních nebo moderních CNC strojích.

SOKOV Sosnová, výrobní družstvo
SOKOV Sosnová je ryze česká strojírenská společnost, která se zabývá zakázkovou výrobou v oblasti kovoobrábění. Zaměřujeme se na obrábění, soustružení, frézování i broušení. Máme dlouholetou tradici v oboru a spolupracujeme s mnoha spokojenými zákazníky z celé republiky. Pokud vás naše nabídka zaujala, neváhejte nás kontaktovat.
SOKOV Sosnová, výrobní družstvo
ZAKO Turčín, spol. s r.o. - výroba obráběných zámečnických, strojírenských dílů
Na zakázkové zámečnictví a kovoobrábění se zaměřuje firma ZAKO Turčín, spol. s.r.o. Zlín-Březnice. Zajistí výrobu zámečnických a strojírenských dílů na zakázku i s následnou montáží. Postarají se o výrobu dílů z plechů, kryty strojů a strojních dílů dle dokumentace dodané zákazníkem. Kovoobrábění na vertikálních, horizontálních a pětiosých CNC ...
ZAKO Turčín, spol. s r.o. - výroba obráběných zámečnických, strojírenských dílů
Práce: - kovoobrábění - mechanické úpravy kovů.

Strojírenská výroba, kovoobrábění: -komponenty, díly do automobilů, autodíly -pro automibilový průmysl. Práce: -obrábění kovů na CNC strojích -frézování odlitků.

Činnost: - kovoobrábění - výroba strojních součástek

Kovovýroba, strojírenská výroba: -frézování -CNC obrábění slitin hliníku.

Kovoobrábění. CNC obrábění kovů.Výroba šneků.

Kovoobráběcí práce: - obrábění kovů - frézování - soustružení - řezání - svařování argonem - hliník, měď, nerez

Práce: -kovoobrábění -soustružení -dělení materiálu -frézování -svařování -broušení na kulato -lisování až 200t, tlaková výška 2000mm -cnc obrábění až do průměru 500mm -možnost skladových prostor venkovních i vnitř.

Výroba: - žaluziová síta - prvky pro vzduchotechniku. Práce, služby: -řezání plazmou, kyslíkem na CNC stroji -ohraňování -ohýbání -stříhání.

Kovoobrábění - elektroerozivní drátové řezání. Konzultace : - technologické strategie jak pro frézování, tak soustružení v systému EDGECAM podle potřeb výroby. Laserové navařování kovů. Tvorba: - NC-kódy pro veškeré druhy CNC obráběcích strojů a pro různé řídící systémy. Poradenství: - CAD/CAM aplikace (včetně ...

Zámečnictví, kovoobráběčství NC. Výroba nosičů trnů pro dálnice a cyklostezky.

Kovovýroba, kovoobrábění. Sériová výroba: -přesné kovové součásti vyráběné na CNC obráběcích strojích a CNC obráběcích centrech.

Kovoobráběcí práce - soustružnické práce

Konstrukce, výroba: - střižné nástroje - nářadí a přípravky, součástky z plechu a pružin - pružiny - ozubená kola a pastorky - lisování menších výlisků z plechu - formy, vstřikovací formy. CNC frézování a soustružení. Svařování, svařování hliníku. Řezání drátem. Elektrojiskrové hloubení. Sídlo firmy: - Jablůnka 580.

Činnost, služby: -zahraniční obchod: -zprostředkování dodávek strojirenských výrobků -ocelové konstukce -přesné nástrojářské výrobky -frézované a soutružené díly -polstrování. -vypracování projektů na čerpání, dotací z fondu EU -inženýrská činnost v investiční výstavbě. Výroba, kompletace, projekt, kompletace, dodávka, montáž: ...

Obráběčské práce. Zámečnictví. Opravy automobilů.

Kovovýroba. Strojírenská výroba. Kovoobrábění: - třískové obrábění: - CNC* soustružení, frézování - broušení na plocho i na kulato.

Zámečnictví, zámečnické práce. Nástrojářství, nástrojářské práce. Kovovýroba: - kusová i sériová výroba na klasických a CNC strojích. Obrábění kovů: - soustružení, frézování, vrtání - broušení na kulato, broušení děr a broušení na plocho - dělení materiálu. Práce: - povrchové a tepelné úpravy kovů.

Strojírenská výroba. Výroba: -jednoúčelové stroje. -technologické linky. -montážní přípravky. Práce: -obrábění nerez ocelí.

Zámečnictví, kovovýroba pro: - automobily - přepravní palety - pásové dopravníky - kanálové mříže - přepravní vozíky pro pneumatiky. Výroba a montáž: - vzduchotechniky - odsávání pro dřevozpracující průmysl - hutní průmysl. Práce: - soustružnické - frézařské.

Kovoobrábění, nástrojářství. Práce: -obrábění kovu -tříslové obrábění -kovovýroba -frézování -broušení.

Kovovýroba. Práce: -ostření nástrojů -kovoobrábění, mechanická úprava kovu -zámečnictví.

Komplexní dodávky: - technologií výroby součástek v oblasti automobilového průmyslu - systémy centrálního upínání Konstrukce, přesná výroba: - přípravků a upínačů Systémy upínání k pevným dorazům: - systémy upínání součástek

Výroba, kovovýroba: -přesné komplety technologií plošného tváření, svařování -gastronomické zařízení, příslušenství nerez -zdravotní nerez příslušenství -nemocniční lůžka -elektrické rozvaděče -atypická výroba -kovové sestavy. Práce: -vystřihování na CNC* lisech -obýbání na CNC* ohraňovacích lisech -svařování plechů ...