CNC Pírko

Práce na soustruzích, frézkách nebo vrtačkách je možné zařadit mezi strojírenské řemeslo, stejně jako různé metody sváření, realizace povrchových úprav kovů, lisovací práce, nástrojářské činnosti, brusičství nebo velmi známé umělecké i strojní kovářství.

SMC Industrial Automation CZ s.r.o.
Společnost SMC Industrial Automation CZ s.r.o. vyvíjí a vytváří komplexní portfolio pro průmyslovou automatizaci, především pro pneumatické a elektrické systémy. Firma SMC je jako komplexní výrobce automatických řídicích zařízení, která podporují automatizaci, schopna pohotově dodávat výrobky, které splňují potřeby našich zákazníků kdekoli na ...
SMC Industrial Automation CZ s.r.o.
Výroba: - nástroje. Služby: - broušení, ostření - povlakování, popisování nástrojů.

Stavební práce: -stavby na klíč -střechy, krovy -klempířské práce. Služby: -práce zednické, lešenářské, obkladačské, malířské, topenářské, instalatérské, pokrývačské, tesařské, zámečnické, elektrikářské.

Kovovýroba, prodej: -koupelnová madla -pomůcky pro tělesně postižené -dveřní madla oboustranná. Služby: -povrchové úpravy nerez, smalt práškovými vypalovacími barvami ve škále a stupnici RAL -nanášení nylonové střiže -flokování -sametové povrchy -vytvrzovací pec.

Projekční kancelář: -výzkum, vývoj obráběcích a jednoúčelových strojů, manipulátorů a přípravků pro průmyslovou automatizaci, strojírenství a automobilový průmysl -konstrukce přípravků pro měření a automatizaci -outsourcing -výpočty FEM, MKP.

Izolace a pokládka podlah: -průmyslové podlahy -plovoucí podlahy. Realizace: -ploché střechy. Tryskání betonových ploch-broušení. Chemická hydroizolace.

Služby: -řezání, dělení materiálů vodním paprskem -kov, sklo, kámen, plast.

Stavební a obchodní firma. Kompletní realizace staveb, stavby na klíč. Služby: -restaurátorství památkových objektů -rekonstrukce -stavební práce -podlahářské práce -vodoinstalatérské práce -pokrývačství -klasické i ploché střechy -tavné pásy, polomodifikované a plněmodifikované folie VEDAG -klempířské, zednické, ...

Výroba: -svařované a vázané armokoše do monolitických konstrukcí -stavby průmyslové-sklady, haly -nová nebytová výstavba -stavební ocel Služby: -střih, ohyb, ukládka betonářské oceli a montáž kari sítí o průměru 6-32mm -výroba a montáž betonářské výztuže -železářské práce -stavebně zámečnické práce.

Výroba, prodej, montáž: -technologie pro ustájení koní -kotce pro psy -stájové boxy vnitřní i venkovní -napáječky, krmné žlaby -padocková vrata a okna.

Zámečnictví, kovovýroba: -schodišťové plošiny pro tělesně postižené občany -zábradlí -schody -ploty -pojezdová vrata, brány -různé stojany, regály -kovaný nábytek do interieru -kovaný nábytek na zahradu -kované ploty -kovaná zábradlí -kované brány -bytové doplňky. Provozovna: -Chotoviny, Jedlany 28

Zámečnické práce. Kovovýroba: -koupelnová kamna, bojlery -zábradlí, brány, vrata -schodiště -svářecké práce nerez, hliník, mosaz, ocel -nerezové vzduchotechnické potrubí -lisování dínek.

Kompletní realizace staveb, stavby na klíč. Práce: -stavební -podlahářské -vodoinstalatérské -pokrývačské -klempířské -zednické -topenářské -zámečnické -tesařské -malířské -natěračské -elektrikářské -izolatérské.

Obchodní zastoupení firmy HABASIT. Prodej, montáž, opravy: -řemeny a pásy POLYCORD, HABICORD, HABIPUR, HABASIT LINK -provádíme svařování, lepení pásů řemenů.

Služby: -kovovýroba, montáže -soustružení na soustružnických automatech -CNC strojích -jemná mechanika -automobilový průmysl.

Služby: -zámečnictví -kovovýroba -nerez, hliník, barevné kovy.

Zámečnictví, kovovýroba. Výroba: -ocelová schodiště, zábradlí -vrata -dveře -vstupní stěny -okna, výlohy -plotové dílce -dvířka pro psy -vybavení prodejen -mříže.

Služby: -plazmové splynování -likvidace odpadů -komunální, průmyslový, toxický, biologický, kontaminované zeminy -azbest, žárovky, popílek, použité oleje, maziva -likvidace kotelen a tepláren, elektrických kabelů a příslušenství, konstrukcí, strojních provozů atd., nádrží, v kterých byly uchovávány ropné produkty ...

Výroba: - mříže - vrátka - nesené i vedené posuvné brány - křídlová vrata, včetně zaměřění, návrhu a montáže. Vysoce kvalitní pohony automatických bran včetně zapojení elektroinstalace. Mnoho povrchových úprav od nátěru, komaxitu až po žárové pozinkování. Instalatérské práce: - montáž nových rozvodů pitné vody a ...

Provádíme výškové práce, z lana (horolezeckou technikou. Rizikové kácení a prořezy stromů, mytí oken ve výškách, montážní a zámečnické práce (sváření, nerez, TIG), opravy fasád, opravy komínů. Naše působnost je převážně Tábor, Praha, ale v tomto ohledu nejsme ničím omezeni. Pro více informací nás naváhejte kontaktovat na http://vptabor.cz/ nebo ...

Technické služby: -správa a údržba veřejné zeleně -čištění města a zimní údržba -opravy komunikací -zámečnictví -provozování pohřebišť -provozování parkovišť a veřejných WC -odvoz odpadu -stavební sutě -skládka -údržba komunikací a veřejného osvětlení městských a příměstských částí -provozování psího útulku -uzavřená ...

Služby: -kovovýroba -výroba lázeňských koupelnových kamen z nerezu -zámečnické práce -žaluzie předokenní, markýzy, sítě proti hmyzu. Provozovna: Jeníčkova Lhota č.15.

Technologie svařování - poradenství. Revize vyhrazených tlakových zařízení, kotlů a tlakových nádob. Zprostředkovatelská činnost: -kovoobrábění -svařování nerez, hliník, ocel -zámečnické práce -potrubářské práce, TZB.

Služby: -zemní práce -obchodní činnost -stavební materiály -renovace materiálu -renovace náhradních dílů -skrývky -rekutlivace pozemků -demoliční práce -autodoprava do 22 tun* -autojeřáb -MAN s rukou -povrchové úpravy kovů do 2m metrů délky a do průměru 1m -pískování.

Služby: -zámečnictví -umělecké kovářství -restaurátorské práce. Zakázková výroba, prodej: -okenní a dveřní kování -krbové rošty a náčiní -dekorativní předměty -zábradlí a mříže -postele -židle a stoly -svítidla.

Výroba, prodej: -kovové formy -plastové výrobky.