Pro delší životnost, větší pevnost anebo lepší mechanické, chemické i fyzikální vlastnosti se uplatňují povrchové úpravy kovů. Kvalitní zinkování, galvanizování, smaltování, zinkování, niklování i jiné úpravy propůjčí vašim výrobkům lepší vlastnosti.

NOVAPAX CZ s.r.o. - Popisování výrobků gravírovacím laserem
Popisování výrobků čárovým kódem či logem pomocí gravírovacího laseru snadno, rychle, profesionálně a vždy čitelně zajistí popisovací laser z nabídky společnosti NOVAPAX CZ s.r.o. z Prahy. Součástí dodávky je ochranná zástěna, ochranné brýle a především notebook s intuitivně ovládaným softwarem pro uzpůsobení velikosti a hloubky popisu s ohledem ...
NOVAPAX CZ s.r.o. - Popisování výrobků gravírovacím laserem
Lason CZ - antikorozní ochrana a kvalitní povrchové úpravy kovů
Využijte profesionálních služeb společnosti Lason CZ s.r.o. Zajistíme kvalitní povrchové úpravy kovů! Provádíme mokré i suché tryskání povrchů, metalizace, nátěry ocelových konstrukcí i protipožární nátěry. V případě potřeby lze využít i mobilní tryskání. Díky naší povrchové úpravě Vám klesnou náklady na opravy a údržbu.
Lason CZ - antikorozní ochrana a kvalitní povrchové úpravy kovů
Centrum povrchových úprav firmy ZAKO Turčín, spol. s r.o.
Povrchové úpravy průmyslových dílců provádí na Zlínsku společnost ZAKO Turčín, spol. s r.o.. Centrum povrchových úprav je v Provodově, k dispozici je nová lakovací kabina kombinovaná se sušícím boxem, tryskací box s automatickým závěsným tryskačem a mycí, odmašťovací box. Nabízíme i služby žíhání, k dispozici je žíhací pec s regulací teploty a ...
Centrum povrchových úprav firmy ZAKO Turčín, spol. s r.o.
Výroba: -elektropříslušenství pro automobilový průmysl: -alternátory -bimetalové pojistky -startéry -relé -zapalovací systémy -stykače -spínací skříňky. Závod povrchových úprav nabízí: -zinkování, niklování -kapilární pájení.

Povrchové úpravy kovů. Komaxit - povrchová úprava kovů. Šopování - metalizace

Povrchová úprava a svařování kovů a dalších materiálů tryskáním nebo omíláním. Specializací firmy je jemné tryskání menších dílců, případně jejich omílání.

Boušení, leštění - chrom, hliník, nerez, měď, mosaz - pískování balotinou - leštění po chromování

Povrchová úprava kovů a plastů: - mokré lakování plastových a kovových dílů - galvanické zinkování - chromování - niklování - mědění - chromátování hliníku.

Velkoobchod, maloobchod, prodej: - hutní materiály a polotovary: - slitiny hliníku - plechy, desky, přířezy, profily, kulatiny, pásy, svitky, trubky - barevné kovy (mosaz, měď, bronz) a slitiny - plechy, trubky, pouzdra, pásy, tyče - nástrojové, konstrukční a nerezové oceli - tyče kruhové a ploché, plechy, ...

Výroba: - součástky pro farmaceutický průmysl - povrchové úpravy (eloxování, zinkování, galvanizace, pískování, ...)

Kovovýroba: - řezání laserem, trubek a profilů - řezání vodním paprskem přes naklonění do 60 stupňů - stříhání, ohýbání, svařování kovů - lisování - povrchová úprava kovů - práškové lakování - fosfátování - odmašťování - pískování.

Společnost Washina engineering s.r.o. se specializuje na strojírenskou výrobu, především strojních zařízení, strojů, robotizovaných pracovišť a spoustu dalších. Realizujeme řezání vodním paprskem na stroji FLOW MACH 3 ve 2D. Tato unikátní technologie, která tepelně neovlivňuje daný materiál, řeže všechny různé materiály jako kov, sklo, ...

Práce, řemeslo: - povrchová úprava kovů - anodická oxidace - elox - tvrdý elox - tvrdý chróm - chemický nikl - cínování - zinkování Chemické niklování Tvrdé chromování Anodická oxidace - eloxování Tvrdé eloxování Cínování

Kovovýroba, výroba: -sériová kovovýroba: -reklamní stojany -stavební zámečnictví: -schodiště, schody -zastřešení kovovou konstrukcí -ocelové konstrukce a haly: -kompletní dodávka ocelových hal včetně opláštění a základů -zámečnické výrobky, zámečnictví, zámečník. Prášková lakovna: -povrchové úpravy kovů, ...

Návrhy, dodávka, montáže: -pracoviště povrchových úprav: -tryskárny, lakovny, metalizace, mycí boxy. Provádění: -povrchová úprava materiálů, balotina, povrchové úpravy kovů: -lakování a metalizace -tryskání, otryskávání. Internetový obchod, prodej: - náhradní díly, příslušenství na tryskací stroje - abraziva pro tryskání.

Zámečnictví, zámečnické práce. Nástrojářství, nástrojářské práce. Kovovýroba: - kusová i sériová výroba na klasických a CNC strojích. Obrábění kovů: - soustružení, frézování, vrtání - broušení na kulato, broušení děr a broušení na plocho - dělení materiálu. Práce: - povrchové a tepelné úpravy kovů.

Povrchové úpravy a svařování kovů. Výroba: - transportní a skladové vozíky - příslušenství.

- strojní obrábění přesných součástí - montáž zařízení - povrchová úprava lakováním

Kovovýroba, strojírenská výroba: - kovoobrábění na CNC strojích - soustružnické práce na soustružnických automatech klasických soustruzích a CNC soustruzích - frézování na klasických i CNC frézkách 5ti osých -broušením, brusičské práce, broušení na plocho, na kulato - lisování, lisařské práce-na výstředníkových lisech - ...

Zinkování - niklování - alkalická oxidace Montáž - lisovací stroje Sítotisk

Povrchové úpravy : - kovy Výroba: - stroje Svařování: - kovy Zámečnictví.

Výroba, oprava: - vstřikovací a vyfukovací formy - formy pro tlakové lití - střižné, ohýbací nástroje. Prodej: - lasery - CNC - nástroje. Služby: - broušení - leštění - laserové gravírování - dezénování.

Sanace vlhkého zdiva. Statické zajištění budov. Stavební konstrukce - kotvení - zesilování. Tryskání tlakovou vodou - povrchové úpravy kovů.

Práce zámečnické, zámečnictví. Výroba a broušení nástrojů: - pily - frézy - vrtáky - nože.

Servis, dodávka: - materiály a technologie určené k dekoraci skla, porcelánu a keramiky. Strojírenství: - technologie tryskání, pískování. Vybavení provozoven, restaurací, pensionů, hotelů, gastro zařízení. Pískování: - pískování kovů, skla, dřeva.

Služby: -kovovýroba, zámečnictví - vrata, brány, zábradlí -práškové lakování -lisování, ohraňování -svařování TIG, CO2 .

Povrchová úprava materiálů. Prášková lakovna. Likvidace nebezpečných odpadů.

Zakázkové zpracování plechu. Komplexní služby v oboru zpracování plechu do tloušťky 6 mm. Výroba: - plechové přístrojové krabičky, krabice, skříně, panely, kryty zařízení, moduly pro vestavby do 19'' rack skříní a jiné plechové díly dle požadavku. Výrobní technologie: - řezání - děrování, vysekávaní, prostřihování - ohýbání, ...