CNC Pírko

Práce na soustruzích, frézkách nebo vrtačkách je možné zařadit mezi strojírenské řemeslo, stejně jako různé metody sváření, realizace povrchových úprav kovů, lisovací práce, nástrojářské činnosti, brusičství nebo velmi známé umělecké i strojní kovářství.

SMC Industrial Automation CZ s.r.o.
Společnost SMC Industrial Automation CZ s.r.o. vyvíjí a vytváří komplexní portfolio pro průmyslovou automatizaci, především pro pneumatické a elektrické systémy. Firma SMC je jako komplexní výrobce automatických řídicích zařízení, která podporují automatizaci, schopna pohotově dodávat výrobky, které splňují potřeby našich zákazníků kdekoli na ...
SMC Industrial Automation CZ s.r.o.
Výroba: -ocelové konstrukce -stojany, schodiště, podesty. Služby: -zámečnické práce -palety pro převoz skla, oken -svařování -stavebně montážní práce.

Výroba: -obráběné díly pro automobilový i strojírenský průmysl na CNC obráběcích strojích a soustružnických automatech.

Služby: -strojírenské práce -obrábění kovů -konstrukce a výroba jednoúčelových strojů.

Výroba a prodej: -vrtné nástroje, zeměvrtné nářadí -listová dláta, valivá dláta -přechody, spojníky, koncovky, centrátory a přibíráky -vrtné tyče, vrtné šneky -korunky jádrovací, pažnicové, -výměnné štoly, nože a zuby -velkoprůměrové šneky, vrtné hrnce, jádrovky -pažnice, tlačné roury, betonovací roury -ochrany proti oděru ...

Kovovýroba: -šrouby -hřebíky -řetězy -nářadí -řezací nástroje.

Zámečnictví: -zámečnické práce.

Velkoobchod, prodej: -zemědělské stroje, příslušenství a nářadí. Výroba: -nože, nástroje, železářské výrobky.

Kovovýroba: -kovové, plastové a kombinované kovové a plastové přesné komponenty -ohýbání a děrování plechu -lisování, lakování plechu -strojírenství -přesné lisování -hluboké tažení -CNC soustružení -vysoce přesné ohýbání -mechanické montáže a zdobení potiskem -přesné vstřikování plastických hmot -laserové svařování ...

Práce: -kovářské -kování koní.

Mateřská společnost skupiny podniků převážně strojírenského, slévárenského charakteru. Hlavní obory podnikání: -příslušenství a komponenty osobních a nákladních automobilů -tlakové odlitky ze slitin hliníku a zinku -odlitky ze šedé a tvárné litiny -speciální obráběcí stroje -montážní zařízení -formy pro vstřikování ...

Mikroelektronika. Zámečnické práce. Mikrobiologické diagnostické zdravotnické výrobky. Rostlinná a živočišná výroba. Ubytování a cestovní kancelář.

Služby: -stavební práce -zámečnické práce -jeřábnické práce -práce s vysokozdvižnou plošinou -odvoz suti - kontejnerová doprava -výstavba chladíren, mrazíren -průmyslová výstavba -doprava.

Umělecké kovářství a zámečnictví: - mříže - brány kované - zábradlí, ploty - restaurátorské práce - puškařství - damaškové hlavně pro lovecké zbraně - chladné zbraně z damaškové oceli.

Výroba: -ocelové konstrukce -nerezové zábradlí -montované haly i žárově zinkované -dveře a okna z Al profilů -zimní zahrady -svařování hliníku.

Naše umělecké kovářství Vám nabízí kované výrobky vysoké kvality. Nabízíme zakázkovou výrobu bran, okenních, dveřních, dělících mríží (pevných i pohyblivých), kovaných plotu a zábradlí všech tipu a velikostí - (včetne jednoduchých svařovaných konstrukcí bez uměleckých nároku). Dále výrobu krbového nářadí a krbových roštu, vývěsních štítů, ...

Služby: -silniční motorová doprava nákladní a osobní -autobazar -vrakoviště -zámečnictví.

Opravy: -motorová vozidla -zemědělské stroje -čerpadla. Služby: -drobná kovovýroba -zámečnictví -opravárenství.

Výroba, prodej: -technologie lepených lamelových prvků -technologie lepených hranolů s dutým jádrem -manipulační a třídící linky kulatiny -kompletní pilařské linky -hydraulické lisy -transportní zařízení -automatické kotle na dřevní odpad -válečkové dopravní a speciální řetězy.

Zámečnictví: -zakázková výroba -ocelové konstrukce -nesené a pojezdové brány.

Služby: -broušení nástrojů pro truhláře -kotoučové pily, pásové pily -frézy.

Služby: -stavební práce -zemní práce CAT 428 -nákladní doprava -pořez kulatiny -práce truhlářské, zednické a sklenářské -zámečnické práce.

Služby-řemeslo: -zámečnictví -zámečnické, svářečské práce -práce autojeřábem AD20.

Kovovýroba: -povrchová úprava -práškové lakování -veškeré zámečnické práce -výroba kontajnerů na tříděný odpad -výroba kovového nábytku -židle, křesla s výpletem -kovové kostry na čalouněný nábytek a kovové nohy.